Professional make-up school Surface & Bioderma Meeting

Ahoj, tímto bychom zde přicházely s nejnovějším a zároveň asi nejzajímavějším článkem měsíce. V sobotu se totiž konalo další, již druhé setkání s Biodermou a jejími blogerkami, mezi které patříme i my (juchůů :). Je možná asi zbytečné soudit, zda se tento den nesl v duchu pohody a skvělého prožití či šlo o jednu velkou otravu. Ne, tak tomu skutečně nebylo. Já, ségra a další blogerky, které jsou zmíněné pod fotkami, jsme si tento den užily všechny na 110%, né-li víc. :) Součástí téhož dne bylo setkání s Janičkou z Biodermy, po kterém následovala návštěva Surface profesionální školy líčení. Že jste o takové ještě neslyšely? Buďte v klidu, protože já ani ségra jsme ještě donedávna neměly páru o tom, že nějaká taková existuje. :-) Tak a teď už něco k harmonogramu dne:

05:15: Vstávačka - přiznám se, to vstávání bylo na tom celém dnu nej nezábavnější :/
07:00: Odjezd autobusem směr Praha, v buse jsme strávily dvě a půl hodiny a fakt nám dřevěněl zadek :D
10:00 Příjezd na Florenc - odtamtud nás odvezl taxík rovnou před Surface školu, kde už jsme se setkaly s Janičkou, která opět vyzařovala tou nejúžasnější energií
10:00-12:00: Ano, přesně dvě hodiny jsme strávily ve škole líčení, přičemž jsme se dozvěděly plno novinek v oblasti líčení, seznámením nás provedla krásná ředitelka školy - Bára Nevická.
12:00 - 14:00: Mám pocit, že zhruba takovou dobu jsme strávily všichni na společném obědě v úžasné restauraci, ve které mimo jiné byla kromě dobrého jídla také velmi příjemná hudba a vtipní číšníci. :)
14:00: 16:00: Po dobrém obědě jsme se všichni opět vrátily do školy, kde pokračovalo tentokrát seznámení s novými produkty značky Bioderma (řada Matriciane), o kterých se tu toho také dozvíte domů.
16:00-18:30: Jelikož nám ujel autobus, byly jsme se ségrou donucené se zaměstnat v obchodním centru na Černém Mostě, které je nově postavené. Naše návštěva se projevila především v H&M a Orsay.
18:30-21:10: Tak přesně v tento čas jsme se dostali zpět do Trutnova a z Trutnova s rodiči hurá domů.


Na začátek bych chtěla poděkovat všem slečnám, které se na setkání objevily. Některé jsme znaly již z předešlého setkání, jenž se uskutečnilo v pražském zámeckém hotelu Chateau St. Havel. Se ségrou jsme se dohodly, že napíšeme samostatný článek o tom, co jsme se v profesionální škole líčení dozvěděly, protože toho je hodně. Budeme však sázet na naši paměť, tak doufám, že nic nezvořeme. V té chvíli jsme totiž byly tak zaujaté výkladem, že jsme si snad ani nestihly dělat poznámky. Myslím, že mnoho z téhož dne si můžete prohlédnout na fotkách. Já bych touto cestou poděkovala především Janičce z Biodermy, která tuto akci opět zorganizovala, dala nám možnost nakouknout do světa make-upu, ochutnat dobré jídlo, setkat se již se známými blogerkami a poznat ty nové, né méně známé. Myslím, že naskytne-li se někomu z vás někdy taková příležitost, určitě neváhejte. Uvidíte, že všechny blogerky, ačkoliv lidé říkají, že jsou některé povrchní, to není pravda. Všechny jsou moc milé, krásné a chytré, není třeba si dělat špatný obrázek z blogu.

A teď už něco z toho krásného dne. První zásadní věc je, že jak už je shrnuto nahoře, bylo společné setkání ve škole líčení, ředitelka školy Bára Nevická nám prozradila nejčastější chyby v líčení, seznámila nás s nejnovějšími trendy, a také nám pověděla, jak nejlépe zvýraznit obličej podle očí. Po dvou hodinovém setkání, jak už bylo psáno, jsme se vydaly do restaurace. Smutné je, že bohužel nevím její název, ale byla kouzelná. Všechny jsme měli k dispozici klasickou perlivou, neperlivou vodu Mattoni, jejíž tváří se mnohokrát stala krásná česká topmodelka Hana Soukupová. Samozřejmě bylo na každé z nás, zda si objednáme nějaké další pití, či ne. Po krátkém povídání nás dva "cizí" číšníci obsloužili výtečným chodem - Mozzarella s cherry rajčátky, balzamikovým olejem a rukolou. Přiznám se, že lepší mozzarellu jsem v životě nejedla. Dalším chodem byla ryba s opečenou zeleninou, bylo to výborné. Myslím, že fotky budou mluvit za vše. Po kratkém odpočinku jsme si daly čokoládové soufflé s vanilkovou zmrzlinou. Vše bylo naaranžováno tip top. K dezertu si většina z nás objednala "lattéčko".
Po výtečném jídle už nebylo na co čekat. Opět jsme se odebraly do školy líčení, kde už měla proslov Janička z Biodermy. Ta nám prozradila o nejnovějších produktech z řady Matricium. Jedná se o 4 produkty Matriciane - myslím, že pozitivní pro vás bude to, že tato řada je vhodná jak pro starší ženy 40+, tak pro naši věkovou kategorii, což je 25+. Pokud by chtěly tento přípravek užívat dívky mladší, není žádný problém, protože tyto produkty obsahují látky, jenž se přirozeně vyskytují v pokožce. Osobně si myslím, že tato řada je skvělá například pro vaše maminky, babičky, tetičky k Vánocům. S Nell o nich chystáme samostatný článek, tak si ho nenechte ujít. Po zajímavém seznámení následovalo vyzkoušení těchto produktů a dotazy.

Nyní už přejdeme k fotkám, ať vám nevyzradíme vše v jednom článku. Já tímto děkuju všem blogerkám, které se zúčastnily, Janičce, která to zorganizovala a Báře Nevické, ředitelce profesionální školy líčení.

Zleva: Lucinka, Leonka, Petruška, Adélka, Evička, ředitelka školy Bára Nevická, Lola, Barunka, Jituška, Já a Nell. Na této společné fotce bohužel není Janička z Biodermy a ještě blogerka Renča.
- našeho společného meetingu se z osobních či zdravotních důvodů nezúčastnila Mia a Beátka.

 - Předkrm, hlavní chod, dezert :-)
 -Nové produkty v řadě Matricium nesoucí název Matriciane

Pokud chcete vidět všechny fotky, klikněte na celý článek :-)

Máte tušení, co je ta malá růžová věc? Říká se jí "beauty blender" a my vám o ní brzy povíme víc




 Nell :)
 Anet :)

 Janička z Biodermy :)






Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...