Mini vůně od Essence - která stojí za koupi?


Určitě si tyto roztomilé toaletky od Essence pamatujete z naší Giveaway. Ti, ktěří měli štěstí moc dobře ví jak voní, tudíž pro ně může tento článek fungovat jako porovnání názorů. Naopak ti, kteří už takové štěstí neměli, ať nezoufají. Některé toaletky skutečně stojí za koupi a my vám v tomto článku prozradíme, které byste na pultech obchodů rozhodně neměli nechat jen tak stát.

Toaletky jsme získali jako vánoční set 5 malých vůní o objemu 7ml, přičemž každá z nich voné úplně jinak a představuje také jiné nálady. Pokud vás některá z nich z popisu zaujme, určitě doporučujeme zajít si do DM a a pořídit si ji, stojí pár korun a už teď můžu říct, že dvě z nich mi voní jako luxusní značkové parfémy (a vzhledem k tomu, že se jedný o toaletky značky dekorativní kosmetiky, je vážně co říct).


Název: Like a day in a candy shop


Hodnocení: Tato vůně je z našeho výběru rozhodně top jedničkou. Jak samotný název už napovídá, jedná se o sladkou vůni, po pár vteřinách se na pokožce odhalí v celé své kráse a troufáme si říct, že byste si ji mohli splést i se značkovým parfémem světových návrhářů. Voní sladce, nenásilně a podmanivě. Celkově by jednotlivým flakonkům asi neuškodil nějaký nápad a ne jen rozdílná nálepku obrázku a název, ale dejme tomu. Pokud ji tedy uvidíte v obchodech, určitě ji vyzkoušejte.


Název: Like a first day in spring

Hodnocení: Na druhém místě se u nás určitě umístila tato mini voňavečka s jarním názvem. Výrobci věděli, proč ji nazvat zrovna takto. Skutečně se jedná o toaletku, která voní krásnou čistou vůní plnou květin. Přesně tak akorát do jara. Pokud například někdo objednáváte z Avonu, možná vám bude něco říkat parfém "Pur Blanca" - přesně podobně voní tato toaletka. Opět, s čistým svědomím bychom vám ji doporučily pořídit si domů ve větší velikosti.


Název: Like the party of my life

Hodnocení: Pokud se mi na těchto maličkých vůních opravdu něco líbí, je to jak jejich jednotlivé názvy symbolizují jejic vůní. U této ovšem přišlo jakési zmatení. Vůně není úplně špatná, v klidu bych ji asi do města nebo do školy použila a nebála se, že by to někomu smrdělo, avšak přímo jako parfém na párty bych to neviděla, spíš pro univerzálnější použití. Na zadek si z ní asi nesednete, ale na druhou stranu je příjemná a na občasné navonění rozhodně neuškodí.


Název: Like a million miles away

Hodnocení:  Dostáváme se k černým koním vánočního setu. Ne že by byla tato vůně úplně špatná, avšak pod název milion mil daleko asi moc nevíte, co od vůně čekat. Tak já vám to řeknu - jedná se o ryze květinovou vůni, která v sobě ukrývá kombinaci květin, která na mě osobně působí poněkud násilně, vtíravě a po chvilce používání mě z ní pěkně štípe pod nosem. Nebyla by úplně špatná, ale určitě bych uvítala něco jemnějšího a decentnějšího. Nás tato bohužel neoslovila, ale své fanoušky si třeba najde.


Název: Like a day in paradise

Hodnocení: Název této vůně napovídá, že se zřejmě bude jednat o exotiku plnou květin a ovoce. Jedná se vlastně o novinku značky Essence, která na trhu není zas tak dlouho, už z toho důvodu jsem čekala, že mi možná bude vonět ze všeho nejvíc a zároveň bude velkým překvapením. Bohužel, z pěti vůní mi voní naprosto nejméně. Vůně na mě působí trochu chemicky, pořádně ani nemůžu specifikovat, zda se jedná spíše o květinovou nebo ovocnou, řekla bych, že nějaký mix, ale ne příliš povedený. Jasně, do sprchy jako sprcháč nebo deodorant možná fajn, ale jako vůni bych si ji asi nekoupila. Za nás tedy největší zklamání.

Vy které jste vyhráli set vůní, podělte se s námi o názor, která toaletka vás zaujala nejvíce. Budeme se těšit! :-)

7 komentářů:

  1. Určitě bych jednu chtěla vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám je taky, dokonce od vás, hned jak budu doma je všechny znova očuchám a zhodnotím :D Teď jsem si je brala akorát jednotlivě s sebou, vím jen, že ta oranžová mi smrdí a stejně ani moc nejde cítit. A mám u sebe modrou, ta mi zase chvílema připomíná vůni rumu, nemůžu si pomoct :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já je hned očuchala všechny a nejvíc mi voní Like a first day in spring :) A hned po ní Like the party of my life. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější je taky Like a day in a candy shop, uvažuju, že si ji pak pořídím i ve větší velikosti :)

    OdpovědětVymazat
  5. Candy shop mám taky a to rovnou ve velkém balení :-) Souhlasím s tím, že by člověk nepoznal, že se jedná "jen" o vůni od Essence, je skvělá a má super výdrž.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám už druhé balení Candy Shop, první jsem měla malé, zjistila jsem, že je to úžasná vůně, tak jsem si koupila velké. Nedám na ni dopustit

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma presne takú istú fľaštičku, len ešte z minulej kolekcie, no nepochvaľujem si ju veľmi. Nevydrží na oblečení skoro ani hodinu :(

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...