Právě teď a tady frčí Just Cavalli




 Pokud sledujete televizi nebo si kupujete módní časopisy, pak vám jistě neutekla svůdná reklama na nový parfém od světově uznávaného návrháře Roberta Cavalli.

Všechny holky se moc rádi voní, i já osobně jsem šíleně posedlá vůněmi, vlastním jich doma zhruba 15 a jsem si jistá, že do mé sbírky přibudou další. Pokud i ty hledáš ten správný parfém pro tebe, pak si vyber takový, který bude dokonale doplňovat tvou osobnost. Některé slečny dělají tu chybu, že si pořídí příliš silnou vůni spíše pro starší ženy. Proč ale, když nám současný trh nabízí tak krásné a ojedinělé vůně, které jasně říkají "ráda provokuji a jsem sexy". Jednou z takových vůní je právě "Just Cavalli". Na první pohled by se dalo říct (lze usuzovat podle reklamy či spotu), že půjde o divoký chtíč, ale to není jen o tom. Nová vůně v sobě nese víc. Hrstku přírody, sex-appealu a krušnost divokého města. A pokud patříš i ty mezi holky, které milují zábavu, milují pocit být sexy a neodolatelné, pak je tahle vůně přesně pro tebe.

Pokud si ji už viděla v obchodě a doslova tě nalákal její ojedinělý design, který sestává z růžového skla a zlatého kovu, pak by nebylo od věci si přičichnout, protože tě čeká záplava smyslné energie a lásky. Sklo a kov není však jediná věc, která je na designu tohoto parfému tak úžasná, dominuje jím i růžový prsten kolem hrdla evokující vzorem krajty. Vrchol samotného parfému je očekávaně označen názvem "Just Cavalli" - aneb právě teď a v tuto chvíli. Některé z vás by také možná zajímalo, kdo parfém vytvořil. Na svědomí budou mít miliony dravých holek parfuméři Nathalie Lorson a Fabrice Pellegrin ze společnosti Firmenich.
Jestliže patříš mezi děvčata, které se nebojí parfém pořídit bez čichnutí, určitě tě ale bude zajímat, jaké má složení. Tvoje smysly pohltí zaručeně noty z neroli, esenciálního oleje extrahovaného z květů hořkého pomerančovníku, ovšem provokativní jsou i tóny tahitské tiaré. Lahodný mix je zakončen palisandrovým dřevem. Dokonalá kombinace!!!!

Hvězdou reklamní kampaně se stala mladá, ale přesto stále více úspěšná, modelka Georgia May Jagger, která sama prohlásila, že tato vůně patří mezi její nejoblíbenější. A její trik? Stříknout vůni "do vzduchu" a projít jím. Určitě není od věci to zkusit a s novou vůní JustCavalli pro ni obzvláště, protože je hravá a lehce s ní dokážeš svůj ojedinělý způsob života plný radosti, něžností a překvapení.
 
Svůdná vůně vznášející se vzduchem. Bezděčně povědomá. Naprosté propojení. Nelze si ji nevšimnout, natož ji ignorovat. Jako kousnutí lásky. Pulz se zrychluje. Je to jednoduše chtíč, jednoduše touha, jednoduše Cavalli.

A aby toho nebylo málo, nabízíme ti možnost vyhrát tuto báječnou vůni prostřednictvím veselé zábavy. Stačí se zakousnout do svých kamarádů na Facebooku a vůni vyhrát! "Zakousni se do mě" je hra, ve které můžeš lovit své kamarády nebo hrát se všemi s cílem získat tak novou dámskou vůni Just Cavalli od značky Roberto Cavalli! Je to jednoduché a zábavné, tak na co ještě čekáš?

Lov začíná…měj ji jako první!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...