SEZNÁMENÍ S KOSMETIKOU ARTISTRY

Ahoj holky,

v dnešním článku bychom se s vámi rády podělily o náš nejnovější kosmetický zážitek. Protože jsme doposud měly ve škole ještě nějaké zkoušky a povinnosti, nebyl na blog opět čas. Nyní však přichází čas "relativního" volna, což znamená, že se blogu chceme opět věnovat. Čekají vás nejen nové recenze, ale také další giveaway. O co? To se nechte překvapit. Nyní už tedy k dnešnímu článku.

Dne 8. ledna 2014 jsme se zúčastnily setkání s Deniskou, která nám představila méně známou (v ČR), ale za to úspěšnou kosmetiku Artistry. Že vám to nic neříká? Je to možné, protože kosmetika Artistry se přeci jen pohybuje na trochu jiné úrovni, než klasické kosmetické, běžně známé značky.
Osobně nás mrzí, že jsme vám naše setkání nenafotily, nýbrž jsme tak nějak netušily, jak vše bude probíhat, a protože jsme ten den měly zkoušku, nějak jsme na foťák zapomněly. Nyní už k věci.


ARTISTRY - KDE SE VZALA, KDO JI ZALOŽIL, V ČEM JE VYJÍMEČNÁ?

Bylo by dobré si tedy něco o této kosmetické značce povědět. Značka Artistry vznikla v roce 1950, což znamená, že na trhu je již více než 60 let. Je tvořena s "láskou k ženám". Na trh ji tedy přivedl zakladatel firmy Nutrilite pro svou manželku, která měla velice citlivou pleť. V jeho zájmu bylo tedy vytvořit něco, co ji její péči o pleť trochu ulehčí, ale zároveň nebude podceněna kvalita těchto výrobků. Kosmetika Artistry využívá bylinky a rostlinky z certifikovaných biofarem od firmy Nutrilite.

Pokud některé z vás snad sledují zahraniční soutěže krásy, jistě vám neuniklo, že kosmetická značka Artistry se stala sponzorem soutěže Miss America. Pro nás osobně bylo přínosné vědět, že kosmetika není testovaná na zvířatech, tudíž se člověk neobohacuje na utrpení  někoho jiného.
A protože každá kosmetika potřebuje být zprvu nejdříve testována, nějakým způsobem, je toto prováděno speciálně na ženách - na těch ženách, které se dobrovolně přihlásí. Tyto ženy pochází z různých zemí, mají ve své rodné vlasti různé klimatické podmínky a různé druhy pleti. Tyto dobrovolnice výrobky používají a následně je dle jejich úsudku kosmetika upravována tak, aby byla zaručena 100% spokojenost.

Může být pro vás zajímavý i fakt, že kosmetika Artistry se řadí mezi Top 5 nejluxusnějších kosmetických značek. Co se tváří kosmetiky týče, dozvěděly jsme se, že v minulosti se tváří stala např. herečka Sandra Bullock a v současné době ji reprezentuje herečka Teresa Palmer.


SEZNÁMENÍ S VLASTNÍ PLETÍ

Nyní by už bylo vhodné si povědět něco, co jsme během toho setkání zažily. Musím říct, že jsme se skvěle bavily, Deniska byla příjemná a vřele odpovídala na všechny naše dotazy. Během setkání jsme měly možnost si kromě prezentace produktů také vyzkoušet přístroj pro analýzu pleti Sam. Jedná se o takový přístoj, do kterého strčíte hlavu a jste prakticky osvětleny modročerným fluorescentním světlem, které prosvítí vrchní i hlubší vrstvy pleti. Musím říct, že v zrcátku, které je taktéž umístěno uvnitř "kabinky", vidíte opravdu všechno - to, co normálně nikdy nespatříte. Během naší analýzy pleti jsme se dozvěděly, že patříme mezi majitelky suché pleti. Přístroj Sam nám ale také dokonale ukázal, na jakých místech máme ucpané póry, pigmentové skvrny - to je zajímavé, protože normálně je nevidíte. Když se pak podíváte v takové kabince do zrcadla, říkáte si, že to ani nemůžete být vy. Pokud vám připadá, že jsou vaše kruhy pod očima tak 500x výraznější, je to proto, že nedodržujete dostatečný pitný režim.
Přístroj Sam tedy analyzuje stav pleti, analyzuje její potřeby, problémy a zejména, vám pomůže zjistit, jaký typ pleti vlastně máte, protože je prokázáno, že celá řada žen pomalu ani netuší, zda má pleť mastnou, smíšenou, suchou nebo citlivou.

