Recenze: Produkty z aknee.cz

Ahoj po delší odmlce,

tentokrát bych vám chtěla představit kosmetiku, kterou potěším zejména zastánce přírodních ingrediencí a také těch, kteří mají problémy s pletí.


Příběh vzniku této recenze je poněkud nápaditější - jeden z produktů jsem vyhrála v soutěží, kterou pořádal právě internetový obchod aknee.cz a tímto bych tedy chtěla za vyhraný produkt, stejně jako ty ostatní, velmi poděkovat.

Dost řečí ale. Produktů jsem získala hned pět, přičemž tři z nich jsou vzorečky:

1) Saloos sprchový olej proti celulitidě

Tento produkt jsem vyhrála. Když budu upřímná, moc těmto sprchovým věcem proti celulitidě nefandím, myslím si, že vám tak maximálně vytvoří příjemný pocit na kůži, ale celulitidy vás rozhodně nezbaví - za vyzkoušení však určitě stojí, třeba vás příjemně překvapí.  Hezky voní a pokud vím Saloos prodává kvalitní kosmetiku. To je ale tak vše, co o něm mohu říct, darovala jsem ho ségře, která ho ocení určitě víc a bude ho pravidelně používat.

2) Pleťová voda hřebíčková pro problematickou a aknózní pleť

Tuto vodičku jsem začala používat teprve nedávno. Její barva je čirá, průhledná no a samozřejmě nevoní jinak, než po hřebíčku. Nedokážu zatím moc říci dojmy, ale na pleti je po použití příjemná a dobře dočistí. Je super, že všechny produkty z aknee.cz mají certifikát přírodní kosmetiky, takže pokud preferujete kosmetiku bez různých parabenů a barviv, je super. Určitě bych ji doporučila těm, které trápí pleť s akné . Jelikož já mám pleť smíšenou, ocenila jsem spíše následující produkt:


2) Pleťová voda mateřídouška pro smíšenou a mastnou pleť

Měla jsem jen vzoreček v malé lahvičce, ale strašně mě překvapila. Vůně sice nic moc, nejsem zastánce těchto bylinných vůní, ale opravdu pomáhala. Používala jsem ji vždy večer - ráno se moje pleť pak tolik neleskla a nebyla ani vysušená, dokonce bych řekla, že se i méně objevovaly nedokonalosti. Takže určitě doporučuji - opět zcela přírodní produkt.

3) Pleťová voda levandulová pro citlivou a normální pleť

Tento vzoreček pleťové vody jsem předala mamce,  kterou citlivou pleť má. Sama bych ho moc nevyužila. Věřím ale, že bude mít podobné vlastnosti jako předešlé pleťové vody a i mamča s ním bude spokojená.

4) Biofáze - sérum levandule

Opět vzoreček, který jsem ještě tak nějak nestihla vyzkoušet. Vypadá jako kapky do nosu. Jeho úkolem je odstranit napětí v pokožce a vhodný je také pro svědivou či pálivou pokožku. Zřejmě bych doporučila pokud se například popálíte nebo vás něco kousne a nemůžete se zbavit nepříjemného pocitu svědění.

Když jsem procházela stránky aknee.cz, byla jsem příjemně překvapená. Vše je velmi přehledně uspořádáno a nabídka produktů skutečně velká. Nespecializuje se jen na obličej, ale také na celé tělo. Určitě stojí za to se na stránky alespoň mrknout, třeba tam najdete produkt, který vás zaujme.

Ode mě je to už vše a přeji krásný víkend.

AnetNelly

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...