CHUTNÁ SNÍDANĚ V NAŠEM PODÁNÍ


Jak jistě víte, snídaně je nejdůležitějším základem dne. Měla by tvořit největší procento denního příjmu. Nastartuje organismus, spalování kalorií a prý dokáže prodloužit život až o 5 let. To už je hned několik dost dobrých důvodů, proč si ráno dříve přivstat a najíst se, co myslíte? :)

Z toho důvodu nás napadlo vytvořit tento článek, kde vám chceme představit naší kažodenní snídani. Osobně nejsme zastáncem snídaní typu: rohlík, kolečka salámu nebo tavené sýry. Neříkáme, že by na tom bylo něco špatného, ale my raději zdravější varianty. Pokud si přeci jen dopřejeme nějaké to pečivo, kombinujeme ho především s máslem a ovocným džemem (především meruňkovým a jahodovým).


V poslední době patří mezi naše nejčastější snídaně ale právě zdravé müsli od značky Mixit. Velkou výhodou při nákupu na internetu je, že si můžete sestavit své vlastní müsli, takže v něm nebudete mít například rozinky, vločky nebo vlastně cokoliv, co vám nechutná. Toto müsli (vpravo) se jmenuje Medvídek Pú-kanec. Je to mňamka, obsahuje vločky, pukance, brusinky, vlákninu a další dobroty, jako třeba BIO med. Ovšem, to si můžet přečíst na obrázku složení.

Druhý tubus obsahuje pouze sušené jahody, které používáme například do vločkové kaše jako takovou "přílohu". Na Mixitu si tedy můžete koupit i pouze samotné přísady a dokonce i müsli tyčinky. Ještě nedávno jsme doma měli také příchuť "vánoční müsli", které už je ale pryč. Za to však mělo nádherné balení ve stylu porcelánu.


Design jednotlivých balení je vážně krásný, rozhodně je škoda pořídit si jej a pak ho doma skladovat na neviditelném místě. Do různých kuchyní může být také skvělým doplňkem. Pokud si Mixit budete chtít pořídit, máte dokonce možnost si navhrnout samotný vzhled tubusu a dokonce si na něj nechat udělat i vlastní jméno či přezdívku, takže je vhodný také jako dárek. :-)

Pravda, v levém tubusu toho už moc nezbývá :D. Holt je to dobrota!

Máte i vy zkušenosti s Mixitem? Co nejraději snídáte? :)

3 komentáře:

  1. Ty sušené jahody vypadají tak lákavě! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mixit jsem si nedavno koupila a jsem velmi spokojena.Rano si musli davam treba s bilym jogurte.

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam! Už teď mi tečou sliny! :-)
    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš > http://www.chicoco.cz/2014/02/giveaway.html ♥

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...