Sluneční řada Photoderm od Biodermy


Doufám, že si všechny užíváte krásné prázdniny. Meteorologové sice nepředpovídají žádné tropy, ale přeci když to slunko nakonec vysvitne, je dobré se umět chránit. O sluneční řadě Photoderm od Biodermy určitě neslyšíte poprvé, ale pokud ano, může tento článek pro vás být o to zajímavější. Jak vidíte na fotce, sluneční řada má skutečně do nabídnout a v nabídce je široká škála produktů, které se vždy liší ať už velikostí SPF nebo třeba pro jakou pleť je produkt vhodný (mastná, alergická..atd.).

My jsme těch slunných dnů (ačkoliv jich bylo málo) využily a do naší tašky na koupaliště jsme samozřejmě přibalily i Biodermu - konkrétně opalovací sprej s SPF 15. Funguje na 100 %. Opravdu jsem se minimálně spálila - je fakt, že jsem maličko podcenila opětovné namazání :-). Bereme také kapsle Photoderm Oral, které připraví pokožku na sluníčku a slibují i delší a rychlejší opálení. Musím souhlasit s tím, že člověk se skutečně jen tak nespálí, opaluje se pomaleji, ale opálení pak alespoň vydrží déle.


Každopádně sluneční řada Photoderm nabízí různé opalovací mléka a spreje, které mají nejnižší SPF 15, dále najdete i 30ku a 50 a 50plus. V nabídce jsou již zmíněné :

 - kapsle pro přípravu na sluníčko Photoderm Oral
 - spreje na opalování, také spreje Photoderm Bronz, které podporují opálení
 - opalovací krémy na obličej (buď pro normální pleť nebo mastnou) - ty oranžové
 - mléko po opalování
 - tónované obličejové krémy na opalování

Za mě osobne bych uvítala, kdyby do budoucna Bioderma vynalezla například olejový sprej, protože mi přijde, že když jste "naolejované", sluníčko to přitahuje víc. Každopádně bych chtěla moc vyzdvihnout příjemnou parfemaci opalovacích sprejů, vstřebatelnost a také výdrž. Všechny jsou hypoalergenní, bez parebenů a také nekomedogenní, což ocení především majitelky aknózní a mastné pleti.

Všechny opalovací krémy chrání pokožku proti UVA i UVB záření, mají patent buněčné bioochrany, jsou vodělné a pomáhají předcházet stárnutí pokožky.

Příště pokud se tedy rozhodnete investovat do opalovacích krémů právě z lékárny, tak Biodermu určitě doporučuji. :-) Existuje dokonce řada i pro děti, takže skvělý tip i pro maminky.

A co vy? Jak se chráníte před sluníčkem vy? Máte doma nějaký krém na opalování právě od Biodermy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...