Tip na rychlý drdol!

Ahoj všem,
protože jsme se rozhodly vám poskytnout další tutoriály, jak si vytvořit dané účesy, přicházíme s dalším.
Přicházíme opět se skvělým návodem na rychlý drdol, který působí svátečně a máte ho za dvě minutky hotový (ačkoliv tak nevypadá). Můžete ho znát například pod názvem „donut“. Pro výsledný efekt je potřeba vlasy perfektně vyžehlit. My opět použily žehličku na vlasy Rowenta Respectissim Liss & Curl (SF7640). Dále budete potřebovat ponožku nebo speciální drátěnku do vlasů. Protože celá řada drátěnek se prodává v malé velikosti, já jsem zvolila černou tlustou ponožku.
Jak na to?

1. Nejdříve je důležité si vlasy pořádně vyžehlit, aby účes působil hladce a upraveně. Pokud jsou tvé vlasy zacuchané nebo nepoddajné, doporučuju ti je nejdříve celé umýt, vyfoukat a poté vyžehlit žehličkou. Jak už je psáno výše, já jsem použila novou žehličku od Rowenty. Následně vytvoř culík.


2. Budeš potřebovat ponožku nebo donut. Pokud donut nemáš, stačí si ho vyrobit pomocí ponožky. Poté jej nasaď na culík. Jestliže víš, že máš málo vlasů, budeš potřebovat donut menší, aby si pokryla celou jeho plochu.


3. Vlasy si rozděl na dvě části tak, abys měla zhruba stejné množství nahoře (jako na fotce v ruce) a zbytek nech splývat dolů. Následně vlasy rozprostři po celé ploše donutu tak, aby nebyl vidět. Pokud si nejsi jistá, zda to zvládneš, můžeš požádat o pomoc mamku nebo sestru.


4. Rozprostřené vlasy rychle zagumičkuj obyčejnou gumičkou – ne žádnou velkou nebo výraznou.


5. Nyní si vytvoř opět dva prameny, a obtáčej je dokola okolo donutu tak, abys zakryla gumičku a vytvořila tak přirozený vzhled drdolu.


6. Celý účes dovedeš do konce tak, že vlasy přidržíš pinetkami. Pokud máš pocit, že ti vlasy příliš nedrží omotané okolo donutu, radši použij více pinetek – aplikuj je co nejblíže k donutu, aby nebyly moc vidět a zejména je dej tam, kde mají vlasy tendenci „trčet“ – tedy na konečky a prostředek. Účes můžeš nakonec ještě zalakovat.

Účes je hotový, jeho celá tvorba zabere asi 2 minuty, pokud jsi šikovná.

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...