NEW IN 4: Essence



Přeji všem krásný pátek,
dneska bych vám ráda představila produkty, za které bych chtěla moc poděkovat značce Essence, že mi je zaslala. Máme z nich opravdu velkou radost a využijeme určitě 95 % z nich! Tak jdeme na to, určitě mi napište, zda máte nějaký z těchto produktů doma, nebo jej chcete vyzkoušet, či vaše obyčejné zkušenosti s dekorativní kosmetikou!




1) Matující pudr (10 light beige) a mozaikový pudr (01 sunkissed beauty)
Protože ségra je tak nějak opálená celoročně, zamilovala si naprosto tenhle mozaikový pudr, který používá spíše jako bronzer. Já osobně nepoužívám na denní nošení make-up, ale stačí mi pouze matující pudr a musím říct, že s tímhle jsem spokojená. Nedělá efekt „mouky na obličeji“ a dokonale padnul odstínu mé pleti.



2) Dvoufázový korektor „Match2 cover!“
Na tento korektor jsem koukala v obchodě už několikrát a vždycky jsem si ho chtěla pořídit – neudělala jsem to jen proto, že jsem vždycky doma nějaký měla. I přesto,  že mám nyní doma asi tři korektory (Avon, Oriflame), myslím si, že tenhle bude super. Nemám ráda jednotné korektory v tyčinkách, protože nejen že nic nezakryjí, ale místo krytí spíše vytvoří nevzhlednou hrudku na obličeji. Tenhle krémový bude snad naplno fungovat!



3) Báze pod oční stíny „I stage“
Tak na tuhle věcičku jsem upřímně taky zvědavá, protože mé oko ji zbystřilo v obchodě už několikrát. Za úkol mají udržet oční stíny dlouho tam, kde mají být. Jediné, co bych na tom změnila, je odstín, protože podle mě by mohla být ještě malinko světlejší, ale třeba dokáže zázraky i tak, těším se!



4) 3D oční stíny (04 irresistible caramel cream)
A zase, taky jsem v obchodě zkoumala, co je na tom 3D, ale jo, design těchto očních stínů je opravdu kouzelný, maminka z nich byla nadšená, a to jsme je ještě ani nepoužily. I přesto jsem je lehce přejela prstem a musím říct, že jsou vysoce pigmentované a navíc, já zbožňuji odstíny béžové a hnědé!



5) Balzám na rty „Kiss Care Love“ (01 fruit crush)
Stejně jako miluji krémy na obličej, milují i balzámy na rty, v současné době mám rozpoužívaný melounový od Avonu, v zásobě jeden modrý od Balea a jeden hydra od Labello. Jsem ráda, že mi do sbírky přibyl další a už se ho nemůžu dočkat. Voní totiž po žvýkačkách! Mňam!

6) Lesk na rty „Glossy Lipbalm“ (cherry brownie)
Není nic lepšího, než spojení ovoce a čokolády, že? Takže tento třešňovo-čokoládový lesk na rty, přesněji řečeno třešně a čokoládové sušenky brownie, jsou pro mě novinkou a moc se těším, až ho použiji. Já sice moc na lesky nejsem a jsem spíš na rtěnky, ale zas mám někdy ráda, když mám rtěnku a jen kapku lesku. Jen si nejsem jistá, zda ho spíš nesním, jeho vůně je ňamózní!



7) Černé pero na oči „ Superfine eyeliner“
Pokud bych si měla vybrat mezi linkami, fixem a tužkou na oči, zvolila bych určitě linky a fix. Tužky na oči dle mého nejsou tak pigmentované, avšak dokážou udělat dobrý efekt „smokey eyes“. Já osobně si líčím běžně horní linku, takže tohle pero využiju na to tata, hned jak mi dojdou černé linky – od Essence, které jsem si nedávno koupila!

8) Černo-třpytivé linky „Crystal eyeliner“
Myslela jsem si, že jsou hoooodně moc černé a hooodně moc třpytivé, pravdou je, že jsou spíš třpytivé, ale protože mám fix a protože mám linky, tyhle třpytky budou na černém vypadat opravdu skvěle, navíc jich tam je požehnaně!!!



9) Hydratující a osvěžující roll-on na oči s okurkou
Víte, já nevím čím to je, i když jdu spát brzo, stejně se ráno probudím se šílenými kruhy pod očima. Rozhodla jsem se tedy s tím něco dělat a tohle je pro mě skvělý pomocník. Musím říct, že jeho chladivý efekt může některé z vás vyděsit – chladivé efekty většinou nechladí, ale spíš pálí. Mě je to docela příjemné a musím říct, že ráno moje oči nevypadají tak strašně, jako když to nepoužiju. Jupí!




