Oblíbenci měsíce května ´13

Měsíc květen se pomalu, ale jistě blíží ke konci, a proto přicházíme s článkem těch nejoblíbenějších produktů, které podle nás stojí za to vyzdvihnout a pochválit. Jedná se samozřejmě opět o kosmetiku, ale nebojte, určitě se do budoucna od nás dočkáte také článku o módě...(ale tepláky jsou prostě tepláky :D).


Předem se omlouváme za špatnou kvalitu fotek, nicméně zcradlovka už je na našem wishlistu, teď už ho jen předložit rodičům. :D. Zde je tedy seznam našich nejoblíbenějších produktů a samozřejmě náš názor na ně:

Dermacol Imperial Long Lash - řasenka od Dermacolu, která si zaslouží být na našem seznamu těch nejoblíbenějších produktů. Proč? Je hustě černá a vytvoří skutečně nádherné řasy. Dlouho vydrží, nedrolí se a co oceňuju, má super kartáček. U většiny řasenek mám problém, že sice řasy prodlouží, ale nevytvoří jim ten správný objem. Tato od Dermacolu to ale splňuje na 100 %. Řasy jsou prodloužené, husté, objemné a magicky černé. Seženete ji v obchodech zhruba okolo 230,- Kč. Máte s ní také nějaké zkušenosti? :)

Bioderma Sensibio dermální voda - Bioderma se na našem seznamu nejoblíbenějších produktů bude objevovat pořád, s tím je potřeba se smířit :D. Tato dermální voda je určená pro osvěžení do horkých dnů a ke zklidnění pokožky, ale také fixuje make-up, což dokáže skutečně na jedničku a hlavně, skvěle zklidňuje pokožku na nohou po holení. Zejména pokud vás tedy po holení štípe kůže a tvoří se vám vyrážka, Bioderma je pro vás určitě to vhodné řešení. :) Seženete ji za 200,- Kč v lékárnách.

Bioderma Photoderm Oral - kapsličky, které je vhodné brát zhruba 3 měsíce před tím, než se vystavíte sluníčku. Pokožku připraví na léto, budete se lépe opalovat a nehrozí vám spálená pokožka. Je pravda, že se ségrou sice bereme první platíčko, ale i tak oceňujeme slibované schopnosti kapslí a konečný výsledek posoudíme až v létě. V zásadě jim ale věříme. K dostání zhruba za 389,- Kč.

St. Moriz samoopalovací pěna - o této samoopalovací značce jste toho určitě moc neslyšeli, což je škoda, protože je vážně perfektní a přitom ji skoro nikdo nezná. Já používám odstín dark. Velkou výhodou oproti ostatním sam. op. přípravkům je barva, protože tady vám nehrozí ani skvrny ani look alá pomeranč. Skutečně je barva nádherně hnědá a hned po namazání se zbarví, takže vlastně vidíte výsledek hned po použití. :) Už nespočet lidí mi chválilo toto falšené opálení (jeden kluk si dokonce myslel, že pocházím z Brazílie :D). Další výhodou je délka výdrže. Může vám připadat, že když je to pěna, bude za chvíli pryč, ale opak je pravdou. Já si pěnu kupovala na konci února a mám ji ještě teď, a to ji používám pravidelně. :-) K dostání na internetu kolem 200,- Kč. V případě zájmu vám napíšu i odkaz, kde pěnu koupit.

Fa Active Pearls Antiperspirant - možná vás překvapí, že se na našem seznamu objevuje zrovna značka Fa, jelikož je levnější a tudíž může budit dojem nekvalitní kosmetiky. Tento antiperspirant ale náádherně voní a člověk se po něm skutečně nepotí a pokud ano, tak rozhodně méně. Hlavně ale vážně nesmrdíte :D, což prostě ocení každý. Cena okolo 59,- Kč.

To bychom měly za květnové produkty asi vše. Jestliže máte s některým z nich zkušenosti či vás něco zajímá, sem s dotazy, popřípadě přidejte vlastní zkušenosti. :-)

Mějte krásné pondělí

AnetNelly

5 komentářů:

  1. S řasenkou zkušenost nemám. Většinou si vystačím třeba s řasenkami od Essence.
    Ta voda od Biodermy mě ale láká :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Zamilovala jsem si řasenku Maybelline One by one, ale tahle taky nevypadá špatně :O

    http://looking-for-better-way.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně ta řasenka dost zklamala. Strašně se mi drolila. Teď používám Rocket Volume od Maybelline a jsem nadšená,ségra si zas stěžuje, že jí slepuje řasy...tak nevím. A hodíš sem odkaz na e-shop na ten samoopalovák prosím? Děkuju

    OdpovědětVymazat
  4. Ta samoopalovaci pena vypada lakave:) Pokud budou všechny dny jako dneska, tak se urcite bude hodit:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...