Novinka od Miss Sporty - kolekce čtyř hravých toaletek


Už jste si možná stihli všimnout, že dekorativní kosmetika Miss Sporty na pulty obchodů uvedla kolekci zcela nových barevných toaletek. K nám se dostala tato novinka na otestování, takže pokud si plánujete nějaký z nich koupit a ještě jste neměli možnost si přivonět, možná vám usnadní vašeho rozhodování tato recenze.

Co se mi osobně na parfémech hrozně moc líbí je barevné provedení, každý z nich je stylizován do veselé barvičky podle toho, jak voní a co by měla vůně svým způsobem představovat - nebo chcete-li, kam se hodí ji použít. To je mi velmi sympatické, protože jak jistě víte, ne každá vůně se hodí například na denní nošení, stejně jako ne každá vůně se hodí nosit v létě nebo třeba v zimě. K dispozici je fialová, růžová, zelená a oranžová toaletka. Jelikož se nejedná přímo o parfémy, ale jen o toaletní vody, samozřejmě toho od výdrže moc nečekejte. Nejvíce se hodí pro mladé slečny, které chtějí mít doma vůni, která je příjemná a zároveň za ni nebudou muset utratit majlant. Na první pohled oko potěší i obal - obrázek opět představuje fakt, že každý parfém se hodí pro jinou příležitost či symbolizuje určitou náladu a rozpoložení, mně osobně se tento nápad moc líbí. Samotná design flakonu už tak nápaditý není, jednoduchý skleněný s nápisem a zvlněným víčkem. Jednoduché a decentní, neurazí a nenadchne.

Nyní už bych ale ráda představila každý z nich jednotlivě, pořadí nehraje roli, ke kažému z nich je určitě co říct:


Růžový: Miss Sporty Clubbing Proof
Jak už je ze samotného názvu poznat, tato toaletka se hodí na večírky, párty a různé akce s přáteli (alespoň dle slov výrobců). Osobně si tím nejsem tolik jistá, jelikož voní po růžích a tónech broskve. Vůně růží je velmi elegantní vůně, kterou bych si představovala spíše na nějaký ples, než do klubu, ale dejme tomu. Celkove voní příjemně a nenásilně - zejména pokud ho necháte "ustát". Na první přičichnutí se může zdát celkem silný, ale tak působí každý z nich. Pro slečny 12-17 je asi nejvhodnější. Neberte onu věkovou hranici nějak špatně, ale takový parfém bych si asi na starších generacích holt představit nedokázala, je velmi dívčí. I přesto bych ji ale řadila z této čtyřky jako jednu z těch povedenějších.

Umístění: Druhé
Složení: Čerstvá růže a tóny broskve



Fialový: Miss Sporty Crush On You

Fialový zástupce s vůní frézie a květy fialky. Nikdy mi moc nevoněla fialka a ani frézie, proto mě tento nijak extra nenadchnul. Zřejmě si najde fanoušky mezi slečnami, které vyloženě preferují květinové vůně, já jsem spíše na ty sladké, které obsahují například vanilku. Stejně jako ale u první růžové, také tento voní daleko lépe až po pár minutách. Podle výrobců se hodí na rande nebo pokud chcete na někoho udělat dojem.

Umístění: Třetí

Složení: Frézie a květy fialky


Zelený: Miss Sporty Pump Up Booster

Dostávám se k vítězi. Zelená vůně s jasmínem a mimózou mi voní opravdu nejvíce. Možná si nyní budu trochu protiřečit, jelikož jsem zmiňovala, že preferuji sladké vůně, ale tato je vážně super. Jedná se o velmi svěží a energickou vůni. Stejně uvažovali i výrobci a doporučují ji jen tak do víru velkoměsta nebo třeba při sportování. Tuto vůni mi pochválila také kamarádka a maminka, takže ti, kteří preferují nenásilné a přitom svěží vůně, by ji též mohli ocenit. Přesto bych ale ocenila delší výdrž, která ani u jedné z toaletek není nijak převratná. Ovšem, to se asi dalo čekat, jelikož se přeci jen nejedná o parfémy.

Umístění: První
Složení: Mimóza a tóny jasmínu



Oranžový: Miss Sporty Morning Baby

Ne náhodně dávám tuto vůní až jako poslední. Sice se tvrdí, že to nejlepší na konec, ale tady to je tentokrát přesně naopak. Oranžová toaletka Morning Baby mi voní opravdu nejméně, ne-li vůbec. Spojení pomerančového květu a bílého pižma je přešlap vedle. Vůně je (jelikož hádám, že si je budou kupovat spíše mladší slečny) příliš silná, pižmo je cítit ze všeho nejvíce a na mě působí poněkud vtíravě. Pokaždé, kdy se mi dostala do rukou nějaká vůně a obsahovala bílé pižmo, mi nevoněla. Společně s pomerančovým květem tvoří silnou kombinaci, která spolu příliš nenotuje. Vůně má být hravá a pobízet ke šťastnějšímu pohledu na svět, u mě ho tedy nezanechal. Netvrdím, že vůně nemůže někomu vonět - přeci jen se jedná o velmi indiviuální záležitost a každému voní něco jiného, ale já osobně bych si ji nekoupila

Umístění: Čtvrté
Složení: Pomerančový květ a bílé pižmo



Celkové hodnocení:

Celkově bych hodnotila parfémy spíše neutrálně. Polovina mi voní a polovina zase méně nebo vůbec. I tak ale zastávám názor, že pokud se jedná o vůně pro mladé holky, určitě by měly být decentní a nenásilné. Své fanoušky si barevné provedení a hravost, které každá z nich představuje, určitě najde, ale já mezi ně zřejmě patřit nebudu. Možná je to tím, že si už pár let kupuji parfémy především od celebrit nebo návrhářů, proto se mi tyto vůně značky dekorativní kosmetiky nějak nevryly pod kůži a zřejmě ani nevryjou.

Pokud jste ale měli k toaletkám už možnost přivonět či máte nějaký z nich doma, dejte mi prosím vědět, určitě mě vaše názory na jednotlivé z nich zajímají. Popřípadě mi napište, který z nich vás z recenze zaujal nejvíce.

Za kolik: 199,- Kč
Kde: Drogerie DM/Rossmann



3 komentáře:

  1. Až je někde uvidím ráda si k nim přičichnu, ale nevím jestli to bude zrovna to pravé pro mě:) ale třeba si nakonec některou z těhle 4 pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím teda jít do drogerie očuchnout ten zelený :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Používala jsem Miss Sporty,tu zimní a pak k mé lítosti zmizela....Jsem moc ráda za novou řadu a doufám,že ta zelená mi bude vonět jako ta dřívější modrá.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...