Téma: Samoopalování aneb jak to dělám já

ahooooj,
léto je za dveřma, nebo spíš už nás pěkně navštívilo, horka v Praze jsou naprosto nesnesitelná a pro nás všechny to znamená jedno: krátké šaty, sukně, kraťasy, plavky. No prostě vše, kde je nutné ukázat odhalené nohy, ruce, záda, hruď, prostě vše.
Nevím jak vy, ale já osobně jsem zastáncem spíše opáleného těla, než tělička jako sýr. Samozřejmě nepatřím mezi blázny, kteří musím být opálení celoročně, je pro pokožku důležité, aby dýchala. Jaký mám názor na opalování různými způsoby a jak se opaluji já?

PŘIROZENÉ OPÁLENÍ OD SLUNÍČKA
To slovo přirozené berte trochu s rezervou, pro tělo samozřejmě není úplně přirozené pokožku "spalovat". Ano, říkám spalovat, protože jsem kdysi byla na jedné krásné přednášce, kde mi bylo názorně a přesvědčice ukázáno, co se s každým opalováním-spalováním s naší pokožkou děje a přiznám se, že než ve 40 vypadat na 60, budu radši bílá a s krémy a spreji na opalování rozhodně šetřit nebudu, jedině to je snad trochu zdravý způsob, jak se opálit, takže takové to, že zčervenáte jak rak a pak se týden těšíte z hnědé barvičky než se začnete loupat, pro mě úplně není. Jinak co se týče opalování, resp. produktu na opalování, já mám nejraději spreje od Biodermy vč. produktů po opalování a co se konzistence týče, nejraději mám olej.

SOLÁRKOVÉ OPALOVÁNÍ
Solárko, kapitovala sama o sobě, nebudu tvrdit, že bych tam nikdy nevlezla a nikdy jsem tam nebyla. Vlastně, je to taková polopravda, ano, na solárku už jsem byla když jsem byla mladší, chodila jsem tam asi tři měsíce a víte co? Jsou to neskutečně peníze za to, že si ničíte pokožku jen proto, aby byla hnědá. Nemluvě o tom, že znám celou řadu holek a dam, které chodí na solárko celý život a když jim je třicet nebo i víc (někdy i méně!), jejich pokožka jim to vrátí i s úrokama. To, že můžete trpět rakovinou kůže atp. nebudu ani zmiňovat, nicmén tyto dámy ve skutečnosti vypadají minimálně o deset let starší a pardon, ja budu radši bílá a mladá, než hnědá a stará. Netvrdím, že solárko je jednou za čas špatné, asi není, kor před létem, ale rozhodně nepochopím ty dámy, co tam tráví každý měsíc jen proto, aby byly čokoládové. Já říkám, že pokud mám být hnědá, tak tou co nejméně bolestivou-nezdravou cestou. A já ji našla.

SAMOOPALOVÁNÍ
Samoopalování je taktéž kapitola sama o sobě. Nutno říct, že jsem už vyzkoušela celou řadu produktů, když jsem si řekla, že nechci být jak pomeranč nebo mrkev, ale to jsou samozřejmě ty levné drogérkové. Pak jsem našla produkt, který skutečně funguje. A ano, vážně, samoopalovák dokáže způsobit to, že budete jako od moře. Neustále se mě někdo ptá, zda jsem byla na Malorce nebo na Maledivách. Ve skutečnosti se tento zázrak jmenuje St. Moriz. Samoopalovací pěna, která vám je schopna vydržet i půl roku, pokud ji budete používat třeba jednou týdně. Používám konkrétně produkt Fast Tan Mousse. Já osobně to nepřeháním, protože to prostě není potřeba. Tento produkt je tak skvělý, že si ho zamilujete. Navíc za tu cenu? Stojí okolo 249,-Kč a já už mám několikáte balení. A co je nejdůležitější je fakt, že nebudete mít žádné skvrny! Ano, skvrny v případě pěny neexistují, výdrž je super a hlavně, jste čokoládové, ne oranžové. Jako bonus navíc krásně hnědé přes noc.

Napište mi, jaký způsob opalování máte rády vy, zda preferujete to či to, já osobně razím heslo "když hnědá, tak co nejméně škodlivým způsobem". Takže tak. Výsledek opalování se St. Moriz viz foto (já vpravo :)))) )

Krásný den!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...