CIOTD: Nicole Richie

Nepochybuji o tom, že herečku a návrhářku Nicole Richie bude znáš většina z vás. Tato krásná a úspěšná celebritka se postupem času zařadila mezi naše nejoblíbenější hvězdy, od kterých rádi odkoukáváme oufity. Nebude asi žádným překvapením, že kdyby se člověk měl inspirovat tím, jak se třeba taková Nicole obléká na ven, asi byste z toho moc užitku neměly - přeci jen celebrity se občas snaží být nenápadné a k tomu také se také snaží přizpůsobit i vlastní šatník. Proto jsem zde nevybrala fotografie candids ale přímo fotografie z events. Nevím, jak dalece se některým z vás trefím do vkusu a zda vůbec sledujete, jakým způsobem se hollywoodské celebrity oblékají, ale třeba já to dělám, jelikož inspirace není nikdy dost a když se člověk inspiruje oblékáním se podle červeného koberce, má téměř 100 % jistotu, že zazáří. Tedy alespoň pokud zvolí něco, co i jemu bude slušet. Nechci tu propagovat nějaké kopírování stylu, ale spíše vám nastolit, proč zrovna já obdivuji styl oblékání Nicole Richie :-)


Ať už v tom má prsty její stylista či v tom hraje největší roli samotná Nicole, je bez pochyb jasné, že se bude řadit (alespoň v mém žebříčku) mezi deset nejlépe oblékaných celebrit. Nicole nesází na přílišnou extravaganci, což v jejím případě rozhodně není na škodu, protože oblečení, které na events nosí je i přesto originální a hlavně jí sluší. Určitě znáte takové ty úlety, kdy si i celebrity na sebe kolikrát vezmou něco, co jim vůbec nepadne (ano mám na mysli takové ty oděvy, které byste si nevzaly, ani kdyby vám za to někdo zaplatil). Prostě, holt každý šlápne vedle, ale v případě Nicole se jedná spíše o výjimku. Bez pochyb si herečka libuje v černé barvě, což je nesmrtelná elegance a Nicole elegance prostě sluší. I přesto, že už nepatří mezi ony slavné dvacítky, si může dovolit experimentovat a ukázat i trochu té holé kůže (například v černém modelu na první fotce vypadá naprosto fantasticky). Sama navrhuje oblečení a také má hned několik kolekcí vlastních šperků, které sama umí dobře zkombinovat. Často se mi stává, že některé celebrity "vídám" jeden den v dokonalém red carpet outfitu a druhý den si na sebe oblečou něco, před čím bych nejradši zavřela oči. No u Nicole je tomu tak jinak a já osobně se jí velmi ráda inspiruji :-)


Nicole nosí převážně kousky zdůrazňující ženskost, které ale přitom neukazují nic, co by neměly. Nedá se zde mluvit o přeplácanosti, protože (ačkoliv vy můžete být třeba jiného názoru), já zde žádnou nevidím. Například se mi moc líbí kombinace na třetí fotce - černá kožená sukně zkombinovaná s černým tričkem (ano opět jsme u té nesmrtelné klasiky černé) a aby outfit nevypadal tak pohřebně, si Nicole jako doplněk a třešničku na dortu vzala také psaníčko v mango barvě. Dokonalé, co říkáte? :-) Svou něžnou stránku zdůraznila třeba při příležitosti představování vlastního parfému (fotografie nr. 5). Bílá jí sluší a celkově ji zjemňuje - i když se stále držím názoru, že Nicole sluší spíše tmavší barvičky. A jak už u ní bývá zvykem, k bílým, skoro bych řekla, letním šatům si oblékla černé lodičky - možná proto, aby model nepůsobil tak obyčejně. Bravo! Na světě je další originální kombinace, která jí sluší. No řekněte sami, umí tohle každá celebrita? :) Strašně se mi na Nicole líbí také make-up, přičemž nejvíce jí sluší právě kouřové líčení, které, jak ostatně sami vidíte, Nicole nosí nejčastěji. Tahle holka prostě ví, co jí sluší a právě proto ji já tak strašně fandím!! :-)

Jak jste na tom vy? Kterou celebritu obdivujete za její styl oblékání a kterou naopak ne? Líbí se vám Nicole a její styl?:) Za každý názor budu moc ráda :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...