Splněná přání z wishlistu


Ahojda všem,

předem bych se chtěla omluvit za delší odmlku. Práce je pořád dost a člověk je pak nazlobený, že mu nezbyde více času na to, co ho baví. Dnešní článek bych tedy chtěla věnovat tomu, co nám v poslední době udělalo největší radost. Už dlouho jsme měly ve svém "wishlistu" některé kosmetické produkty značky Bioderma (jelikož jsme si je v poslední době skutečně oblíbily). Nákupy na sebe nenechaly dlouho čekat a já jsem ráda, že vám teď můžu představit náš názor na tyto dva skvosty. :-)
 
Bioderma Photoderm Autobronzant - tónovací sprej

Vím, že hodně lidí má na samoopalovací přípravky vlastní názor a často není kladný a my dokonce patříme mezi ně. Jenže, už kvůli né úplně levné ceně tohoto tónovacího přípravku od Biodermy nás dost zajímalo, jestli jeho cena odpovídá i kvalitě. A v tomto případě můžu říct, že skutečně ano. Tónovací sprej je velmi příjemný, okamžitě zasychá a nedělá žádné fleky (opravdu). Navíc, na samoopalovacích přípravcích nám vždycky vadilo, že měly oranžový nádech, který nám osobně se vůbec nelíbil. Tento je naštěstí vyjímkou. Použily jsme si sice jen párkrát na nohy, ale výsledek byl přirozený a velmi pěkný. Určitě doporučujeme alespoň vyzkoušet. :-)

Bioderma Sensibio Déo

Deodoranty a prostě vše, co vás zbaví pocení a zápachu, to je věčná otázka. Na dnešním trhu jich výrobci nabízejí tolik, že má člověk sice z čeho vybírat, ale už je těžší se vyznat v tom, který skutečně pomáhá a který ne. S tímto anti-transpirantem jsme osobně velmi spokojené. Hezky voní a opravdu, pocení není skoro znát. Je jasné, že pokud si v pařáku půjdete zaběhat nebo něco podobného, tak vám asi žádný přípravek nepomůže, ale na takové běžné nošení a ochraně proti zápachu a potu je tento ideální. Překvapilo nás, že i když je kuličkový, tak skoro okamžitě zasychá a hlavně kůže po holení pak není plná pupínků a ani na oblečení nezanechává skvrny. Je hypoalergenní, takže ho můžou běžně nosit i ty největší "citlivky". :-)

Které produkty této značky zaujaly vás? A máte konkrétně s těmito nějaké zkušenosti?

1 komentář:

  1. S Autobronzantem jsem byla taky hrozně spokojená, ale blbeček jsem si tehdy neumyla pořádně ruce, takže jsem další tři dny chodila s totálně oranžovými dlaněmi! =D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...