NEW IN


Hezké odpoledne všem,

v poslední době toho máme sice hodně se zařizováním do školy, ale to nás samozřejmě nezastaví v tom si do "koutku krásy" koupit něco nového. Takže ano, jak již tento článek sám napovídá, bude se jednat o přehled novinek, které jsme si pořídily.


Mezi první novinku (a zároveň tu, ze které máme největší radost), patří tyto krásné náušničky značky TresorParis a Guess. A proč jsme investovaly právě do šperků této značky? Tak zejména proto, že pokud člověk nesnese levné náušnice a hnisají mu uši, tak se určitě vyplatí si koupit ty, u kterých vám toto nehrozí. Nejsou to ale jen šperky, které upoutají pozornost - je to zejména také jejich balení. Zatímco náušničky Tresor Paris jsou "zabaleny" do krásné trojúhelníkové krabičky, nechybí ani hezké vázání, které při rozbalování skutečně působí dojmem, jako byste rozbalovali dáreček - takže moc doporučuji si něco takového pořídit, pokud se chystáte šperky darovat, ať už k narozeninám, svátku nebo třeba pak k Vánocům. Samotné náušnice jsou ve tvaru kuliček, jsou vyrobeny z titanu a osazeny bílým a bleděmodrým křišťálem. Jsou velmi roztomilé a myslím si, že udělají radost především těm, kteří neholdují visacím náušnicím. Na uších vypadají krásně, jsou decentní a přitom stále poutají pozornost.

Brouzdala jsem tak trochu na internetu a  zjistila jsem, že značka Tresor Paris nabízí šperky za super ceny, takže vám jejich koupě peněženku rozhodně nezničí.
Za kolik: 560,- Kč


Druhé náušničky, které jsme si pořídily, jsou od značky Guess, chtěly jsme, aby každé byly úplně jiné a my si je tak můžeme jednoduše půjčovat. Tyhle náušničky jsou osázené rakouským křišťálem, a co se mi moc líbí, že nejsou úplně malinké a jsou tedy výrazné a nepřehlédnutelné a zároveň působí elegantním dojmem. Zapínání je klasicky na puzetu, což mi vyhovuje. No a proč jsme zvolily náušnice právě od Guess? Nejen že značka Guess, co se oblečení, doplňků i šperků týče, je velice kvalitní, ale navíc má i jiný sortiment, který uchvátí (však znáte ty krásné kabelky apod.). Když nám náušničky přišly, byly zabalené v bílém látkovém sáčku, což působí roztomilým a zajímavým dojmem, přičemž krom certifikátu byla přiložena i malá taštička.
Za kolik: 890,- Kč


Nyní by vás asi zajímalo, kde se tak krásné šperky dají pořídit. My jsme je koupily v internetovém obchodě HelvetiaBoutique, kde mají nejen krásné zboží, ale také nízké ceny a hlavně obrovský výběr. Takže až budete přemýšlet nad tím, kde koupit nějaký krásný šperk pro maminku nebo sourozence ať už k Vánocům nebo narozeninám, rozhodně mohu doporučit. Krom všeho zmíněného se mi i na tomto e-shopu líbí to, že zboží je krásně zabalené, rychle dorazí a samozřejmě kupující má všechna práva případné reklamace.
 

 Zaujaly vás šperky? Hodláte si nějaké v brzké době koupit?

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...