Perfect Blur od Garnier - je skutečně tak perfektní?


Znáte to, jsou toho teď plné reklamy. Růžová všude kam se podíváte a naděje, že budete vypadat jako supermodelky i bez make-upu. Hmm, tento pocit se nekonal, ale přeci jen má novinka od Garnier - Perfect Blur co nabídnout.

O co se jedná?

Na trhu je tento produkt poměrně krátce, ale už za tu dobu jsem na něj stihla přečíst spoustu rezencí - kladných i těch špatných. PB je vlastně vyhlazující zkrášlující  péče, která vám za krátký časový úsek, tj. 5 vteřin slibuje "retušování" vrásek, pórů, nedokonalostí a lesku.  Obsahuje technologii s částečkami odrážející světlo do všech stran tak, že pleť vypadá okamžitě mladší. Pleť má být po použití této péče hladká, rozzářená, póry a vrásky méně viditelné, pleť je více sjednocená a celkově vypadá lépe, a to i bez použití make-upu.

Název: Garnier Skin Naturals Perfect Blur
Cena: 259,- Kč
Objem:
30ml
Kde: V drogeriích DM/Rossmann
Cílová skupina: Ženy kolem 25 let mající jemné vrásky (v zásadě ji ale může použít kdo chce)


Mé hodnocení:  

PRO: Když mi produkt přišel domů, byla jsem z něj nadšená, hrozně jsem tuhle novinku chtěla vyzkoušet. Od začátku na mě působila sympaticky (bůh ví jestli to není kvůli té hezké růžové reklamě). Péče se aplikuje po denním krému, tak jsem učinila a první dojem byl kladný. Při nanášení se tento krém připomínající jahodový jogurt v husté podobě mění na pudrový a pleť je po jeho celkovém rozetření hladká jako dětská prdelka (jenže je tam to ALE!). Opravdu ihned po nanesení byla pleť viditelně sjednocenější, póry méně viditelné a lesk se taky nekonal. Co se vrásek týče, nemohu nijak posoudit, sama jich mám naštěstí zatím opravdu minimum ne-li žádné (zatím :D).

PROTI: Tady bych ale vytkla hned několik věcí. Ačkoliv se na obalu píše, že pleť vypadá dobře i bez make-upu, obličej jako po vyretušování skutečně nečekejte. Stále byly vidět nedokonalosti pleti a nedostavil se ani dojem celkově rozzářenějšího obličeje. Říkala jsem si, že by možná bylo fajn zkusit nad tuto bázi nanést ještě korektor pro zamaskování nedokonalostí, které tato péče nestihla zakrýt.. Ale tady jsem silně narazila. Korektor ani cokoliv jiného mi nešel nanést/vstřebat/rozetřít, pouze se společně s péčí začal divně rozmazávat do nevzhledných map. Rozhodně tedy nečekejte, že použijete tuto péči a pak na ni nanesete make-up, mně to opravdu vůbec nešlo. Teď se dostáváme k tomu ALE. Co bych také vytkla je fakt, že když si po použití na obličej prstem přejedete, je pokožka sice hebká, ale na  mě působila tak nějak zvláštně mastně. Nejedná se přímo o efekt, že byste měli mastný obličej, ale takový zvláštní mazlavý.

Celkové hodnocení:

Za cenu skoro tří set korun bych si opravdu představovala něco jiného. Produkt bych určitě nezahazovala na hromádku těch špatných, ale mě osobně nijak zvlášť neohromil (zatímco mamča je z něj nadšená). Věřím tedy, že si najde své fanoušky, ale i antifanoušky. Pleť po použití bude vypadat lépe, ale efekt úplného vyretušování opravdu nečekejte.

Pokud máte zkušenost s tímto produktem, dejte vědět. Budu se těšit! :-)

2 komentáře:

  1. Já ho vyzkoušela ze vzorečku a plné balení si kupovat nebudu. Make-up mi na něj nanést šel a dokonce i lépe držel, ale hodně mi vadí to, že je je Blur plný silikonů. Mám smíšenou pleť se sklonem k ucpávání pórů a několikrát jsem četla, že holkám způsobil opravdu brutální černé tečky a zanícené pupínky - při pravidelném používám. Tak se toho docela bojím.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si Blur koupila a opravdu jsem nadšená nebyla. Za prvé to neskutečné množství silikonů a za druhé mi na pleti potom nedrží make-up a jediné na co jsem přišla bylo, že za to může tento výrobek. Špatně se mi nenášel, pak vydržel třeba jen hodinu v běžném stavu a následně se mi začal slévat. Se skvělou bází od Dermacolu to nejde ani porovnat. SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...