ESSENCE A NOVINKY JARO/LÉTO 2014

Přeji krásný páteční den všem,
venku nám sice stále trochu sněží (nebo alespoň tady na horách), ale počasí je jinak kouzelné. Začíná být konečně tepleji a sluníčko svítí, což znamená, že se blíží jaro. A s jarem přichází samozřejmě plno radosti, protože my holky doplňujeme šatníky o nové kousky, které se nepodobají pouze teplým svetrům. Krom oblečení je také důležité se na jaře podívat na nové kolekce dekorativní kosmetiky. Stalo se totiž pravidlem, že kosmetické značky přivádějí na svět nové a nové kolekce (většinou limitované edice), ovšem není vůbec na škodu, když se jednou za čas obmění sortiment. Pár produktů z pultů zmizí (dobře, občas to je drtivá většina), ale ta má být v takovém případě nahrazena produkty novými.

O tom ví své i kosmetická značka essence, která se těší popularitě jak u mladých dívek, tak dospělých dam. My osobně se ségrou máme s kosmetikou essence zatím pouze kladné zkušenosti a nikdy se nestalo, že bychom si koupily produkt, který by za dva dny skončil v koši. Ovšem, uvidíme, jak to bude tentokrát. Essence se totiž nedávno pochlubila na Facebooku, že hodlá obměnit sortiment, vypsala tedy sálo-dlouhý seznam produktů, které z pultů na dobro zmizí. Ano, některé slečny to oplakaly, protože jejich oblíbené produkty už nebudou k zakoupení, jiné jsou rády, že přijde něco nového.

Já osobně jsem si u značky essence zamilovala tekuté oční linky v černé barvě (ne-voděodolné). Mám už druhé balení a nemohu si je vynachválit. Nejen že na očích vydrží celý den, ale mají opravdu takovou tu hoodně tmavě černou. Nemluvě o tom, že mi jedny vydrží fakt půl roku. Mít tedy dvoje oční linky cca 1 rok za cenu zhruba 140,-Kč, se vážně vyplatí. Linky ale nejsou jediné, které mám ráda. Dále jsem si opravdu zamilovala krémový korektor match2 cover ve světlé barvičce, přičemž nově přichází na trh i tmavější odstín. Pokud jste se lekli, že vám zmizel z pultů, nelekejte se, pouze si zajděte do rossmannu, který má zpravidla více pultů essence - korektor najdete v pultíku, kde jsou obyčejně produkty, jako jsou krémy na ruce, laky na nehty apod. Korektor mám ráda proto, že nemám ráda tyčinkové korektory - podle mě jsou totálně na nic, nejen že když jej nanesete na obličej, pupínek vám ještě zvýrazní, vytvoří hnusnou hrudku, navíc vám pleť hrozně vysuší. Dávám tedy předost krémovým korektorům a u tohoto se mi moc líbí, že mohu kombinovat dva odstíny, které dokonale padnou k mé světlé pleti. Korektor nevysušuje a má poměrně dost dobré krytí! Dobrou zkušenost mám však i s korektorem "StayNatural!" (taktéž od essence), jen si myslím, že vzhledem k objemu 1,5 ml, bude rychle pryč.


Novinky essence jaro/léto 2014
Ale abych se vůbec dostala k jádru věci. Dnes bych vám chtěla pouze představit novinky, které vás potěší na pultech na přelomu února a března. Protože jsem ještě neměla čas novinky vyzkoušet, nyní vám pouze ukážu, na co se můžete těšit. V brzké době je budeme se sestrou postupně testovat a poté se můžete těšit na pořádné recenze a názor na to, co na ně říkáme. Samozřejmě není v naší moci vám představit úplně všechny - vzhledem k tomu, že všechny doma nemáme, proto si zbytek novinek můžete prohlédnout na stránkách essence. Nyní ale k produktům, které nám přišly domů.

• XXL longlasting lipgloss (01 baby doll's favourite)Při pohledu na tento lesk na rty mě napadá jen jedno: chci tě sníst! Lesk má opravdu nádherně růžovou, přirozenou barvičku, takže se těším na to, až jej budu používat. Líbí se mi i jeho praktické a poměrně velké balení.

