Setkání blogerek: Představujeme značku Batiste

Ahoj všem,

před 14 dny jsme měli možnost se ségrou zúčastnit se setkání blogerů se značkou Batiste - nováčkem na trhu, který pochází z Londýna a jaké jsou samotné dojmy z akce a o čem vlastně "příběh" Batiste vlastně je?


Akce se konala první týden v listopadu v pražském hotelu Moods. Jako předchozí setkání s Essence, také tento blogger event byl naprosto úžasný. Vše bylo krásně připravené - ostatně jak na fotkách uvidíte sami, hned při příchodu jsme dostali bloček, propisku, makronku se jménem a welcome drink. Odhaduji, že se nás tam sešlo něco kolem 15 blogerek (možná víc možná míň, nějak jsme to nepočítali).  Na nás všechny tam čekalo úúúžasné občerstvení, které samozřejmě chutnalo skvěle a i pitný režim v podobě kafíčka, džusů nebo vody s citronem. Velkou chlobou celého rautu byl nádherný dort, který byl také moc dobrý a jak se říká, člověk jedl doslova očima. A výzdoba?...No, fotky mluví za vše. Na jedničku.



Tak teď ale už dost o občerstvení, pojďme se přesunout k samotné akci. K čemu vlastně tento event sloužil? Blogerkám byla představena značka suchých šamponů Batiste, která je u nás nyní na trhu nově a seženete ji jak v DMku, tak i v drogeriích Douglas. Seznámili jsme se podrobně se všemi druhy suchých šamponů, které jsme si mohli i vyzkoušet. Také nám byla představena krásná prezentace, kde nám o suchých šamponech i samotné značce bylo řečeno vše podstatné a důležité. Věděli jste například, že značka Batiste pochází z Londýna nebo že se její obaly navrhují podle nejnovějších trendů?..

Po prezentaci následovala ochutnávka dortu a nakonec jsme se užili "vlasovou show", kterou nás poctila návštěva kadeřnice Dagmar Míznerové, která nám ukála suché šampony přímo v akci a řekla nám jak je správně používat. Holkám vytvořila na hlavách krásné účesy a to jen díky suchému šamponu Batiste a hřebenu.


Nyní tedy pár slov o Batiste, značka pochází z Londýna, můžete si šampony zakoupit - základní řadu 200 ml za 119,- Kč a speciální řadu (odstíny pro blond, hnědé a tmavě vlasy) za 139,- Kč. Tato řada je navíc unikátní tím, že dobarvuje odrosty a skutečně to funguje!! Moc doporučuji vyzkoušet. Všechny šampony Batiste navíc úžasně tuží, takže jsou vlasy zafixované, objemné a jako čerstvě umyté.

Všechny druhy uvidíte krásně na fotkách ale za mě osobně mi nejvíce voní Blush - květinová a sexy vůně. Batiste má kromě toho také speciání šampon Heavenly Volume, který též zakoupíte za 139,- a vytvoří vám opravdu úžasný objem a vlasy prosvěží. Je určitě také dobré vědět, že to nejsou leda jaké šampony. Na trhu je jich sice dost, ale značka Batiste za ně dostala řadu ocenění - jen za rok 2014 jich získala 11, což je opravdu velké číslo.

A pro milovnice takových těch mini kravinek máme taky dobrou zprávu, Batiste vyrábí své šampony také v cestovních baleních 50 ml za 69,- Kč. Značka Batiste spadá pod společnost Schwarzkopf. 


Osobní názor: Měla jsem možnost si vyzkoušet jako trendy edice šamponů (Blush, Oriental, Heavenly Volume) i speciální řadu pro jednotlivé odstíny vlasů a všechny vyzkoušené produkty od Batiste mě vážně nadchly, dělají krásný objem, tuží, dlouhé vydrží a ÚŽASNĚ voní!! Cena je navíc přiznivá a jsou jednoduše k dostání, takže za mě určitě doporučuji. :-)

Zároveň tímto děkujeme týmu Batiste za úžasnou akci, která byla velkým přínosem a moc se nám na ní libílo.

















1 komentář:

  1. Nádhera, fakt úžasne pripravené, ja mám variant pre stredne hnedé vlasy a je skvelý.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...