Novinka od L´Oreal Paris: Nude Magique Blur Cream

Zdravím všechny, dnes bych se s vámi ráda podělila o recenzi na novinku od mé oblíbené kosmetické společnosti L´Oreal Paris. Na začátek bych chtěla říct, že já osobně jsem s produkty L´Oreal Paris poměrně dost spokojená a musím říct, že zejména v poslední době se produkty LP šplhají na lepší a lepší úroveň, zejména co se moderního designu produktů týče. V takové drogérii DM bych tedy produkty L´Oreal Paris zařadila už mezi ty nejvýraznější a nejhezčí. Působí vzhledově jako luxusní produkty a obecně můžu říct, že jsem s nimi spokojená.
Už jsem měla tu čest od L´Oreal Paris vyzkoušet hodně novinek, nicméně v hlavě mi určitě zůstaly tyto dvě. Za prvé, mohu upřímně říct, že jeden z nejpovedenějších produktů je určitě řasenka False Lash Wings od L´Oreal Paris. Můžu říct, že i když je na cenově vyšší úrovni, lepší řasenku jsem nikdy neměla! Za druhé, jsem stále moc spokojená s Nude Magique BB Cream. Tento BB krém je prostě báječný. Abych ve zkratce řekla jeho pozitivní vlastnosti: baví mě jeho bílo-pigmentovaná textura, která se změní v make-up, dále mě baví konzistence, která se opravdu lehce roztírá, dále se mi líbí fakt, že na pleti nevytváří mapy a skutečně ani zblízka není poznat, že máte make-up, resp. BB krém. Jediná věc, kterou bych vytkla je odstín, já mám pro světlou pleť, nicméně si myslím, že tak super světlý není, spíše je pro někoho, kdo má maličko opálenou pleť, takže bych určitě uvítala ještě o něco svetlejší tón, nicméně jinak je stoprocentně super a právě
používám! :)



Ale abych se zas nerozkecávala o jiných věcech a přešla jsem rovnou k věci. V dnešní recenzi bych vám ráda představila zcela unikátní novinku od LP, jedná se vlastně o tzv. "blur krém", který se v poslední době těší velké oblíbenosti a popularitě. Já osobně jsem se poprvé o bluru dozvěděla díky produktu od Garnier, který jsem měla možnost také vyzkoušet. Nyní ale konkrétně k novince Nude Magique Blur Cream. Osobně musím říct, že je to super nápad a určitě skvělý produkt. Pro ty, kteří si myslí, že jsou to vyhozené peníze, já na to mám trochu jiný názor. Souhlasím s tím, že produkt skutečně vzhled pleti během pár vteřin zlepší, příjde mi tak trochu "vyretušovaná", nicméně je fakt, že pupínky vám to neschová ani nevyretušuje. Poměrně dobře "retušuje" póry a pleť je po používání sametově jemná.

Obecně by se dalo říct, že produkt je sametové konzistence. Já mám doma odstín Light To Medium Skin, který je určený pro světlou až lehce opálenou pleť. Když jsem produkt poprvé otevřela a vyzkoušela na ruce, poměrně jsem se vyděsila odstínu, který vám může připadat až "oranžový". Naštěstí po rozetření to není taková katastrofa a "oranžovo-tmavý" blur se mění na přijatelný odstín pro světlou pleť (nicméně opět bych uvítala o něco svetlejší odstín, protože já jsem prostě majitelkou opravdu světlé pleti).

A jaký je? Krom toho, co už jsem zmínila výše, tento produkt můžu poměrně pochválit. Líbí se mi design obalu, líb se mi jaká je konzistence a líbí se mi fakt, že když si zrovna nechci dávat make-up, ale ráda bych použila něco, co mi pleť "sjednotí" a zároveň PŘIROZENĚ její vzhled vylepší, můžu se na tento produkt spolehnout. Oblíbila si ho dokonce i moje maminka, která je jak z tohoto, tak z bluru od Garnier, doslova nadšená! Když jsem si tak pročítala informace na zadní straně bluru od LP, říkala jsem si samé "ano, ano, ano". Skutečně je pleť sametově hebká, póry jsou "neviditelné", maličko kryje, ale že by třeba po použití zmizel pupínek, tak to zase ne.

Nicméně si myslím, že za pokus (minimálně) to opravdu stojí. S produktem jsem spokojená a určitě to nejsou vyhozené peníze. Používat ho můžete jak bez použití make-upu, tak pod make-up. Seženete ho si myslím okolo 2-3 stovek :)

A co vy, máte zkušenost s novým "blurem" od L´Oreal Paris?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...