Report: Setkání s Biodermou - Praha

Ahojda všem,

přínášíme vám tentokrát report z naprosto úžasného setkání s naší milovanou Biodermou. S Jančou a ostatními blogerkami jsme se sešli 3. října v Praze v hotelu NH Prague. Hotel byl jako vždy úžasný a co na něm bylo nejvíce zajímavé, je fakt, že do svého hotelového pokoje, resp. patra jste museli dojet lanovkou. Takže ano, zážitek to byl už od samotného příjedu.

Před setkáním: Před setkáním jsme se jako vždy ubytovali, prošli si zákoutí hotelu a ve zbývajícím čase ještě mrkli po nějakých obchodech. Co se týče hotelu, byl suprově vybaven, vše krásně moderní, čisté a to, že se na těch hotelových postelích spí jako v nebi, to snad už ani podotýkat nemusím. :-).

V rámci setkání: Odbyla 12. hodina a my se společně s ostatními blogerkami konečně sešli. Společný oběd nás čekal v tzv. Tower Lounge sále, kde na vás dýchala skvělá atmosféra už při příchodu do 4. patra. Janča si i letos dala opravdu záležet, vše bylo nádherně vyzdobené a sladěné do zelené barvy (proč se dozvíte níže). Při příchodu dostala každá blogerka bloček, propisku, krásnou živou kytičku se jménem jako náramek a zapomenout nesmím ani na zelený welcome drink.
Když už dorazily všechny blogerky, společně jsme se pozdravily a obdivovaly krásu vyzdobeného sálu, výhled na Prahu a také všechny pamlsky, které na nás v rámci oběda čekaly. Společně jsme se tedy naobjedvali a vše chutnalo prostě výtečně - člověk nevěděl, co si na ten talíř má dát dřív, aniž by nevypadal jako nenažranec. ;-D Vůbec krásně vypadaly dezerty - makronky a cupcakes, vše chutnalo úúžasně, a to zejména proto, že všude hrála roli šlehačka. Mňam. Vše bylo opravdu do detailu propracované a nám bylo skoro líto se do dezertů zakousnout, jak krásné byly (samozřejmě, že jak jste se zakousli, už vám to líto vůbec nebylo :D).

Po obědě následovala prezentace, kdy nám Janča společně se svojí kolegyňkou ze Slovenska představili zelenou produktovou řadu Sébium, která je určena pro mastnou, smíšenou a aknózní pleť. Při prezentaci jsme se dozvěděli opravdu spoustu zajímavých informací - včetně toho, proč se vlastně pleť mastí, proč vznikají pupínky a hlavně, jak proti tomu bojovat V rámci této problematiky nám byly představeny jednotlivé produkty ze zelené řady Sébium a také Sébium Global, který bojuje se vším, za čím stojí vznik akné. Tuto produktovou řadu bych tedy určitě doporučila alespoň na vyzkoušení, protože já ji můžu jen pochválit. Moc jsem si například oblíbila peeling na obličej. Je super! V rámci prezentace proběhlo také vyhlášení Bioderma Contestu, který vyhrála blogerka Lola a my jí tímto moc gratulujeme! :-)

Po prezentaci následovalo právě užívání si společnosti ostatních blogerek, společné focení a také (ano už zase) papání. :) Když už se do nás pomalu nic víc nevešlo, čekalo nás překvapení. Hostem setkání se totiž stal Muž roku Jakub Kraus, který nás seznámil nejen se sebou samotným, ale také jaké je to být slavným, jaký je jeho osobní život a také recept na úspěch. Určitě můžeme hodnotit Jakuba jako velmi rozumného, komunikativního a sympatického člověka, který to má v hlavě srovnané.

Po setkání: Po setkání jsme se odebrali na hotelový pokoj, kde jsme odpočívali. V 7 hodin jsme společně s ostatními blogerkami i Jančou zašli do vyhlášené KOBE restaurace, což je sushi restaurace a bar v jednom. Můžu opět doporučit!!! Vynikající jídlo, skvělá obsluha a krásné prosředí. V restauraci jsme seděli pár hodin a pak se příjemně unavené a hlavně velmi potěšené a spokojené z celého dne odebrali zpět na pokoj. Ráno nás čekala snídaně a pak už odjezd domů.

Touto cestou bych ráda poděkovala Janče za to, jak nádherně nám vše připravila a jak skvělý smysl pro detaily má. Moc jsme si to užili a to vše přidává Biodermě i celému jejímu týmu opět velké PLUS.

DĚKUJEME!! :-) No a konec slohů....prohlédněte si fotografie z báječného víkendu. Krásný zbytek večera! :)

AnetNelly


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...