Recenze: BB cream Miracle Skin Perfector proti vráskám

Mezi další fajn novinky, které se objevily na trhu, patří také BB Cream Miracle Skin Perfector od značky Garnier (další novinky lze shlédnut na www.anetnelly.blog.cz). Možná si říkáte, že ten je na trhu už dlouho, ale já bych vám zde chtěla tentokrát představit ten proti vráskám, který uvítají především věkové kategorie kolem 30 let. I tak si ale myslím, že rozhodně není na škodu, když ho budou používat i mladší ženy a slečny, protože si stále zachovává své příznivé vlastnosti, které pěstí každou pleť bez ohledu na věk.



BB krém od Garnier už je na trhu nabízen hned ve dvou verzích, a sice klasický, který se hodí pro suchou až normální pleť a také ten pro smíšenou až mastnou pleť. Tato novinka proti vráskám se tedy řadí do kategorie BB krémů jako její třetí zástupce a já věřím, že si najde své příznivkyně. Od ostatních se liší hned designem krabičky, který přidal červenou barvu -  hádám, že to je jen pro odlišení od ostatních BB krémů.

Každý BB krém na trhu je samozřejmě jiný, ale většina z nich slibuje stejné účinky, přičemž novinka proti vráskám toho slibuje hned několik: 
  • redukuje vrásky,
  • zpevňuje pokožku, 
  •  sjednocuje a rozjasňuje,
  • hydratuje až 24 hodin, 
  •  chrání před UV záření
  • obsahuje pro-xylane, který podporuje syntézu vláken kolagenu pro korekci vrásek a zpevnění pleti


Já u sebe pozoruji jemné vrásky kolem očí, tudíž jsem tento BB krém používala především jako „zakrývač“ těchto vrásek a u mě fungoval na jedničku. Nekryje sice až tak dobře jako klasický krycí make-up, za to má ale mnoho jiných vlastností, kvůli kterým bych si pro něj do obchodu zašla znovu. Mezi ně patří:

1.      Po použití sametově hebká pleť
2.      Pleť je rozzářenější
3.      Znatelná hydratace
4.      Dobře sjednotí pleť, nedočkáte se efektu masky
5.      Potlačuje viditelnost jemných vrásek
Po použití:  

→ výsledek: Spokojenost 85 %

Já používala odstín „Medium“, který se ke mně hodí nejvíce, avšak k dostání je samozřejmě také ve světlejší verzi. V obchodech ho seženete kolem 250,- Kč. Oproti klasickému BB krému je dražší zhruba o 90,- Kč.

4 komentáře:

  1. súhlasím napriek krytiu je super!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. mam ho tiez aj ked som 30 este nemala a som s nim naozaj spokojna. vyborne sa rozotiera

    OdpovědětVymazat
  3. you have such a cool blog!

    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem zkoušela jeden z BB cream od Garnier a jsem z něj nadšená

    Charlotte
    Almond girl

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...