Recenze: Čistící a bělící pěna BeconfiDent



Zdravím vás dámy,
dnes to asi nebudu příliš protahovat, protože bych se ráda dostala přímo k jádru věci. V poslední době jste jistě zaznamenali obrovskou změnu jedné nejmenované značky, co se týče produktů v bělení na zuby. Jedním slovem by se dalo říct: nefunguje to!
Z tohoto důvodu je nutné přecházet na jiné (účinnější) alternativy, které mohou zoubky krásně vybělit, aniž by bylo nutné přitom používat zdraví (či zubům) škodlivé prostředky.
Já osobně jsem poměrně pesimistická, co se bělení zubů týče, ale mám už spoustu zkušeností – vím, co funguje, a vím, co nefunguje. Nyní jsem měla možnost vyzkoušet nový produkt od značky BeconfiDent a musím říct, že jsem byla příjemně překvapena. Abych byla konkrétní, měla jsem možnost vyzkoušet čistící a bělící pěnu. Co slibuje: Bělící a čistící pěna má vybělit šetrně zuby během 1-3 týdnů s trvalým efektem. Účinně odstraňuje skvrny ze zubů a pěnová konzistence zvyšuje účinnost díky tomu, že se dostane k těžko dosažitelným místům kolem dásní.


Já osobně tedy musím říct, že už když jsem produkt obdržela, tak na mě působil dobrým dojmem, možná to dělá design obalů, možná to, že je značka poměrně nová. Při pročítání recenzí jsem se vesměs dozvěděla, že uživatelky jsou s produkty spokojeny.
A jak se s takovou čistící a bělící pěnou pracuje? Je to poměrně jednoduché a co je obrovské plus – pokud vás nebaví si zuby čistit skutečně 3 minuty, tohle vás donutí, a to proto, že čistící pěnou si musíte zuby čistit 1 minutu a následnou bělící pěnou 2 minuty, tudíž není zubní hygiena „odfláknutá“. 
Asi by vás také možná zajímala „chuť pěny. Čistící pěna má takovou mentolovou příchuť, přičemž bělící mi přijde chuťově podobná, nicméně mi přijde trochu taková kyselejší, ale nic hrozného, co by se nedalo vydržet. Vás ale asi nejvíce zajímá, jak jsem s tímto produktem spokojená a zda skutečně dokáže to, co slibuje. Nejdříve jsem si říkala, že když neobsahuje vlastně žádný peroxid, že to asi nebude fungovat, nicméně skutečně můžu říct, že mi připadá, že moje zuby jsou o něco bělejší a zářivější. Netvrdí, že by to vybělilo o několik odstínů, nicméně zas nemůžu říct, že by produkt nefungoval. Pokud to mát být náhrada zubní pasty, rozhodně se jedná o poměrně dražší alternativu, nicméně nečekejte, že vám pěny vydrží měsíc a „čau“. Já už produkt používám měsíc každé ráno a večer, přičemž používá také ségra a můžeme říct, že nám stále zbývá cca +- polovina v obou tubičkách! Takže je to investice na poměrně dlouhé období.



Pokud se tedy rozhodujete, zda si pořídit produkt, který neobsahuje peroxid a je k zubům dostatečně šetrný, tak doporučuji zvolit právě něco od značky BeconfiDent. Já osobně si myslím, že na podobném způsobu fungují i ostatní produkty, které kromě toho, že je seženete v klasické drogérii jako je např. DM, tak je seženete také např. v e-shopu krasa.cz
Na to, že produkt skutečně nějakým způsobem funguje, si myslím, že se nejedná o příliš předraženou variantu. Samozřejmě je na každé z vás, zda se rozhodne zvolit jinou variantu, já osobně jsem byla s produktem spokojená a musím říct, ať už používáte i jiné varianty bělení, tohle se prostě hodí na takové to „udržení bělosti“. 

A jak už jsem výše tak trochu prozradila, značka BeconfiDent krom tohoto bělícího systému v podobě bělící a čistící pěny má samozřejmě v nabídce spoustu dalších produktů, jako je například bělící pero na zuby, bělící zubní pasta nebo například tzv. „lesk“ na zuby. Osobně vám určitě doporučuji se podívat na internet na produkty BeconfiDent, pokud se chystáte své zoubky šetrně, ale účinně bělit.
Cena produktů se pohybuje cca okolo 500-1500,-Kč, nicméně jak už jsem řekla, vzhledem k tomu, že to podle mě nejsou vyhozené peníze, produkt funguje a zoubky jsou o něco bělejší a na pohled „čistší“, tak skutečně mohu a ráda doporučit.


Určitě mi neváhejte dát vědět, zda máte s produkty BeconfiDent nějaké zkušenosti či o koupi pouze uvažujete.

Mějte se krásně
AnetNelly

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...