GARNIER MOISTURE MATCH - Ano či ne?


Zdravím vás znova,
tentokrát bych se chtěla trochu rozpovídat o péči o pleť, protože si osobně myslím, že je to důležitá součást života a co vím, tak celá řada holek o svou pleť nepečuje, ať už správně, nebo vůbec.
Nevím jak vy, ale já se o svou pleť snažím pečovat opravdu pravidelně, i když teda musím uznat, že když jsem byla mladší, tak jsem to příliš neřešila a to nějakých 17 jsem neřešila, zda moje pleť má denní nebo noční krém nebo zda vůbec nějaký má. Teď už je to ale jiné.

Abych to zkrátila a příliš vás nenudila osobními detaily, řeknu to asi takhle. Pleť odličuju pravidelně micelárkou a používám také hydratační krémy, jak na noc, tak na den. Mám celou řadu oblíbených značek a krémů, proto je jmenovat nebudu. Spíše bych se ráda podělila o svou zkušenost s hydratačním krémem Garnier Moisture Match, tedy konkrétně tím oranžovým, který má za úkol pleť rozzářit, projasnit a celkově hydratovat.
Já osobně jsem vyzkoušela už i ten zelený, který mi celkem vyhovoval, ačkoliv ta konzistence byla zvláštní, taková, jak když tam je opravdu něco najemno namleto, ale třeba ségře tohle vyhovovalo, nicméně mě moc ne. Co se týče tohoto oranžového zázraku, musím říct, že když jsem jej otevírala, moc jsem se na to netvářila, nevím ani proč jsem krému už od začátku moc nevěřila, asi je to možná prostě předsudek, nicméně mě zklamalo, že to byl víc než předsudek.


 Co se týče konzistence krému, někdo by řekl, že je jemný, příjemný a tak, ale pro mě to prostě není krém, nýbrž lehký gel. Jenže já jsem asi taková, že na obličej prostě potřebuju mít krém, ne něco jako krém nebo něco jako gel – prostě krém, krémová textura. Z tohoto důvodu jsem už předem udělila tomuto krému dvě záporná mínuska, ovšem říkala jsem si, že počkám, až ho vyzkouším.
Těším se vždycky ráno na ten pocit, kdy se podívám do zrcadla a uvidím, že moje pleť je odpočatá, hydratovaná, nicméně jsem byla trochu zklamaná.  Přišlo mi, že moje pleť není ani hydratovaná, ani odpočatá, ani rozzářená, prostě nijaká extra lepší – ba naopak mi trochu přišlo, že se mi začala dělat vyrážka, resp. takové ty boláčky, které vás na pleti drbou.

Musím teda říct, že tohle můj favorit rozhodně není, nicméně je mi jasné, že celé řadě lidí může vyhovovat. Slyšela jsem také kritiku, že je lepkavý. S tím se ale nemohu ztotožnit, nicméně do krámu bych si pro něj znova nešla. Mým favoritem tedy zůstává Aqualia Thermal od Vichy, zimní krém od Lirene a pak také hydratační produkty od Biodermy.
Které hydratační krémy jsou vašimi favority?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...