Recenze: Antiperspirant Nivea Stress Protect



Krásný sluneční den,

dnešní recenze se vzhledem k počasí celkem hodí, a to proto, že ačkoliv venku není žádné vedro, svítí sluníčko a při rychlejší chůzi nebo fyzické námaze se může člověk přeci jen pořádně zpotit.

Dnes bych vám ráda zrecenzovala tento antiperspirant a deodorant v jednom od značky Nivea, který se jmenuje Stress Protect. Na úvod bych ráda řekla, že značku Nivea jsem si velmi oblíbila, podle mě mají velmi kvalitní produkty, které většinou dokáží, co slibují, široký výběr a většina produktů opravdu krásně voní. Bohužel jsem poměrně zklamaná, že dnešní recenze nebude ani tak pozitivní, jako spíše negativní. Proč byste si tento antiperspirant ROZHODNĚ kupovat neměli??

Možná si říkáte, že moje recenze bude trochu přehnaná, ale jsem zastánkyně druhých šancí, a proto vždy, než něco zkritizuju, používám znovu a delší dobu, a to proto, abych byla skutečně přesvědčena o tom, že moje recenze je pravdivá. No, abych se však dostala k tomu, proč mě tento antiperspirant tak strašně zklamal, důvodů je hned několik. Produkt jsem si koupila narychlo, jelikož jsem v tu chvíli poměrně spěchala. Člověk je dnes často ve stresových situacích, proto mě název „Stress Protect“ opravdu hodně zaujal. Líbil se mi vzhled balení. Samozřejmě, že když si koupíte produkt, který je určen na zabránění pocení, za které může právě stres, očekáváte, že to koupený produkt skutečně dokáže. Bohužel, to je omyl. 


Antiperspirant není účinný ani při větší fyzické námaze, ani proti pocení ve stresových situacích. Používala jsem ho jak do školy, tak i na různé akce, před fyzickou námahou nebo třeba i jen před klasickým lítáním po obchodech. Jak jsem řekla, znovu už bych si ho rozhodně nekoupila, jelikož proti pocení nefunguje vůbec, stačí chvilka horka a v podpaží máte nechtěný „koláč“ stejně, a to i přesto, že se deodorantem nastříkáte před spaním a pak i ráno. Z toho důvodu je asi jasné, že ochrana 48 hodin je opět naprostý nesmysl. Další věc, která mě na produktu ale totálně vytáčela, byla schopnost antiperspirantu udělat gigantické fleky na oblečení. Ne, teď nemám na mysli zažloutlé skvrny, ale jakmile jste se zpotili, tak vám na oblečení pak po zaschnutí zůstal prazvláštní flek, který svým způsobem kopíroval, do jaké míry jste se zpotili. Jiné antiperspiranty mi toto ani při velkém zpocení se nedělaly, tento ano a pokaždé.

Ovšem, pokud bych se tedy měla přesunout alespoň k těm kladným stránkám antiperspirantu, byla by to určitě vůně. Je čistá, taková energetická a myslím, že nějaké ovoce v něm cítit je. Vůně mě, pokud si dobře pamatuji, též přiměla ke koupi, jelikož oceňuji, když se zpotíte a i přesto kolem sebe cítíte příjemnou vůni.


Až si půjdu příště koupit antiperspirant, budou pro mě rozhodující dvě věci – SKUTEČNÉ zabránění pocení i při vyšší fyzické námaze a hlavně, aby kosmetika nedělala fleky na oblečení. Tento vyhazuji do koše a ptám se, máte s ním některá zkušenosti?:) Pokud ano, dejte vědět!

1 komentář:

  1. Já pravidelně používám antiperspirant od Nivei ten mint barvy s názvem Energy Fresh a vracím se k němu pořád. Jemně voní a vážně zabraňuje pocení.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...