Recenze: St. Moriz Fast Self Tanning Mousse



Teploty sahají skoro k 40 stupňům Celsia, a proto není od věci nosit co možná nejméně oblečení. Jenže jak už to bývá, každá z nás chce v kraťoučkých šortkách a šatičkách dobře vypadat. Pravdou zůstává, že na opálené pleti vypadá každý kousek hadříku lépe. Pokud patříte mezi typy holek, které se neopalují tak dobře a jdou i třeba do červena, pak je možná tento článek pro vás ten pravý.

Značku St.Moriz už některé z vás určitě znají – ty, které ne, budou jásat. Jedná se o samoopalovací kosmetiku z Anglie, která za své působení na trhu získala již řadu různých ocenění. Jelikož St. Moriz nedávno inovoval své produkty a dal jim nový design balení, rozhodla jsem se, že některý z produktů vyzkouším. Na stránkách ZDE mě nejvíce zaujala právě St.Moriz Self Fast Tanning Mousse – pěna, která slibuje rychlé, dlouhotrvající krásné opálení už za jednu hodinu. Pojďme si ale produkt představit blíže..


St.Moriz  Fast Self Tanning Mousse

Profesionální samoopalovací pěna vypadá dobře už na pohled. Je unikátní v tom, že nabízí takové opálení, jaké vy sami budete chtít. Má totiž funkci „shade control“, která zajistí, že vy sami si můžete určovat, jak moc opálené chcete být. Pokud produkt necháte na pokožce hodinu, vaše pleť dostane jemný opálený nádech. Pokud dvě hodiny, budete hezky opálené jako po pár hodinách strávených na sluníčku. Jestliže však pěnu necháte působit tři hodiny a více (např. přes noc), dočkáte se intenzivního tmavého opálení jako od moře. Jestli takto funguje? To si pište!

Pěna navíc obsahuje také tónovací barvu, díky které se vám pokožka okamžitě zbarví do hněda a snáze tak kontrolujete, kde jste se už namazali a kde ne. Oproti staršímu vydání St. Moriz kosmetiky, je tato nová řada Professional ještě obohacena o hydratační složení – vitamin E a olivové mléko, které zajistí, že opálení pak vydrží ještě déle. Lahvička s pumpičkou má 200 ml, vydrží oooopravdu dlouho, rychle zasychá a výsledné opálení je bez fleků, oranžového nádechu a ani se nedočkáte tak nepříjemného zápachu jako u jiných samoopalovacích produktů.

.............................................................................PŘED...........................................................................

  .................................................................................PO..........................................................................


Na fotografiích však můžete vidět také aplikační rukavičku St. Moriz, která je vyrobena z pěnového materiálu. Krásně se s ní pracuje – stačí malé množství produktu umístit na rukavičku a krouživými pohyby pěnu vetřít do pokožky. Oproti klasickým chirurgickým rukavicím mi tato pomocnice ušetřila 20 minut! 
Takže ano, jsem z ní prostě nadšená! :-)

Zde už vidíte i výsledné opálení ukázané na hřbetu ruky – před a po. Už po jedné aplikaci jste (pokud produkt necháte působit déle) opravdu jak od moře. Kosmetiku St. Moriz bych tedy tímto chtěla hrozně moc doporučit. Některý z široké škály výběru produktů můžete sehnat přímo v E-shopu St.Moriz.

3 komentáře:

  1. Tyjo, ten vypadá fakt super a navíc ta aplikační rukavička je velký pomocník :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  2. túto penu som ešte neskúšala, ja osobne mám skúsenosti so St. Moriz tanning mousse DARK, ktorá sa aplikuje pred spaním a do rána si krásne hnedá ako od mora (kuk u mňa na blogu je tam recenzia)

    testujemekozmetiku.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. St.Moriz samoopalovací pěnu jsem také zkoušela a je skvělá :)

    Zvu tě na soutěž o bělící sérum

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...