Zaměřeno na sexy objem - jak na něj?


Nevím, zda jste už o novince od společnosti Rowenta slyšeli, ale věřím, že některé z vás ano. Právě s tímto úžasným produktem  - Rowenta Volum´24 Respectissim CF6430D0 jsem se vám rozhodla připravit článek, který vám poradí, jak si vytvořit sexy účes, jehož hlavními prvky svádění nebude nic jiného, než nefalšovaný objem.

O co se vlastně jedná?

Když jsem produkt viděla poprvé, zaujal mě jeho tvar a způsob, jakým se s ním pracuje. Jeho první použití jsem absolutně nezvládala a připadala si jako střevo, ale vše je o cviku a teď s ním již jednoduše zacházím a výsledky dokonalého objemu se skutečně vždy dostaví. Takže, pokud ale stále nevíte, co si pod tímto přístrojem ve tvaru pistole představit, zde je jeho charakteristika:

Perfektní výsledek zaručuje unikátní rotační nahřívací váleček, který působí jako velká natáčka a vytváří oblouk z vlasů od kořínků. Zdvihá tak vlas pro objemový efekt a brání zplihnutí vlasu. Teplota při použití dosahuje 170 stupňů, tudíž se vlasy neničí a objem skutečně vydrží až do druhého dne. Produkt zachovává lesk, sílu a odolnost vlasů, tudíž je k nim zcela bezpečený a šetrný. Já osobně jsem si nejvíce zamilovala vytvářet s ním objem v kombinaci s plážovými vlny a právě postup, jak toho dosáhnout, jsem si pro vás dnes připravila.

click for more..


Návod:
1. V první řadě vlasy klasicky natočte svou oblíbenou kulmou nebo žehličkou (já použila žehličku). Určitě doporučuji ale použít nějaký olej nebo sprej jako ochranu proti teplu.

2. Můžete lehce přestříkat lakem na vlasy pro výdrž, ale dbejte na to, abyste lakem nenastříkali vlasy u hlavy (tam použijete přístroj Volum´24).

3. Na jedné straně hlavy udělejte pěšinku a přebývající vlasy dejte na stranu a pomoci pinetky připevněte. Vezměte k ruce přístroj a pramen vlasů zhruba tak centimetr tlustý, přiložte vlas na váleček a zároveň plochu Termo protect k pokožce hlavy (nebojte, nespálíte se). Nechte u hlavy zhruba 3 vteřiny a pak přístroj narovnejte tak, aby byl podél vašeho obličeje - díky tomuto pohybu se vytvoří vlna.

4. Nechte skrz váleček projet celý vlas směrem od pěšinky - tedy na druhou stranu hlavy. Celý postup opakujte u všech pramenů, ale co je důležité - nikdy nepoužívejte přístroj na prameny vlasů přímo u pěšinky hlavy, jelikož by efekt nemusel vypadat tak přirozeně. Je lepší si vlasy tam, kde klasicky nosíte pěšinku dát pryč a začít s „objemováním“ u spodnějších vlasů.

5. Vlasy vraťte do původní podoby – tedy klasicky jak nosíte pěšinku a v případě potřeby můžete přístroj použít na některá místa znovu. Garantuji, že objem skutečně vydrží až do druhého dne.

Před použitím: 


Po použití:  


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...