NEW IN 3

S třetím vydáním dnešního NEW IN se nepodíváme jen na kosmetiku, ale také na decor. Ano, jak už jsme zde jednou zmiňovaly, náš pokoj proběhl tak nějak kompletní rekonstrukcí, takže různé úpravy a dekorace na sebe nenechaly dlouho čekat. Samozřejmě vás ale v tomto vydání nechceme ošidit ani o nějaký ten hadřík a kosmetiku.

Dneškem začíná náš nástup na koleje, počítáme s tím, že na nich budeme vždy tak do čtvrtka nebo pátka, takže pokud tu v těchto dnech nic nepřibyde, má to svůj důvod. Samozřejmě to ale nechceme flákat, tak se ve volném čase budeme určitě snažit přidat i něco sem. :-).

Teď něco k popisu, z tohoto krásného obrazu z růží jsme nadšené snad nejvíc. Hodí se nám sem skvěle (s béžovou stěnou vytváří úžasný kontrast) a jak vidíte, máme i povlečení se vzorem růžiček, takže se skvěle doplňují. Pokud sby e vám zalíbil, můžete si tento a milion dalších koupit z katalogu Dedra, která má skutečně nádherné věci - od kosmetiky až po bytové doplňky, kuchyňské potřeby a dokonce i oblečení.

Další novinkou je mobilní telefon. Rozhodně neodsuzuju telefony jako je IPhone a jiné vymoženosti, jsou to jedničky, ale holt nejsem zastánce předražených telefonů okolo 20 000. Tak jsem si řekla, že si pořídím něco levnějšího a vyhrál to právě Samsung Galaxy Young. Jsem s ním moc spokojená, vše, co potřebují zvládá bravůrně, má wifi, gps, foťák 3 Mpx a samozřejmě milion dalších funkcí. Jedná se o levnější variantu Smartphone takže pokud nějaký hledáte a nechete si přitom zruinovat peněženku, tak určitě doporučuji.

No a ke zbytku snad netřeba komentář - snad jen, že L´Oreal přišla s jedinečnou novinkou - vlastní micerální vodou na obličej, oči a dokonce i rty. Až ji začneme pořádně používat, určitě dáme vědět, zda se dá porovnat s oblíbenou Biodermou či se řadí do škatulky dalších "naodobenin" micerálek.

Přeji krásnou neděli a dejte vědět, který kousek vás zaujal nejvíce! :-)

Picture: Dedra
 Black shirt: Takko Fashion, gold necklase: Tally Weijl
 Tanning mousse: St. Moriz, mobile phone: Samsung Galay Young
 Micelle Solution: L´Oreal Paris, Elle magazine, mobile case: Green Go

5 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...