Bioderma představuje: Novinky z řady Atoderm


Jelikož Bioderma neustále přichází s něčím novým, je na čase vám představit novinky, které si nyní můžete zakoupit v lékárnách. Za pár dnů se tu objeví článek o novinkách ze slunečení řady Photoderm, avšak ještě předtím bych ráda řekla pár slov o nových produktech z řady Atoderm - řady určené pro suchou, atopickou pokožku.

Z řady Atoderm osobně používám tělové mléko Atoderm Intensive, které ačkoliv je určeno právě pro velmi suchou, citlivou či atopickou pokožku, já ho používám například po holení nebo když je má pleť nějakým způsobem podrážděná. Nicméně, první novinkou z této řady je tělové mléko Atoderm Lait Hydratant, denní hydratační mléko, které je určeno pro suchou, citlivou a reaktivní pokožku. Mezi účinky patří dlouhodobá hydratace těla i obličeje, zmírnění svědění a zjemnění pokožky. Nemá mastnou texturu, což je super, jelikož já osobně toto ráda nemám a také se velmi jednoduše a lehounce roztírá a stejně jednoduše i vstřebává do pokožky.

Jedná se o velmi výživné tělové mléko, které můžete hravě používat každý den jako klasické hydratační mléko, které obnovuje kožní bariéru, zvlhčuje suchou citlivou a reaktivní pokožku. Toto mléko bych doporučila zejména pro ty, kteří trpí již několikrát zmíněnými problémy s pokožkou a zároveň jsou alergičtí na některé složky obsažené v kosmetice, jelikož tot mléko neobsahue ani parfémy, ani parabeny a jiné konzervační látky.


Druhým produktem je Atoderm PP Gel Moussant, s obsahem 500 ml. Tento tekutý čistící gel je určen, stejně jako tělové mléko, pro suchou až atopickou pokožku těla a obličeje jak dospělých, tak i dětí a kojenců. Jelikož mám smíšenou pleť, tak já osobně jsem jeho používání raději neriskovala, za to moje mamka ho se svým suchým typem pleti používá k očištění a zde bych tedy ráda citovala její poznatky z jeho používání. Při používání měla často problémy s tím, že ji pokožka pálila, ale s tímto gelem tento problém vymizel, příjemně čistí, ulevuje od pocitu nepohodlí a podráždění a po očištění je pokožka hebká jako miminko. Je s tímto produktem opravdu velmi spokojená.

Teď něco k té "teoretické části" ale, čistící gel obsahuje aktivní složky a vitamín PP, který zabraňuje množení mikroorganismu, které jsou odpovědné za chornický průběh onemocnění a návrat problémů suché a atopické pokožky. Posiluje kožní bariéru a obsahuje patent D.A.F., jež zvyšuje toleranci pokožky. Má bohatý mycí základ bez obsahu mýdla, parfemace, konzeravních látek a parabenů. Je stejně jako většina produktů od Biodermy, hypoalergenní.



Pokud tedy máte problémy s opravdu suchou pokožkou, pak bych tyto produkty určitě doporučila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...