Voňavá koupel se sprchovými gely Playboy



Sprchové gely značky Playboy jste mohli zaznamenat už v povedených (a většinou růžových) reklamách v televizi. Mně se nedávno dostaly do rukou zástupci všech 6 dámských sprchových gelů, a proto jsem se rozhodla, že udělám takový „anketový“ článek, ve kterém vám řeknu nejen, který mi voní nejvíce a nejméně, ale také samozřejmě který určitě stojí za to si koupit. 

Můžu říct, že všechny sprchové gely jsou, co se vlastního designu týče, velmi nápadité, jelikož jsou odlišeny nejen barevně, vůní samozřejmě, ale také názvem, což usnadňuje přehled a výběr. První obrázek je očíslovaný a platí, že čím menší číslo, tím mi sprchový gel voní nejvíce. Takže za mě to jednoznačně vyhrál Playboy VIP (že by náhoda?:) a naopak nejméně Playboy Play It Sexy (obsahuje pižmo, které mně osobně nevoní, ale to už je věc názoru).

Abyste ale měli představu, co vlastně obsahují jednotlivé sprchové gely, zde je krátká charakteristika každého z nich a můj osobní názor:


      1) Play It VIP: Okouzlující a bohatý
Tento sprchový gel mi voní nejvíce, je vhodný pro slečny s vytříbeným vkusem a také pro ty, které zůstávají rády věrné jedné vůni po delší dobu. Moc se mi líbí design - žlutý čirý gel se díky designu tváří lehce do zlatova, takže tak nějak název VIP suprově vystihuje. Já osobně mám velmi ráda ovocné vůně, takže možná proto u mě vyhrála tato.

Obsah: tóny nektarinky, sorbet pomerančového květů, srdce červeného ovoce, pižmo, smyslný kašmír.

2) Play It Rock:  Vzrušující a šťavnatý
Tento červený má snad jeden z nejhezčích designů - moc se mi líbí kombinace rudé červené a stříbrné. Je vhodný pro akční holky, které chtějí být sexy a zároveň lehce nedostupné. Hned po VIP mi voní nejvíce, a to i přesto, že je vůně taková kořeněná, které většinou moc nemusím. Play It Rock mě ale jednoduše dostal. Btw. nádherně pění. :-)
Obsah: pikantní červený pomeranč, šafrán, květinové srdce pomerančovníku, smyslné pačuli, černý eben a charakteristická vůně kůže.
            
       3) Play It Pin Up:  Sladký a koketní
O této speciální kolekci jsme napsaly samostatný článek, který si můžete přečíst ZDE. Faktem ale zůstává, že se jedná o velmi podobnou vůní jako je VIP, akorát je hodně sladká a více koketní.


               4) Play It Lovely: Hedvábný a květinový
Čtvrtou příčku si u mě zasloužil sprchový gel Play It Lovely, který je takový jemný, roztomilý a nenásilný. Balení je růžové, a proto se hodí třeba jako dárek pro přítelkyni, sestřičku..

Obsah: růžové bobule, granátové jablko, orchidej, jantar, krémové santalové dřevo.
     
       5) Play It Spicy: Okouzlující a provokativní
Vůně Play It Spicy byla vůbec první vůně, kterou jsem si tenkrát od značky Playboy pořídila. Voněla mi na první "přičichnutí", ale zde se u mě řadí až na páté místo. Možná je to kvůli tomu, že mě vůně už tak trochu omrzela a konkurence je veliká. Černý design se mi dvakrát nelíbí, ale jak se říká, nesuď knihu podle obalu. :-) Vůně je velmi kořeněná, spíše orientální.

Obsah: granátové jablko, lilie tygrovaná, mučenka, jantar, santalové dřevo.

6) Play It Sexy: Smyslný a pižmový
Jak už samotný název napovídá, Play It Sexy je vůně, která obsahuje pižmo, které já osobně nemusím a nevoní mi. Právě proto se tento sprchový gel u mě, co se vůně týče, řadí na poslední místo. Obal je ale jinak velmi pěkný, fialový. Pro slečny, kterým voní pižmo a vůně, které jsou více intenzivní, je ale jako dělaný.

Obsah: vonokvětka, jasmínový čaj, pačuli, vanilka, tonka boby, pižmo.

Celkově jsem ale s sprchovými gely Playboy velmi spokojená, protože:

- krásně pění
- vůně jsou podmanivé, každá má něco do sebe
- hezký, odlišený design jednotlivých gelů
- nízká cena (zhruba 80,- Kč)

 Jestliže sami doma žádný sprchový gel nemáte a chcete si ho koupit, tak máte super možnost ho vyhrát. Kde? - TADY. Jedná se o aplikaci, která na stránkách FB bude již brzy spuštěna a na které budete moct vyhrát věcné ceny. Nějaký dáreček od Playboy můžete ale získat také na stránkách www.playboy-vune.cz

A co vy? Máte doma nějaký ze sprchových gelů Playboy? Pokud ano, který? :) Co si myslíte o značce Playboy?:)

5 komentářů:

  1. mala som Pin Up a ten bol príjemný sladký a voňavý ,to sa mi páči :) ostatné som ešte neskúšala,mala som iba spreje alebo voňavky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem vzoreček toho čtvrtého a voněl božsky, kdybych neměla doma zásobu sprcháčů tak bych si ho koupila:D

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten třetí a jsem velmi spokojená :))
    Sleduju :))
    Fashion Lady An

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne spracovaná anketa :) Zaujal ma ten Play it rock, pretože mám radšej osviežujúce vône, napríklad od anglickej značky Radox, ktorá je v UK jednička a zameriava sa predovšetkým na sviežosť :) Odporúčam vyskúšať Milk&Vitamin, v Dm za super cenu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, vážně super článek! Playboy jsem ještě nezkoušela, normálně značky zas tak moc neřeším a téhle bych se asi trošku bála podle názvu! :) A souhlasím s Lenkou, Radox je vážně super, miluju jejich produkty! Sprcháče nádherně voní a pěny jsou snad nejlepší na trhu :) Taky bych pro ně strčila ruku do ohně...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...