TESTUJI 1.: SÉRUM NA ŘASY REALASH - O CO JDE A CO SLIBUJE?

Ahoj holky,
dnešní článek bude dle mého názoru hodně zajímavý. Ráda bych Vám totiž představila produkt, který jsem začala nedávno testovat. O co se jedná? Možná jste už někdy slyšely o séru na řasi REALASH. A právě toto sérum jsem dostala k testování, za což děkuji a v následujících měsících Vás budu informovat o tom, jak jsem s produktem spokojená. Samozřejmě zcela upřímně.

CO JE SÉRUM NA ŘASY REALASH?
Pro vás je asi nejdůležitější vědět, že sérum na řasy REALASH má několik úloh: 1) posílit 2) zvětšit hustotu 3) prodloužit řasy. Sérum regeneruje řasy za velmi krátký čas a je vyvinuto speciálně ve spolupráci se specialisty z oboru dermatologie a oftalmologie. Sérum na řasy REALASH je navíc posiluje a chrání tak před křehkostí a lámáním. Dlouhodobé používání séra na řasy slibuje až o 83 % delší a 79 hustší řasy.

MŮŽE REALASH ZPŮSOBIT ALERGICKOU REAKCI?
Protože zhruba od března letošního roku trpím na prozatím neznámou alergii - natékají mi spodní víčka, svědí a jsou zarudlá (prostě zničehonic), bylo pro mě důležité před používáním produktu zjistit, zda je nezávadný a nezpůsobuje nějaké alergie. Pro přečtení informací jsem si samozřejmě zjistila, že dle testů produkt nezpůsoboval vedlejší účinky a ani já musím říct, že zatím žádné nepociťuji. Testuji prozatím první týdny, ale je pro mě určitě velkým plusem, že po použití produktu nemám ještě nateklá horní víčka.

JAK SÉRUM FUNGUJE?
Růstová fáze řas trvá přibližně 30 dní. Je to příliš krátký čas na to, aby řasy mohli být dlouhé a husté. Receptura REALASH urychluje přirozený růst řas a posílí jejich kořínky. Výsledkem jsou delší, zdravě vypadající a vyživené řasy. Receptura REALASH také zabraňuje vypadávání. Aby bylo sérum nejúčinnější, je doporučeno ho používat každý večer na noc po odstranění make-upu. Nanáší se na horní víčko na kořínky řas. Díky speciální receptuře a díky jednoduchému aplikátoru by mělo 3ml sérum vydržet na 4-5 měsíců užívání.




Před používáním produktu REALASH jsem si samozřejmě řasy vyfotila, abych měla po určité době srovnání, zda produkt skutečně funguje. Mám od přírody řasy dost dlouhé a husté, tudíž jsem zvědavá, zda rozdíl poznám. A abych nezapomněla, pro vás je důležité vědět oficiální stránky, kde se můžete dočíst více informací, nebo pokud vás produkt už teď zaujal, můžete jej také objednat. Web je www.realash.cz.

Prozatím se s vámi loučím a po měsíci pravidelného používání vám postnu fotky, jaká nastala změna co se mých řas týče a jak jsem s produktem spokojená. Zatím hodnotím kladně jak design produktu, který je moderní, tak dosavadní účinky - jaké, to vám povím za několik týdnů. Zatím se mějte krásně.
Anet

Foto: PŘED použitím séra REALASH

1 komentář:

  1. O tomto séru na řasy jsem hodně četla a i slyšela. Takže moc děkuji za prima recenzi.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...