10) Lak na nehty „Show your feet“ (20 sweet candy pink)
Tohle je takový lak do sbírky, laků máme opravdu hodně – tak přes 20. V současné době bohužel dávám přednost jiným věcem, než je lakování nehtů, ale hned jak bude čas, budou mé nehty růžově sladké.

11) Flitry na nehty „Superheroes“ (03 the incredible)
Já nevím proč, ale když se dívám na tyhle flitry, přijde mi to, jako bych skočila do bazénu a připomíná mi to léto. Jsou opravdu krásné, třpytí se a prostě, jsem si je zamilovala!

12) Perličky na nehty „Effect Nails“ (07 candy buffet)
Krásné perličky na nehty, vlastně jsou 3D! No, na jejich použití jsem taky zvědavá, zda nebudou z nehtů opadávat, ale vypadají roztomile a co je roztomilé, to je u mě vítáno!



13) Pigmenty (08 cop n´copper) a (04 broadway starlet)
Tohle je pro mě novinka, protože jsem pigmenty doma měla jen párkrát a nikdy jsem je nepoužila. Ještě uvidím, co s nimi vyvedu, každopádně ty stříbrno-barevné vypadají skvěle!


14) Řasenka na oči „Multi Action“ Blackest Black
V současné době miluji řasenku False Lashes Wings od Lorealu, ale až mi dojde, chci vyzkoušet něco jiného – tohle! Tahle řasenka má skvělý kartáček, už jsem měla její sestru – zeleno-žlutou a tak jsem zvědavá, jaká bude tahle. I přesto, že vím, že řasenka už černější nemůže být, ty béčka v nápisu mě prostě dostala.





15) Rtěnka (10 cotton candy)
Naprosto dokonalá růžová rtěnka! Jak jsem řekla, rtěnky miluju. Mám doma korálovou, takovou růžovo-vínovou a tahle se mi zejména hodí. Hezky mi voní a ta barvička je prostě super!


16) Krém na ruce „24h hand protection balm“
Když ho mamka viděla, hnedka hlásala „jé, můžu si ho vzít?“. Říkám, že jasně. Já osobně si ruce moc nemažu, prostě jsem na to nějak líná, za to mamka by si ruce mazala pořád, miluje krémy na ruce, a proto využije i tento. A co musím říct, je, že už jsem jí ho jednou ukradla (chtěla jsem ho sníst, jak krásně voní), ale nakonec jsem ho použila tedy jen na ruce a je vážně skvělý!






17) Tužka na oči a oční stíny v jednom „Stays No Matter What“ (06 green garden)
Tahle barvička mi úplně nesedí, vlastně nepoužívám žádné zelené odstíny stínů nebo tužek, takže ji pravděpodobně někomu daruji, nebo uvažujeme o tom, že se ségrou založíme na blogu takový malý e-shop, kde si budete moct koupit kosmetiku, novou, kterou nevyužijeme.

18) Tužka na oči „2in1“ (15 soul n´mate)
Tužka na oči, možná využiju někdy odstín fialové, ale šedé nejspíš ne, každopádně je fajn, že má člověk možnost si zakoupit dva odstíny naráz!








10 komentářů:

  1. Takové zásoby :D Já teda měla ty linky ve fixe a rychle vyschly. Teď mám ty samé od Dermacolu, ty zas vydrží věčnost :)

    OdpovědětVymazat
  2. teeeda,to je vecí :)) najviac ma zaujal ten rúž,pretože takú farbu zbožňujem :))) a určite sa pozriem aj po korektoroch :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, tolik věcí ti essence poskytlo? :O To se tedy máš, mě nejvíce zaujal ten korektor, na něj jsem včéra koukala a uvažovala snad či koupit nebo nechat, raději jsem ho nekoupila :D jo jo, řekla jsem si že doma mám .:D Tak by mě potěšil, článek od tebe jak doopravdy funguje abych věděla zda koupit.!:))

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krémový korektor mám a za mě děs. Nejraději mám právě tady vyfocený krém na ruce a ten balzám na rty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak závidím tuhle spoustu kometiky. :) Hned bych s chutí vše vyzkoušela. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  6. Tyyjo takových věcí od Essence:) taky bych chtěla:))

    OdpovědětVymazat
  7. och koľko vecí <3 ..vlastne skoro o polovici produktov som ani nevedela,že existujú :D takže budem musieť ísť do drogerky a pokukať po nich ;) :D

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  8. Krémy na ruky od Essence mám veľmi rada, majú krásny obal, ktorý proste hrozne láka ku kúpe a tento ružový je naviac nádherne voňavý a tú vôňu z rúk cítim ešte dlho po nanesení. Krémy sa naviac okamžite vstrebú do pokožky nezanechávajú mastný film.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...