Tři zázraky od L´oreal - vlastní zkušenost

Krásný Silvestr všem,


poslední dobou na sobě pozoruji, že čím jsem starší, tím víc se zajímám o vlasy. Dokonce bych řekla, že se o ně zajímám víc, než o takovou kosmetiku na obličej. Musím se přiznat, že když vidím slečny, které mají skutečně zničené a poškozené vlasy, přikláním se k názoru, že zřejmě nevědí, jak o ně správně pečovat a nebo to prostě tolik neřeší, což je samozřejmě v pořádku, protože ne každého takové věci zajímají.
Nicméně já bych zde chtěla zmínit mé nejčastější problémy s vlasy. Chtěla bych zdůraznit, že vlasy si myji dvakrát týdně, pokud jdu samozřejmě na nějakou akci nebo někam ven, tak i častěji, ale dvakrát týdně se to snažím dodržovat. Po umytí si vlasy vždy fénuji a jen výjimečně je nechám uschnout volně, protože moje vlasy se bohužel řadí do skupiny nepoddajných, takže pokud nejsou upraveny fénem, vypadají skutečně hrozně. :D Používám na vlasy různé masky (kondicionéry moc ne), na konečky speciální olejové séra a občas nějaké to tužidlo. Při fénování používám vždy sprej proti teplu, který je ochrání. Neřekla bych, že nějak extra účinkují, protože věřím, že při žehlení a kulmování se ničí tak jako tak, ale je to koneckonců lepší než nepoužít nic. Vlasy si osobně žehlím tak dvakrát to měsíce, protože je to jinak zbytečnost – alespoň pro mě. To je asi celková péče, nic víc pro ně asi nedělám. Nicméně jak jsem uvedla, hodně se o vlasovou kosmetiku zajímám, a proto bych vám chtěla představit tři úžasné produkty od L´oreal, které určitě stojí za to zmínit a vyzkoušet.

První ze tří zázraků této značky je určitě Macadamia Natural Oil Care maska pro suché a poškozené vlasy, protože jak jsem řekla, já si masky velmi oblíbila. Tato od značky L´Oreal skutečně nááádherně voní, na obalu píšou, že obsahuje mnoho živin, které mají množství výtažků s makadamových ořechů a arganového oleje (který je skutečně úžasný), a proto jsou vhodné i pro skutečně poškozené vlasy, což já naštěstí nemám. Vlasy jsou po použití této masky na vlasy krásně lesklé, heboučké a vypadají na pohled i na dotek o 50 % zdravěji a vůbec slečny, které mají zdravé vlasy po použití této masky, musí mít vlasy vážně nádherné. :) Líbí se mi také zelený design této řady, kterému dominuje také hnědá barva, takže celá řada působí tak nějak i ekologicky a prostě zdravě. :) Určitě doporučuji.

Tato zeleno-hnědá řada L´Oreal nabízí ještě kondicionér bezoplachový i oplachový, vlasovou kúru a olejíček, který bych doporučila právě na konečky vlasů.



Dalším skvostem značky L´Oreal je určitě vyživující vlasový olej Mythic oil, který mě překvapil svou jemnou a lehkou texturou, krásnou vůní a jeho výhodou je určitě fakt, že pečuje o všechny typy vlasů, takže je vhodný i pro mastné vlasy - zde bych ale doporučila používat od středu vlasů až po konečky a rozhodně ne třeba ke kořínkům, protože vlasy by se pak mohly víc mastit. A co tento olej vlastně dokáže? Stejně jako předchozí maska, také po použití tohoto oleje jsou vlásky krásně lesklé, vyživené a na pohled zdravější. Spotřebitelky ocení také určitě praktičnost ve formě spreje :)

Do třetice všeho dobrého bych vám chtěla představit produkt L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular, který jsem měla možnost vyzkoušet teprve nedávno. Možná jsem vám zde o něm již psala, ale neměla jsem s ním zkušenosti. Teď -  a i když to bude vypadat, že si to vymýšlím, tak opět musím jen a jen pochválit. Nebude asi pro vás překvapením, že se opět jedná o produkt, který je vhodný pro suché a poškozené vlasy. Já mám často problém s tím, že když použiji (prý vážně účinný) produkt na suché vlasy, tak já je mám pak hrozně těžké a takové prostě divné. U tohoto produktu se ale onen výsledek nedostavil a byla jsem příjemně překvapená. A jak tedy funguje? Uhlazuje vlasové šupinky, takže vlasy jsou lesklejší, usnadňuje rozčesávání (ano i bez použití kondicionéru) a má tu schopnost, že čím déle ho používáte, tím více jsou vlasy zdravější, takže se určitě hodí pro pravidelné používání. Regeneruje, hezky voní a má na dotek příjemné složení. Obsahuje kyselinu mléčnou a neofibrine TM, což je kombinace přírodních vosků, ceramidu a rozjasňujících složek a ochranného UV filtru, takže je vhodný i pro použití zejména v létě, kdy se hodně vystavujete sluníčku.



Tak, to by bylo pro dnešek vše. Už víte, jak pečuji momentálně o vlasy já. Zajímá mě tedy, co děláte pro vlasy vy? Jaké produkty používáte? A co je podle vás největší kosmetický prohřešek, co se vlasů týče? J

Anetnelly

2 komentáře:

  1. Macadamia nie je značka L´orealu ;-) je to samostatná značka...

    OdpovědětVymazat
  2. Macadamia vyzerá zaujimavo, mám rada všetko s arganovým olejom.
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...