Recenze: Zimní ochranný krém Lirene

Přicházíme se slibovanou recenzí na produkt, který jsme obdrželi od kosmetické značky Lirene. Jedná se o zimní ochranný krém, který jsme vám také před pár dny dávaly do Giveaway ZDE, kterou v úterý vyhlásíme, takže se máte pořád zapojit.

Teď už ale k samotnému krému. Název "zimní" krém jsme slyšely poprvé, jelikož není tento krém vlastně nic víc, než "opalovací krém" s jiným názvem a pár schopnostmi navíc. Obsahuje ochranný faktor 20 a chrání jak proti UVA, tak i UVB paprsky, což je super, jelikož řada opalovacích krémů tuto funkci nenabízí nebo ji mají poloviční. Na otázku, zda můžete tento krém používat i na smažení se na sluníčku v létě je odpověď ano, krém samozřejmě nerozezná, zda se jedná o zimní či letní slunce, avšak má něco, co zase ten letní nemá.


Běžný opalovací krém vás chrání proti slunečním paprskům a stárnutí pokožky. Tento zabraňuje poškození pokožky také vlivem větu, mrazu a náhlým změnám teploty - velmi oceňuji, protože letos je to počasí skutečně aprílové. Obsahuje extra z echinacey, která zlepšuje imunitu pokožky proti vnějším vlivům. Dále je v krému obsažen také vitamín E, olej z mučenky a alantoin. Mezi jeho kladné vlastnosti patří také voděodolnost, takže pokud vás někdo chtě/nechtě vyválí ve sněhu, nemělo by se nic stát a krém by měl pořád skvěle držet.

Samotný vzhled krabičky a tuby je poměrně lichotivý. Moderní design, přičemž nechybí ani názorný obrázek, že krém se řadí mezi ty zimní a ne letní. :-)). Nyní už ale k tomu, jaký z něj máme dojem. Co určitě musím pochválit je vůně, krém totiž nemá žádné násilné parfemace květin nebo nějaké chemické sladké. Naopak bych jeho vůni přirovnala k vůni krému pro miminka, které jak jistě víte, voní velmi příjemně a nevtíravě. Když se s ním namažete, máte pocit, že jste právě mazali miminko (ano skutečně :D). Takže parfemace určitě plus. Samotná konzistence krému je poměrně hutná, krémová, ale dobře se roztírá. Ze začátku může na pokožce vytvořit jakýsi mastný film, který se ale po pár okamžicích ztratí. Pleť je po něm krásně provoněná, hebká a pružná.


Já osobně jsem ho kromě na ven používala také doma a i na noc jako každodenní mazací rituál. Překvapilo mě, že neucpává póry, za což jsem hrozně moc ráda a vřele bych ho doporučila každému. Skvělý je také na krk - pleť pak máte opravdu jak miminko. Jeho výdrž nemůžu nějak extra komentovat, sama ho mám ještě plno, ale myslím si, že vystačí poměrně na dlouho.

Pokud tento krém vyhrajete v Giveaway, věřím, že s ním budete stejně spokojené jako my.

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...