Produkty Timotei - mají co nabídnout?



Hezké úterý všem,

možná jste určitě zaznamenali, že v poslední době v televizi čím dál častěji promítají reklamy na značku Timotei. V minulosti jsem ji používala, pak přestala a teď jsem ji dala opět šanci. No a v poslední době jsem od této značky vyzkoušela hned několik různých produktů, které mě nějakým způsobem zaujaly.

V první řadě bych chtěla určitě moc vychválit vzhled jednotlivých produktů – všechny jsou velmi pěkně barevně rozlišené a působí čistým a originálním dojmem. Určitě by se dalo říct, že se jedná o kvalitnější kosmetické produkty a co hlavně, rozhodně vám nezdevastují peněženku. Takže, pojďme si ukázat, s čím jsem byla spokojená:

Dlouho jsem si chtěla pořídit produkt na vlasy, které mi udrží hnědou a zářivou barvu vlasů a pak se mi dostal tento pod ruku a vůbec toho nelituji. Šampon má hnědé zbarvení a obsahuje takové zlaté částečky, opravdu krásně voní a vlasy jsou po jeho použití nádherné hebké, velmi lesklé a voňavé. Obsahuje 100 % výtažky z henny, která zvýrazňuje tmavě hnědé odstíny vlasů - nemůžu tento účinek nějak potvrdit, jelikož mám sama o sobě vlasy tmavé, ale jeho předešlé účinky mě těší dostatečně. 

Kromě toho na něm ale také velmi oceňuji, že neobsahuje žádný silikon, ani parabeny, takže vlasy nejsou zbytečné zatížené. Timotei nabízí také řadu určenou speciálně pro blondýnky s názvem Zlaté prameny, která bude určitě stejně dobrá jako tato. Já jsem si tento produkt zamilovala a hodlám si ho kupovat i do budoucna.
Za kolik: V obchodech ho sežnete kolem 60,- Kč, což je si myslím velmi přijatelná cena, protože zde se skutečně o kvalitě hovořit dá (alespoň tedy za mě). 

Timotei Organic Delight šampon pro zdraví a výživu vlasů
Tento produkt je vhodnější spíše pro suché a poškozené vlasy. Produkt má blahodárné účinky přírodních extraktů, které vlasům dodají na kráse a zdraví. Řada Timotei Organic Delight má ekologický certifikát ECOCERT a Cosmebio. Obsahuje oleje z paraořechů, ylang ylang a potěší především milovníky dřevitých a květinových vůní.
Potěší i oko - má velmi pěkný obal, na kterém jsou vystouplé 3D květy, což působí velmi pěkně. Vůně je velmi příjemná a nenásilná. Vlasy jsou po použití velmi čisté, hebké a působí vzdušným dojmem. Po umytí jsou vlasy v lepším stavu než před umytím a i se pak velmi dobře rozčesávají. Při mytí se sice může zdát, že jsou méně hedvábné, ale to jen proto, že obsahuje pouze přírodní složky a žádné konzervanty. Důležitý je v tomto případě výsledek, který je super.
Za kolik: Kolem 159,- Kč, ale ceny se mohou u jednotlivých prodejců lišit.

Suchý šampon nepoužívám tak často, ale když se objevila tato super novinka na trhu, neváhala jsem ji vyzkoušet, protože když člověk nemá čas si umýt hlavu, je to fakt velká záchrana. Já už vyzkoušela zhruba 4 suché šampóny a vždy od jiné značky a tento patří mezi jedny z těch lepších.
Vůně je čistá a příjemná. Obsahuje organické extrakty z lístků zeleného čaje. Co se týče zbavení mastnoty, funguje skvěle. Hlavně hrozně mě překvapilo, že po použití jsou vlasy objemné, že vás nejen zbaví mastnoty, ale také dodá vlasům na vzdušnosti, což oceňuji. Výdrž je průměrná, ale své hlavní poslání splňuje, což je důležité.
Za kolik: Okolo 100,- Kč

Zajímavost: Značka Timotei je velmi šetrná k přírodě, což mně je velmi sympatické. Obaly této značky obsahují až o 15 % méně plastu a jsou 100 % recyklovatelné.

Celkově hodnocení: Značku Timotei tedy hodnotím velmi kladně. Jsem s ní skutečně spokojená a určitě do budoucna vyzkouším další jejich produkty (např. řadu pro intenzivní péči). Dokonce bych řekla, že je mnohem lepší než třeba šampóny od Elséve. Navíc jsou cenově dostupné, a to i přesto, že do nich nejsou přidávány žádné konzervační látky a vůně jsou 100 % přírodní, tudíž by se dalo i očekávat, že bude dražší.

A co vy? Máte některá zkušenost se značkou Timotei?:) Jste s ní spokojené?

3 komentáře:

  1. Zaujal mě ten druhý šampon a určitě ho někdy v budoucnu vyzkouším.:) A váhat budu určitě nad suchým.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som mala Timotei naposledy niekedy na zakladke :)

    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. timotei mám hrozně ráda, mají úžasný sprchový gely :)

    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...