• XXL longlasting lipgloss (07 silky red)Nikdy jsem nebyla příliš zastáncem červených lesků na rty, ale čím jsem starší, tím jsem jimi zaujatá více. Líbí se mi. Zajímavé také určitě je, že slibuje efekt matných rtů.


• Řasenka lash curler volume & curl
Tak tato řasenka mě na první pohled opravdu uchvátila, protože má hravý a romantický design. Zaujal mě ten malý otoční "plast" s nápisem "Your Lashes". Moc jsem ale nepochopila, k čemu slouží. Nevím, zda se díky němu kartáček točí (ale bohužel o tom zatím silně pochybuji), no, necháme se překvapit.

• Řasenka maximum volume
Řasenky essence mám poměrně ráda, vyzkoušela jsem kdysi žluto-zelenou multi action a byla jsem spokojená. Už z toho důvodu jsem zvědavá, jaká bude tahle řasenka. Jsme totiž majitelkami poměrně hustých a dlouhých řas, proto je pro nás tahle řasenka jako ulitá. Obal se mi zdá moderní a stylový a kartáček by měl mít tvar elipsy řas, což je zajímavé.



• CC krém all-in-one
Osobně nejsem moc velkou fanynkou make-upů, protože jej běžně nenosím. Jsem ale ráda, že nám domů přišel i CC krém, který by mohl být dobrý. Mezi jeho přednosti by měly patřit: krytí, čištění, redukuje zarudnutí a dodává pleti sametovou hebkost. Sem tam jsem používala občas krom make-upu i BB krém, a proto jsem ráda, že se mi naskytne možnost použít i tuhle novinku!

• báze pod make-up all about matt!
Tato novinka, která bude na pultech v DM a dalších drogériích, je jakýmsi "pór-refinrem" - produkt, který dodává pleti rovnováhu, stahuje póry a zajišťuje, aby byla pleť matná a bez lesku. Osobně máme s takovými produkty už zkušenost - zatím kladnou. Podobný produkt jsme měly už od Biodermy a nyní používáme Vichy. Jsem zvědavá, zda bude tahle cenově levná novinka dobře fungovat. Hlavní u mě je, aby pleť nevysušoval.


• pero na oční linky - voděodolné
Jak už jsem psala výše, jsem maximálně spokojená s tekutými očními linkami od essence, avšak s perem mám také dobré zkušenosti. V současné době používám (krom tekutých) také ne-voděodolnou verzi tohoto pera (superFine). Myslím si, že jeho ne-voděodolná verze je fajn, jen si myslím, že špička pera se dost brzy zanese očními stíny, tudíž pak přestane malovat. Další věc, která mě na ne-voděodolné verzi zklamala, že jde poměrně dost špatně odlišovat a na očích mi zůstaly černé ďubky, které se sice po pár dnech ztratily, ale když jsem oči při odličování drhnula, nebylo to nic moc. Jsem tedy zvědavá, zda budou tyto lepší. Jen se trochu bojím, že jakožto voděodolná verze, by mohla být ještě hůř odlíčitelná (což je ale ten efekt, možná vás napadne). Uvidíme, každopádně se mi zdá, že tekuté linky jsou mnohem více pigmentované.

• dlouhotrvající tužka na oči (19 hot scorch)
Co mě jako první napadlo při pohledu na tuto tužku? Páni, to je skvělý odstín. Nedávno jsem totiž zjistila, že ať se snažím, jak se snažím, černá mi pod očima prostě nikdy úplně slušet nebude. Za to hnědá vypadá myslím dobře. Navíc ladí k mým modrým očím, což je plus. Na tužce se mi líbí takový ten matný-kovový efekt a jsem zvědavá, jaká bude. Doposud jsem zatím pod oči používala tužku, kterou používám i na obočí, tedy
04 blonde.


•  tvářenka blush-up! (10 heat wave)
Tak dámy, tahle tvářenka vypadá na pohled opravdu fantasticky. Prostě mi připomíná léto, zmrzlinu, bazén a krásné oblečení. Jen si úplně nejsem jistá, jak bude vypadat na obličeji, protože barvy jsou přeci jen hódně výrazné. Někde jsem četla, že tvářenka by měla být ve stejném odstínu, jako jsou vaše přirozené rty. Já osobně nemám rty ani takto růžové, ani takto oranžové, spíše do světle červené, ale uvidíme, třeba budeme překvapené, pokud aplikujeme správné množství na správná místa!


