Micelární voda Sublime Soft od L´Oreal Paris & Řasenka Big Eyes od Maybelline NY

Zdravím vás,
dneska bych vám ráda představila dvě novinky, které se nám usadily v kosmetické "krabičce". Jak jistě víte, co se týče micelární vody od L´Oreal Paris, o té jsme se už zmiňovaly v jednom z našich článků NEW IN. Řekla jsem si, že by ale bylo fajn vám dát zpětnou vazbu, jaká tedy micelární voda je, zda to stojí za to si ji koupit, jaká je na obličej a tak podobně.
Nejdříve bych začala tím, že co se micelárních vod týče, mám zkušenosti se dvěma: první z nich je micelární voda do Biodermy, kterou si prostě nemohu vynachválit, a tak ji používám dodnes. Bioderma má celkem 3 micelárky (růžová, modrá a zelená) a mě osobně nejvíce vyhovuje růžová, která je určená pro citlivou pleť. Skvěle odličuje, neštípe a pleť je po ní hezky čistá. Oproti tomu moje druhá zkušenost se jmenuje micelární voda Lirene. Tuhle micelárku jsem dostala k vyzkoušení zdarma, kdysi a musím říct, že jsem byla totálně zklamaná. Micelární voda od Lirene má sice hezký, moderní obal, ale to je tak všechno. Četla jsem v časopise na ni takové "ódy" z reklamky, jakože super odlíčí a bla bla bla - výsledek? Oči s ní musíte drhnout, aby vám je odlíčila. Samozřejmě největší "špínu" z očních stínů vám odlíčí, ale vždy mám problém, že mi zůstane líčení ještě pod očima a s touto micelárkou jsem prostě měla problém to líčení dostat pryč - takže za mě, už bych si ji nikdy nekoupila.




Pak jsem viděla reklamu s mojí oblíbenou modelkou Barbarou Palvin na micelární vodu od L´Oreal a pomyslela jsem si, že se jedná o další "okopírovaný" nápad. I přesto jsem byla zvědavá, jaká micelární voda je a nyní jsem měla možnost ji konečně vyzkoušet. Jako první jsem zkoumala parfemaci, která je nulová, což je dobře, protože já osobně nemám ráda až moc parfémované produkty, působí to na mě chemicky. Pak jsem micelárku vyzkoušela - poprvé musím říct na "čistou-nenalíčenou" pleť, takže nebylo co odličovat, ale i tak jsem byla mile překvapená. Micelární voda měla takový "chladivý efekt", což mi bylo příjemné a celkově zbavila mou pleť nečistot. Vůbec mi nepřipadá, že by byla takhle micelárka nějak lepivá nebo štípala, naopak když si sáhnu na pleť, mám ji hladkou.

Co mě moc těší je fakt, že tahle micelárka je vhodná jak na pleť, tak na odlíčení očí a rtů - takže vám to zkrátí čas, zejména se může hodit holkám, které používají rtěnku. Osobně musím kladně ohodnotit i design obalu, který je moderní, jednoduchý, ale i přesto se mi moc růžovo-bílo-průhledné provedení moc líbí. Takže za mě ano, tuhle micelární vodu rozhodně doporučuju a rozhodně bych si ji znova koupila. Pokud tedy nevíte, neváhejte. Cenově je to myslím i přijatelné - nějakých 119,-Kč, což není za tenhle "malý" zázrak moc.

Řasenka BIG EYES od Maybelline New York
Další produkt, o kterém bych se dnes ráda zmínila, je nová řasenka od Maybelline - Big Eyes. Já osobně miluji reklamy na dekorativní kosmetiku a Maybelline má jedny z nejhezčích. Samozřejmě nejsem ten typ holky, co když vidí reklamu na novou řasenku, tak ji nutně musí mít, ačkoliv jsem vždycky stejně zvědavá, jaká může být. Tuhle novinku jsem dostala k zrecenzování, ale vzhledem k tomu, že mým současným miláčkem je False Lashes Wings od L´Oreal Paris, zatím neotvírám. Ovšem hned jak "motýlci" dojdou, vrhnu se na ni a určitě vám napíšu, jak jsem s ni spokojená. Co už teď mohu říct tak je fakt, že řasenka má vlastně dva kartáčky. Jeden je na horní řasy a druhý na spodní, čímž je zajištěn vysoce "otevřený pohled" a měla by zvýraznit řasy v 360° . Nová řasenka má moc hezký černo-růžový design, přičemž její cena by měla být okolo 249,90,-Kč, což je myslím běžná cena na Maybelline NY.
Určitě mi napište, jaké máte zkušenosti jak s micelární vodou tak s novou řasenkou.

6 komentářů:

  1. Na tuto micelárku jsem četla již mnoho kladných recenzí, musím jí určitě vyzkoušet. :) Jinak se přiznám, že řasenka od Maybelline mě vůbec nezaujala, dle recenzí jsem viděla, že řasy slepuje.. Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. Miceralku musím hned vyzkoušet :) pořád říkám mám nebo nemám :) ale díky tobě už vím :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/2013/10/pada-listi.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Micerálku zatiaľ mám takže do novej sa nejako nehrniem aj keď ohlasy na ňu sú veľmi pozitívne ... na druhej strane ma riasenka milo prekvapila a určite by som si ju kúpila znova :)
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem na tu micelárku už četla více recenzí, ale stál jsem věrná Biodermě. Jsem s ní spokojená, tak nemám potřebu zkoušet nové věci :) Ale tu řasenku si ujít nenechám, jakmile dopotřebuji tu současnou :)


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si tu micerálku teď koupila a nemůžu si ji vynachválit!! Na biodermu asi nemá, ale i tak jsem spokojená:))

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tuhle micelárku mám doma a nemůžu si ji vynachválit, mám dost citlivou pokožku, takže už jen fakt, že na ní nemám žádnou alergickou reakci, je velmi příjemný :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...