Dojmy: Použití IPL epilátoru Remington I-Light Pro Face and Body 6000F

Není to moc dlouho, co jsem vás na blogu informovala o IPL epilátoru značky Remington I-Light Pro Face and Body 6000F, který používám zhruba dva měsíce, tudíž mohu konečně zhodnotit, zda takový produkt skutečně stojí za koupi, či nikoliv.

Co vlastně umí?

Dobře, tak si to ještě jednou shrňme, jedná se o trvalou epilaci (slovo trvalou uvádím naschvál, jelikož se nejedná o odstranění všech chloupků na celý život, ale pouze některých). IPL epilace je vlastně založena na tom, že je do chloupků „vyslán“ světelný impulz, který postupem času ničí vlasové folikuly a chloupky pak nerostou buď vůbec anebo opravdu slabé, světlejší a nebo se časový interval jejich růstu čím dál tím více prodlužuje. Konkrétně tento model 6000F je určen jak pro použití na obličej, tak na tělo. Velmi záleží na tom, která osoba přístroj používá, obecně je známo, že čím tmavší chloupky máte a i čím světlejší pleť, tím lépe na vás bude přístroj fungovat. Zrzky a blondýnky s opravdu světlými chloupky by si přístroj kupovat neměly, jelikož pro ně bude znamenat zřejmě zmařenou investici.

Za kolik/kde/proč?

V současné době existují již tři druhy tohoto IPL epilátoru, přičemž tento je nejnovějším modelem, jehož žárovka má 65 000 záblesků, tudíž dlouhou životnost. Zakoupíte ho na internetu nebo v kamenném obchodě za cenu okolo 10 000 Kč, ale když budete dobře pátrat a budou slevové akce, seženete i za 8 000 Kč.
Proč je dobré si ho ale pořídit? Pokud vám vadí holení, trávíte s ním spoustu času a chcete si užít tu svobodu vyjít ven v kraťasech nebo tílku, aniž byste se museli pořád holit, pak je určen právě pro vás. Výsledky jsou totiž opravdu trvalé.


Jaké jsou moje dojmy?

Remington používám zhruba něco přes dva měsíce, přičemž se vždy snažím použít hlavici na co nejvyšší výkon, aby výsledky byly nejrychlejší. Používám ho na podpaží a nohy. Po prvních dvou použitích nenastala žádná změna, chloupky stejně tmavé, stejně rychle rostly a ani neubyly. Když jsem ho ale použila potřetí, konečně jsem zpozorovala výsledky. Je třeba uvést, že co se týče nohou, jsou výsledky opravdu záležitostí dlouhodobou – ze zahraničních recenzí a i mně samotné se potvrdilo, že nohy jdou opravdu nejhůře, za to místa jako je podpaží nebo třísla, ty jdou rychlostí blesku.

Když tedy uvedu příklad na podpaží – už po 4. použití se v podpaží objevovaly holé lysinky, kde chloupky přestaly růst a na jiných místech se zpomalil jak růst, tak i hustota a tloušťka chloupků. Teď, více jak po 8 použitích si podpaží můžu holit cca 1 za týden (dříve skoro každý den). Mám ho téměř bez chloupků a ty, které rostou stále, jsou opravdu jemné, slabé a některé téměř neznatelné. Při vyslání blesku do chloupků ucítíte maličké štípnutí, ale nebolí to, jedná se spíše o takové zvláštní teplo – s elektrickým epilátorem se bolest nedá absolutně srovnat!! 


Závěrem??

Jestli si ho máte pořídit? Rozhodně ano, je to prostě skvělá věc, která vám ušetří spoustu času, studu a jednoduše budete daleko více free a zbavíte se chloupků na všech místech, kde chcete. Investice vůbec nelituji a až vyplýtvám všech 65 000 záblesků, rozhodně jdu do nové žárovky a pokračuji v ošetřeních. :-)

Doufám, že vám článek byl nápomocný a dejte vědět, pokud s ním některá máte zkušenost. 

4 komentáře:

  1. Mám Philips Lumea a taky můžu jen doporučit. Používám na lýtka, stehna, předloktí, podpaží a i "dole" :-). Funguje skvěle.

    OdpovědětVymazat
  2. ..akorát teda Lumea je bezdrátová, ten tvůj má kabel?

    OdpovědětVymazat
  3. Mám Lumeu a naopak vůbec nezvládá podpaží a nohy jdou jako po másle. :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...