  • oční stíny (71 miss atlantis)
 Asi už několik let zjišťuji, že pokud mi mají modré oční stíny slušet, musí se jednat o tmavější modrou (taková ta námořnická) a nesmím to přehnat. Ačkoliv věřím, že tyhle oční stínky někomu slušet budou, mě nejspíše ne. Osobně bych si je v obchodě nekoupila, i když myslím, že na léto je to bezva barvička, která zvýrazní zelené nebo hnědé oči. Osobně bych je nanášela na horní víčko pouze v blízkosti řas (to samé naspod). Ale více si prozradíme při testování.

• oční stíny 3D (11 irresistible fox-trott)
3D oční stíny od essence vypadají fantasticky, doma už vlastníme odstín 04 irresistible caramel cream a nemohou si je vynachválit. Zejména světlounký odstín. Nový odstín (fox-trott) vypadá také dobře. Zejména se mi líbí ta metalicky hnědá. Uvidím, jak naložím s tou broskvovo-meruňkovo-oranžovou. Každopádně, co bych fakt chtěla pochválit, je krásný 3D design.

• paletka očních stínů all about ( 01 all about nude)Tak si myslím, že tato paletka je ze všech novinek úplně nejkrásnější. Není odstín, který by se mi nelíbil, a protože miluji přirozené a "nude" líčení, je to moje favoritka. Stínky vypadají navíc, že budou skvěle pigmentované, takže se na jejich používání moc těším a vy se také těšte, protože vás samozřejmě budeme informovat. Krom "all about nude" je také k dostání "04 all about tropical island", "
02 all about candies" a "03 all about sunrise". Předchozí dvě paletky jsou na mě až moc výrazné a barevné, ale i tu 03 bych si vesele pořídila, líbí se mi!




• lak na nehty color & go (172 splash!)
Laky na nehty používám jen několikrát do roka, není pravidlem, že bych si lakovala nehty, a to proto, že na to jednoduše není moc čas a pak, nejsem tak šikovná, protože s mým štěstím si stihnu všechny prsty rozmáznout. Když už ale lakuju, tak laky, které jsou výrazné a zajímavé. Tento odstín se mi moc líbí, připomíná mi oceán, ani nevím proč. Těším se, až ho vyzkouším!


• lak na nehty effect (03 glitz & glam)Už dlouho jsem neviděla krásnější lak na nehty! Tento odstín je opravdu fantastický a myslím si, že se hodí snad ke každému outfitu. Miluji třpytky a všechno, co se blyští, takže za mě má zatím lak jedničku. To, zda si své hodnocení zkazí po použití, se ještě dozvíte. Každopádně celá kolekce laků "effect" je báječná!
 
• lak na nehty pro white glow - bělení nehtůMyslím si, že tento produkt u essence chyběl a konečně je na světě. Tento růžovo-transparentní lak by měl zvýrazňovat přirozenou barvu nehtů a zároveň by měl jejich konečky vybělit, což ocení holčiny, kterým nehty žloutnou (např. v důsledku kouření). Já osobně takový problém nemám, ale i tak budu ráda za ještě bělejší konečky, hned dneska ho vyzkouším!





Tak to je asi vše! Doufám, že se na novinky v drogériích těšíte stejně, jako my. S essence máme dobré zkušenosti, přičemž chválíme také časté obměňování trendových edicí, které mají vždy rozkošný a roztomilý design + něco navíc. Já osobně jsem z novinek od essence příjemně nadšená, uvidíme, zda mé nadšení bude po použití produktů pokračovat. Samozřejmě vám přineseme recenze, jak jsme s produkty spokojené - tomu se nevyhnete!! :)))
A jak už jsem psala výše, tohle je jen výpis, proto celý seznam, opět najdete ZDE.
Finální recenze na produkty očekávejte cca do týdne! :)

Určitě nám napište, jak se vám novinky líbí, která vás zaujala a zda už máte nějakou doma! 

3 komentáře:

  1. Mě zaujala ta paletka a stíny ve 3D :))) Musím vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá krásně :) hned bych si něco koupila :) škoda, že ji nikde poblíž nemám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě hodně láká ta tvářenka :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...