 

JAKOU KOSMETIKU ARTISTRY NABÍZÍ?

Součástí prezentace této značky samozřejmě nechybělo ani představení produktů. První řada, která nám byla představena, je ARTISTRY Essentials. Jedná se vlastně o takovou základní řadu kosmetiky, která je ještě rozdělena pro suchou nebo mastnější pleť. Tato řada nabízí klasické denní krémy, oční krémy, pleťové vody, ale i třeba na odlíčení. Všechny produkty strašně krásně voněly a byly na pleti velmi příjemné.

Velmi zajímavou řadou byla ale ARTISTRY YOUTH XTEND je pro zralejší pleť. Opět, produkty krásně voněly, mají moc hezké balení a účinně bojují proti vráskám. Měly jsme možnost se také dozvědět něco o řadě ASTISTRY Creme LuXury. Jedná se ale o skutečně dražší kosmetiku.

Přesunu se k dekorativní kosmetice. Deniska nám zde představila hned několik různých produktů v líčení - samozřejmě, že ty nás zajímaly daleko více. Seznámily jsme se s rtěnkami, lesky na rty, očními stínky, korektory, podkladovými bázemi, štětci a tak dále. Nejvíce nás zaujal lesk na rty BeatyCycle, jeho víčko po otevření svítilo, tudíž se hodí kamkoliv na večírek, kde je špatné světlo. Tubička s leskem zase obsahuje zrcátko ze strany, tedy skutečně praktický produkt, který by potěšil určitě každou slečnu.


Ke konci celé prezentace jsme se nechaly od Denči také hezky nalíčit. Bylo opravdu příjemné nechat se takto rozmazlovat od někoho jiného, takže pokud vám to v budoucnu někdo nabídne, určitě na to kývněte. ;-) Ještě bychom rády podotkly, že před samotným líčením na naši pleť použila krém (mám pocit, že ten z řady Essentials), krásně voněl a měly jsme i pocit, že se make-up pak daleko lépe nanášel.

Tak to je asi vše, co jsme vám z našeho setkání se značkou Artistry chtěly povědět. Pokud máte nějaké dotazy, nebojte se zeptat na vše, co vás zajímá.

P.S.: Těšte se na giveaway!:)

3 komentáře:

  1. Kosmetika je určitě zajímavá, ale moc se mi nelíbí způsob, kterým se propaguje u nás. Je to dost podobné jako Avon a Oriflame, které nemám ráda. Ocenila bych spíše nějaký koutek v drogerii či parfumerii s touto kosmetikou. :) DVOJITÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dobré vědět,pokud by byl ten nějaký koutek v drogerii, tato kosmetika by byla mnohem dražší,paní by se nemohla o sve klientky starat( neměla by na ně čas) Přeci jenom kosmetika artistry je na jiné úrovni, než klasické kosmetické, běžně známé značky. Vyškolená kosmetička se každé své klientce osobně věnuje a poradí jaký produkt té značky potřebujete v danou chvili. Po první aplikaci ucítíte změnu. .. Vaše plet' bude jemná , hydratovaná, pokud máte mastnou plet , po aplikaci této značky se již tolik nemastite.Kazdým dnem se plet' uzdravuje. Pokud, ale dodržujete tři kroky ..ale to jistě vite.. Je samozřejmě nutné používat kosmetické produkty od stejné značky. Není to jen o aplikaci kvalitní kosmetiky,ale též co člověk jí. Vše by mělo být v rovnováze. Pak může být klientka spokojená .. Pokud bych chtěla normální kosmetiku,půjdu do normálního obchodu..Je to na každé ženě ,dívce.. Ja osobně chci kvalitu..Tuto kosmetiku řadu let používám.. pokud klientka ví co od kosmetiky vyžaduje a to zejména minimalizovat vrásky,pak nemůže hledat krémy a to kvalitní proti vráskám atd. u v normálním obchodu.jistě se mnou budete souhlasit :-) Taky hlavní přičinou všeho hraje dané klientky genetika,ale to jiste víte také . Vše je o tom předcházet hlubokým vráskám na obličeji.Samozřejmě do určitého věku. :-)

      Vymazat
  2. Já zbožňuju lanvin.. a nejen jako značku módní ale také vůně.. prostě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...