Brzy na našich pultech: Barevná značka Colorama

Všechny, nebo alespoň většina dívek miluje kosmetiku. A protože do této skupiny dívek patříme i my, děláme si radost různými způsoby, mezi které patří i nákup kosmetických produktů, které nás (jak slibují) mají udělat krásnější. A protože, jak jsme slíbili, vám budeme přinášet novinky z kosmetického světa, přinášet vám informace, zda je produkt tak skvělý, jak výrobce uvádí, je to tady.

Dnes bych vás chtěla seznámit s novou řadou (značkou) kosmetiky zvanou Colorama, kterou si na svůj účet úspěchů připisuje populární kosmetická značka Maybelline New York. Většina z vás jistě zná značku Colorama především co se laků na nehty týče - ty jste měli (a stále máte) možnost zakoupit ve vybraných drogérkách. Ale protože svět Colorama se rozrostl o nové sourozence. My vám je představíme. Jedná se především o nové laky na nehty, ke kterým přibyla celá řada krásných očních stínů, lesků na rty, očních linek nebo také tvářenky. Když nám přišla nová řada Colorama domů, byla jsem nadšená, nejen proto, že všechny barvy produktů (ať už se jedná o laky, lesky nebo stíny či tvářenku) jsou krásně syté, ale navíc mají i zajímavé-trendy balení.
Pokud by vás zajímalo, na čem je vlastně řada značka Colorama založena, jedná se především o fantastickou paletu barev. Výhodu je, že si můžete vybrat produkty vybraných barev, které dokonale zvýrazní vaši osobnost.

 zleva: odstín 749, 67, 108, 150, 189, 190

A co máme od Coloramy k testování?
- 6 laků na nehty
- 3 lesky na rty
- 3 oční stíny
- 1 (dokonalá) tvářenka


Nejvíce ze všeho mě zaujala tvářenka, která má takovou meruňkovo-starorůžovou barvu, vypadá tedy přirozeně a působí nenásilně. Odstín tvářenky je 301. (Možné vybírat ze 6 různých odstínů, ale záleží samozřejmě na tom, co bude na pultech).
Co se očních stínů týče, ty mě zaujaly všechny stejně. Vím totiž, že zlatá barva dokáže oči rozzářit. Na růžové se mi líbí, že se nejedná o křiklavou růžovou a určitě ji budu častěji používat. Na modré (řekla bych až tyrkysové) se mi líbí, že bude vypadat dobře v kombinaci s černou linkou a řasenkou, takže se opět těším na to, až se s nimi budu líčit. Colorama představila 30 možných odstínů, takže si vyberete určitě minimálně jedny, které se vám budou líbit.

 zleva: odstíny stínů: 605, 809 a 305, tvářenka odstín 301
Dále tu máme lesky na rty, abych řekla pravdu, v poslední době jsem si zamilovala používání rtěnky a lesku současně. Lesk růžové barvy je vhodný, pokud chcete mít rty krásně lesklé, ale ne příliš barvené - od toho je tu červený, vypadá naprosto fantasticky a myslím, že ho mohou vyzkoušet i slečny, co chtějí nahradit rtěnku leskem. Hnědý lesk na rty se mi také moc líbí, myslím, že bude vypadat skvěle s opálenou pletí, pokud použijete bronzer. A naposled, laky na nehty.
Značka Colorama je vlastně kosmetika, která má více než 100 různých odstínů, jak vidíte na fotce, mám různé, taková všehochuť. Mě osobně se na nehtech moc líbí neonová růžová, červená, žlutá, ale i fialový se mi moc líbí. Zbytek laků hodnotím jako neutrální, ale záleží na každé z vás, jaké barvy miluje, protože zkombinujete-li tyto laky na nehty s různým oblečením, nemůžete šlápnout vedle a budete vypadat skvěle za všech okolností. Krom toho jsem pátrala a zjistila jsem, že Colorama má v současné době neuvěřitelných 70 odstínů laků na nehty, takže je skutečně z čeho vybírat! Laky na nehty mají odstíny neonové, matné, metalické, pastelové nebo třpytivé.

 zleva: odstín 273, 475, 377


Takže jak vlastně hodnotím řadu Colorama?Pozitiva:
* široká škála barev
* hezké balení (design)
* nízká cena (od 49,- do 79,-)
* vysoká výdrž
* lze vybírat z různých produktů (laky, lesky, linky, stíny, tvářenka)
Negativa:
* zatím žádná nevidím :)
Jakou máte zkušenost s řadou Colorama vy? Máte doma už nějaký lak na nehty a těšíte se, až na pultech přibydou i stíny, lesky, linky, tvářenky a nové odstíny laků?

5 komentářů:

  1. Já jsem si koupila 2 tvářenky - 201 a 301 a vypadají docela pěkně.
    Můžu se zeptat, jak jste se dostaly ke spolupráci s L'Orealem? Musí to být velmi zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tu 301 máme taky a moc se nám líbí :-)
      Ke spolupráci s L´Oreal jsme se dostaly jednoduše - kontaktovali nás sami :-) Zajímavé to určitě je, stejně jako většina spoluprací (Bioderma...), ale ne všechny jsou "výhodné" pro obě strany, proto si dej pozor, komu na co kývneš :-)

      Vymazat
    2. Tak to je zajímavé, myslela jsem si, že jste jim musely jako první napsat vy. Nemyslím to nijak zle, jen nemáte zas tolik čtenářů, aby vás firmy vyhledávaly. Překvapilo mě to.

      Vymazat
  2. Jo, na ty laky se těším :)
    Super blog, od teď sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  3. mám lak a som s ním naozaj spokojná takže som zvedavá :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...