Jaký make-up používám? Luxe od Avonu


Dnešní den se opravdu moc nevydařil a jelikož věřím, že drtivá většina lidí tráví volný čas doma, rozhodla jsem se chmurný den rozveselit opět recenzí, která možná někomu poradí v koupi toho správného make-upu. :-)

V dnešní době není nic jednoduchého pořídit si kvalitní make-up, který nejen, že hodně vydrží, ale zároveň bude plně odpovídat vašemu tónu pleti. V drogeriích je často velký problém, že pultíky s kosmetikou jsou ozzářeny umělým osvětlením, které též barvu produktů maličko zkreslují. Z toho důvodu určitě doporučuji zkoušet produkty na denním světle a ne na těchto umělých, mohli byste být pak z výsledného efektu zklamané.

Jaký make-up tedy používám já? Jelikož moje starší sestra dělá Avon a už si pěkně dlouhou dobu chválí tento make-up z luxusní řady "Luxe", rozhodla jsem se mu dát šanci také já. Řada Luxe nabízí hned dva druhý make-upů - rozjasňující a pro matnou a hedvábnou pleť. Já mám rozjasňující verzi - odstín Beige Linen, tedy vhodný pro opálenější pleť. Obsahuje částečky bílého safíru, které jsem vám na jedné z fotek zvěčnila. V make-upu se občas nahromadí tak, že tvoří takové čárečky, ale to naštěstí ničemu nijak nevadí.

Make-upy s pumpičkou vidíte už na každém rohu a takřka se skoro už nevyrábí jiné. Mimochodem pokud jste to nevěděli, ale jedním z důvodů, proč je make-up občas tak drahý, je právě pumpička. Všechny produkty mající pumpičku budou vždy o kousek dražší než ty, které ji nemají. Důvod? Díky pumpičce se do produktu nezanesou bakterie a celkově je použití daleko hygieničtější a samotnou praktičnost pumpičky snad už ani zmiňovat nemusím.


Jak jsem s ním spokojená?

Jelikož se jedná o kosmetiku z katalogu, je logické, že make-up přišel také s krabičkou. Design se mi moc líbí, řada Luxe má sama o sobě působit sofistikovaně, luxusně a je pro ženy, které už mají na kosmetiku trochu větší nároky. Osobně jsem na tuto řadu zatím slyšela jen samou chválu. Krabička make-upu je moc pěkná a k této řadě perfektně sedí. Samotná lahvička make-upu už není nic světaborného, ale jsem ráda za jednoduchost. Vše co působí kýčovitě - obzvlášť v kosmetice mě dokáže velmi rychle odradit.

Teď už ale k samotné spokojenosti - make-up není nijak specificky parfemovaný, avšak pokud si k němu přeci jen přivoním, vůně je velmi příjemná a jemná. Produkt má žlutý podtón, který, jak už jsem v jednou ze článků zmiňovala, vždy vyhledávám. Po nanesení make-upu si zachová svou béžovo-zlatavou barvičku, která mi vyhovuje. Na pleti absolutně nevytvoří efekt masky, je přirozený a v klidu ho můžu mít celý den. Aplikace s ním je jednoduchá, dobře se zapracuje do pleti a s klidným svědomím mohu říct, že se jedná o jeden z nejlepších make-upů, které jsem zatím měla. Make-up obsahuje i SPF ochranu s faktorem 10, který by v dnešní době měl podle být snad v každém make-upu. I když se jedná o rozjasňující  make-up (který mimochodem pleť skutečně nádherně projasní!) tak i velmi dobře kryje a pleť je navíc příjemně heboučká na dotek a díky složení i hydratovaná.


V katalogu Avon si ho můžete objednat za plnou cenu (mám dojem něco kolem 350,-Kč??) nebo ve slevě za 219,-. Investice do něj se ale určitě vyplatí, zatím jsem na něm nenašla skutečně nic, co by mi vadilo.

Co si myslíte o řadě Luxe? Měli jste někdy z této řady kosmetiku?:-)

2 komentáře:

  1. Od Luxe jsem zatím nic nevyzkoušela, ale po přečtení tvého článku o tom přemýšlím.. :) Zatím se mi nejvíce osvědčily makeupy pěnové.. :) Pokud ti to nebude vadit.. Ráda bych tě pozvala k sobě na blog na probíhající giveaway. :) Budu ráda, když se zúčastníš. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela, ale vypadá dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...