CHRISTMAS WISHLIST !



Zdravíčko,
tak v neděli už slavíme první advent, těšíte se? My moc! Vánoce milujeme, protože panuje taková pěkná, uklidňující atmosféra, peče se vánoční cukroví, balí se dárky a je veselo. Osobně považujeme Vánoce za jednu z nejkrásnějších částí roku.
Vánoce samozřejmě nejsou jen o dárkách, my osobně považujeme za největší dárek to, že máme skvělé rodiče, super sestru a skvělé příbuzné! Naše největší přání je, abychom byli všichni zdraví, šťastní a měli se rádi.

No ale jistě víte, že Vánoce zahrnují i hmotné dárky. My to třeba máme tak, že i když nám je už 20, rodiče stále chtějí, abychom si psali dopisy „Ježíškovi“ – mamka si je schovává. Za okno je tedy už nestrkáme, a tak dopisy píšeme. 

Co se letošních přání týče, rodiče nás museli tak trochu uhánět s tím, co si vlastně přejeme – my totiž nevíme, vše, co potřebujeme, už máme. Trvalo nám dobrých pár týdnů, než jsme si udělali obrázek o tom, co by nás letošní Vánoce třeba potěšilo. Nutno podotknout, že letošní Vánoce si nepřejeme žádný dekorativní kosmetiku! Představujeme vám tedy náš vánoční seznam dárků, které by nás letos potěšily. Vesměs si obě přejeme to stejné. 

Jaká jsou vaše vánoční přání? Co nadělíte letos svým rodičům a sourozencům? Po Vánocích určitě uděláme článek i o tom, čím jsme obdarovaly letos rodiče a starší sestru my. Jinak se chceme omluvit za neaktivitu, ale zápočty se jen hrnou a za týden a půl nás čekají 4 + odevzdávání projektu. Takže máme co dělat.



Mějte se krásně a užívejte vánoční čas!

2 komentáře:

  1. hodinky jsou krasne:) Chci tez nove.

    PS: Pripoj se do giveaway na mem blogu o printic fotky:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...