Nová Playboy Play It Sexy Pin Up kolekce tě připraví na léto

Zdravím vás dámy,
v dnešním článku bych vás chtěla informovat o nové kolekci vůně Playboy Play It Sexy Pin Up, která se tentokrát nese v duchu sexy růžové a černé krajky. Vůně Playboy jsou určeny pro všechny mladé, odvážné dívky a sexy dámy, které se chtějí cítit smyslně a atraktivně.
Nová vůně je vhodná nejen pro škádlení chlapců, ale i pro vlastní pohodu a smyslnost, která je stoprocentně zajištěna. Růžová kolekce je reprezentována koketni rudovláskou jménem Kate, která má podmanivý ženský šarm a smysplný sex appeal. A to vše můžete mít i vy.

Když bych sama měla zhodnotit nový vzhled této smyslné vůně pro mladé dámy, musím hodnotit tak jako vždycky - kladně. Všechny vůně a celkově kolekce jsou si podobné, možná jediné co bych vytkla, je flakónek vůně, který je pokaždý stejný a dámy si tak mohou vůně snadno splést (když by nebyla krabička). Jinak si ale myslím, že je tato kolekce povedená.

A jak vůbec voní? Vůně je plná růžového grapefruitu a klementinky, která je propojena s pivoňkou, šťavnatou broskví. Na závěr se zde objevují i tóny vonokvětky, pačuli a sladké pralinky s hřejivými tóny vanilky.

Vůně byla vytvořena Nathalii Lorson ze společnosti Firmenich a když bych měla celkový dojem zhodnotit já, musím říct, že osobně nejsem příliš velkou fanynkou Playboy vůní, vlastně jakýkoliv jiných takových dívčích vůní. Potrpím si spíše na luxusní parfémy, nicméně nemohu říct, že kolekce Playboy je nepovedená, ba naopak si myslím, že pro mladé slečny je to jako začáteční vůně něco skvělého a roztomilého. A pokud se nová kolekce líbí i vám, zkuste si o nové vůně Playboy zasoutěžit na Facebookové stránce ZDE.

A jak se vůbec pohybují ceny? Musím říct, že jsou na velmi nízké úrovni, proto není problém si produkt kdykoliv koupit, nejedná se totiž o nic drahého. Taletku seženete okolo 199,-Kč, tělový sprej okolo 85,-kč, sprchový gel s vůní kokosu okolo 79,-Kč a deodorant za 219,-Kč - což mě překvapuje, že je drazší, než samotná vůně, ale budiž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...