Nová řada od Garnier Fructis: Goodbye Damage!

Zdravím vás,
omlouváme se, že tu delší dobu nic nepřibylo, měly jsme na starosti jiné věci. A protože vám to chceme vynahradit, vynasnažíme se přidávat články už opravdu pravidelně a také vás brzy čeká soutěž. Přemýšlela jsem o tom, že bychom do soutěže mohly dát nějaký opalovací produkt od Biodermy, jen si nejsem jistá, zda letos opalovací přípravky (a že my jich máme doma snad třicet) vůbec využijeme. Ještě popřemýšlíme, ale určitě v červenci čekejte nějakou soutěž!


A nyní k dnešní recenzi. Jak jistě víte, na trhu se objevila novinka v péči o vlasy, které si žádají posílení. Abych uvedla jeden zásadní rozdíl. Značka Garnier se specializuje na posílení a zjemnění a z názvu Goodbye Damage je jasné, že půjde o pomoc první. Když nám produkty, konkrétně šampón, maska na vlasy a kondicionér, přišly domů, byla jsem nadšená, protože jsem to vůbec nečekala. Neustále jsem v televizi vídala reklamu a lá "Odvrátí 1 rok poškození za 1 týden". Takže já prakticky jsem touhle novinkou byla unešená. Balíček obsahoval tedy tyto tři produkty ve výstražně oranžové barvě, což je podle mě dost dobrý reklamní tah - produkty jsou v regálech dobře viditelné, člověk si jich všimne a třeba koupí.
Nyní ale k tomu, jaké produkty skutečně jsou. Jak slibuje obal, složení obohacené o Keraphyll a výtažky z oleje amla poskytuje regeneraci poškozených vlasů dvojitým účinkem. Zevnitř: Aktivní ovocný koncentrát proniká do vlasových vláken a vyplní jejich poškození. Zvenku: Zaceluje obal vlasu a navrací lesk. Původně jsem vám recenzi chtěla napsat už po týdnu, jak je uvedeno na obale, jenže pak je dodatek, že vlasy by se těmito produkty měly mýt tedy 3x týdně, což já nedělám. Vlasy si myji jen 2x týdně, tudíž by mohl být výsledek zkresleny. No a nyní, jaké produkty skutečně jsou? Slibují, co se píše?

Abych to uvedla na pravou míru, zda si tyhle bomby na vlasy koupit, nebo ne, říkám - ANO! Ptáte se proč? Tak první pozitivum, které musí mít určitě každý produkt na vlasy - jinak bych si ho nekoupila je, že musí vonět. A tohle je opravdu řada, která nemá konkurenci, lépe řečeno, dlouho jsem neměla doma produkty na vlasy, které by měly tak úžasnou, přírodní a zajímavou vůni. Produkty při mytí musíte nechat působit alespoň nějakou chvilku, i když u šamponu se píše, že se má pak opláchnout, kamarádka z lékárny mi radila, že jakýkoliv šampon, než začne působit, musí setrvat alespoň 2 minuty, tak se toho držím. Maska a kondicionér jsou si dost podobné a tak to dělám tak, že produkty po umytí šamponem střídám nebo jeden týden používám masku a jeden kondicionér.

Ale protože vás asi nejvíce zajímá, zda je účinnost této řady skutečná, nebo zda jde u planě utracené peníze, udělám vám radost. Skutečně a jako že zrovna mě se vlasy třepí pořádně, vidím velké zlepšení. Připadá mi, že moje vlasy jsou hustší, třepí se minimálně o 50% méně a jdou určitě skvěle rozčesat a jsou krásně hebké. Další plus dávám masce a kondicionéru. Já mám někdy po umytí kondicionérem pocit, že mi na vlasech zůstal, nebo prostě jsou takové "mastné". U této řady ne.

Pokud tedy nepatříte mezi holky, které utrácejí za kosmetiku na vlasy obrovský balík a chtějí domů něco, co alespoň trochu pomůže a vaše vlasy krásně provoní, říkám jděte do toho!! :) Netuším, kolik je cena v obchodě, protože jsem obchody dostala zdarma, ale myslím, že to nebude nic strašného!

SHRNUTÍ:
+ krásná vůně
+ posílení vlasů, méně roztřepených konečků
+ nízká cena
+ skvělý, zajímavý design
→ mínus tedy tato řada nemá.

V následujících dnech se můžete těšit na další recenzi, tentokrát na produkt Garnier Spot Corrector, tedy novinku na našem trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...