Recenze: Dove Advanced Hair Series - Oxygen Moisture



Krásný čtvrtek všem,

Myslím si, že řada z vás novou „kolekci“ péče o vlasy značky Dove s názvem Dove Advanced Hair Series již zná. Produkty této vlasové řady zakoupíte okolo 139,- Kč, avšak cena samozřejmě liší v závislosti na tom, kde je koupíte. Značku Dove mám ale velmi ráda, její produkty vždy krásně voněly a celkově jsou mi velmi sympatické.


Do rukou se mi dostaly produkty hned na dva vlasové „problémy“, a sice nedostatek objemu a suché vlasy. O řadě na suché vlasy též vyjde samostatný článek. Řada pro objem, která je navržena do modro-bílých barev, vypadá moc hezky. Už na pohled budí produkty dojem, že by mohly skutečně fungovat a že se jedná o kvalitnější péči o vlasy.

Jaké jsou slibované účinky?
Dove Oxygen and Moisture je přímo určena pro zvětšení obejmu vlasy a jejich hydrataci. Obsahuje nezatěžující složení, které je hydratuje a jemným a splihlým vlasům dodává až o 95 % více objemu. 


Jaké jsou mé poznatky?

Musím říct, že šampon opravdu nádherně voní. Vůně je taková čista, vzdušná, jednoduše už díky vůní byste dokázali uhádnout, že se jedná o produkt, který je určen právě pro objem vlasů. Co se mi ale ještě velmi líbí, je, že namodralé balení se shoduje se samotnou barvou šamponu, který je čirý lehce namodralý a zároveň gelové konzistence. Při použití vytváří hustou krémovou pěnu, která zanechá vlasy voňavé několik dni po umytí. Ze začátku jsem se bála, že budu mít vlasy hrubé, jelikož řada je určena pro jemné vlasy, které já nemám. Žádná hrubost, ani pocit těžkých vlasů se nekonal a vlasy opravdu po vyfoukaní působily objemnějším dojmem – nutno podotknout, že přirozeně vypadající objem.

Řada pro objem vlasů a hydrataci obsahuje hned tři produkty – samotný šampon, kondicionér, který navíc usnadňuje rozčesávání a pak také vlasové souffle. Tato tzv. vzdušná maska na vlasy se používá jako doplňková péče pro zvětšení objemu vlasů. Určitě bych nedoporučovala používat všechny tři produkty naráz. Stačí pouze šampon a kondicionér nebo šampon a souffle, jinak byste vlasy zbytečně zatěžovali. I to nádherně voní a má takovou krémovou hodně nadýchanou konzistenci. Sympatická mi je ale i velikost balení, jelikož produkty až na souffle mají 250 ml, což je dost a stačí použít opravdu málo a i tak vytvoří krásnou pěnu.


Pokud tedy hledáte opravdu krásně voňavou řadu produktů na vlasy a chcete i přirozeně zlepšit objem vlasů, určitě bych řadu Oxygen and Moisture doporučila alespoň vyzkoušet. PS: Krásně se vyjímají i v koupelně :-D.

1 komentář:

  1. Chci aspon jednu rady vyzkouset.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...