Tenhle týden nám udělalo radost...


Přeji krásný středeční večer,

jak už jiste víte, do parfémů jsme my prostě blázen a ačkoliv víme, že nám koneckonců voní každý druhý, našel se jeden, do kterého jsme se prostě zamilovaly a s koupí neváhaly. Jedný se o parfém Lacoste Eau de Lacoste Pour Femme. Není to jen obyčejný parfém, je TOP parfém, který se nám na poličce vyjímá a my jsme na něj skutečně pyšné (ano, takový náš malý poklad). Dost chvály ale, již při prvním přičichnutí vás asi nejvíce zaujme, že je neuvěřitelně ženský (žádný nádech mužského pižma a tak podobně), prostě čistý, svěží a taááák krásný.

Parfém se řadí mezi květinovo-ovocné vůně. Jeho flakonek sice nepatří mezi nápaditější, ale možná právě tady se uplatňuje pravidlo, že by se kniha neměla soudit podle obalu.

Hlava: bergamot, ananas, mandarinka
Srdce: ananas, jasmín, pomerančový květ
Základ: vetiver, santalové dřevo, vanilka, peruánský balzám

My na parfému nejvíce ocenily to, že se hodí jak pro chladnější měsíce, tak i do horkých dnů - působí skutenčně velmi nenásilně, něžně a jemně. A co je nejdůležitější, výdrž. Třeba u takové Beyoncé Pulse nebo Fergie Outspoken (ne že by se mi to stávalo jen u parfémů od celebrit) mi vadí, že se s nimi navoníte a za pár hodin po nich není ani stopy. S tímto od Lacoste se mi o ještě nestalo. Vůně vydrží skutečně dlouho, nehledě na to, že vám pak ještě furt voní krásně na oblečení.


Rozhodně bych ho zařadila mezi jedny z nejlepších parfémů, které jsme si doposud koupily a taky jako jeden z nejkvalitnějších. My máme doma 30 ml - tu seženete v obchodech a na internetu kolem 950,- Kč. Prodává se alé také 90 ml, které už vás ale vyjdou zhruba na 1300,- Kč. Jestliže byste ale skutečně někomu chtěly udělat dárek nějakým parfémem, tak tento rozhodně doporučujeme.

Celkové hodnocení zní:
Výdrž: 90 %
Vůně: 100 %
Flakonek 50 % (nenadchne, ani neurazí)
Cena: Jelikož se jedná o parfém z řady těch luxusnějších, je třeba se trošku plácnout přes kapsu :-)

A co vy, z jakého parfému máte největší radost?

2 komentáře:

  1. lacoste je skvělá značka, zatím mi všechny parfémy od nich voněly... :))


    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. vyzerá super! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...