Léto si žádá ty správné parfémy

Zdravím všechny příznivkyně parfémů,
dneska jsem se rozhodla se s vámi podělit o ty nejžhavější letní novinky, a také ty, které v mém srdci zůstanou už asi nadosmrti provoněné. Ptáte se proč? Jednoduše jsem si je zamilovala. Ovšem, stejně jako asi většina z vás, i já patřím k těm lidem, kteří milují změny. To se tedy v tomto případě týká i nových parfémů, které v současné době letí. Ptáte se, které to jsou?

LÉTO PLNÉ BAREV

Některé z vás si možná myslí, že módní návrháři si s barvami rádi hrají, jen co se oblečení týče. To ale v žádném případě není pravda. Stálou skutečností zůstává i to, že je zde nastoleno nové pravidlo. Má-li být léto plné barev a zábavy, musí to tak být i s parfémy. Žhavou novinkou, která byla v České republice mezi těmi nejočekávanějšími, by se dalo mluvit o populárním parfému značky Bvlgari, jenž nese název Omnia Coral. V kolekci Omnia je tedy Coral pátým členem této voňavé rodinky. A co vám tato vůně může nabídnout?
Omnia Coral sebou přináší nejen dokonalý červeno-stříbrný flakón, který je vytvořen ve stylu luxusního šperku, ovšem je od ní očekáváno víc. Naštěstí pro nás, splňuje vše, co slibuje. A ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že jde o vášnivou silnou vůni, mile budou překvapeny ty dámy, které jsou fanynkami květino-ovocných vůní. Omnia Coral přináší vše, co k létu patří - romantické tóny květin, ovoce a vzácné dřevo. Proč si tedy nezpříjemnit letní chvíle, které můžete proměnit v drahocenné okamžiky? Tento parfém je na trhu pouhých pár měsíců, narodil se na jaře a je zrozený k tomu být součástí každé ženy. Ženy si jej chválí nejen díky krásnému designu, ale také ušlechtilé kompozici složení. V hlavě se ukrývá bergamot, srdce je povzbuzováno lekníny, granátovým jablkem a ibiškem, zatímco celý základ Omnia Coral tvoří cedr a pižmo. Uvidíte, že novou vůni si zamilujete během jediného okamžiku. Z mě dostupných informací se mi podařilo zjistit, že tento parfém si oblíbilo více jak 90% žen, které měly kdykoliv možnost ho vyzkoušet. Proč ho tedy nemáte i vy?


A když už mluvím o letních novinkách, je nutné podotknout, že tyto parfémy, ačkoliv patří mezi žhavé sluneční hity, jsou vhodné i na "horší" časy, kdy naši zemi opět napadne bílý sníh. Právě v takových chvílích je dobré si zase připomenout léto a nosit ho všude sebou. A když už mluvíme o značkových, kvalitních dámských parfémech, je taktéž nutno zmínit další letní novinku - její jméno je L' Eau De Chloé a na svědomí má její vytvoření luxusní módní značka Chloé. Do rodinky parfémů Chloé se L'Eau de Chloé zařazuje na šestou pozici, ovšem je nutné říci, že její oblíbenost v tomto smyslu není nijak ponížena. Ba naopak, ženy si tento parfém doslova vysnily a už dlouhou dobu čekaly, až se dostane k nám.

L' Eau de Chloé taktéž, stejně jako Omnia Coral, patří mezi  květinovo-ovocné vůně. Klade důraz na tóny přírody, jenž na vás dýchne při každém otevření parfému. L' Eau de Chloé v sobě skrývá čerstvé ovoce jako je např. mandarinka, která se pojí s čistým bergamotem. Nestačíte se ani vzpamatovat, než k vám zvolna přistoupí tóny frézie, pivoňky a růže, které doplňují tóny santalového dřeva, pižma, vanilky a cedru. To, že je L´Eau de Chloé vytvořen v dokonalém flakónku, znamená nejen ve světě, ale i u nás bohatý luxus, přirozenost a kvalita. Chcete-li se i vy cítit svěží, půvabně a smyslně v každé chvíli, pořiďte si tuto žhavou novinku. Nebudete litovat. Proč nevypadat jako L´Eau de Chloé? Šťastně, krásně a luxusně?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...