Novinka od White Pearl - bělící systém který (ne)funguje


Bělící "zázrak", který teď můžete vidět v drogeriích DM v akci za 599,- Kč. Napadne vás, že to musíte mít, všude na něj jsou přeci pozitivní recence, jenže, nenechte se zmást. Nové červené balení bělícího systému od White Pearl už tak zázračné opravdu není.

Sama bych si bělení asi osobně nekoupila, ne proto, že bych nechtěla mít zářivý úsměv jak z červeného koberce, ale protože to jednoduše nepovažuji až zas tak důležité. O to víc mě ale potěšilo, když jsem White Pearl dostala jako dárek. Upřímně, nemohla jsem se dočkat až novinku vyzkouším, jelikož jsem klasicky na internetu projížděla recence (nutno podotknout, že recenze na ještě staré modré balení, které fungovalo) a byla z toho nadšená, jak bílé zuby budu mít. Hmm, jenže....

Pokud vás zajímá, proč společnost přestala vyrábět modré balení, kde byl pouze gel a aplikátory, je to proto, že byla vydána vyhláška, která zakazuje používat nadměrné množství peroxidu pro domácí bělení a naopak je toto už dovoleno jen v zubních ordinacích. Výrobci tak přišli s novým červeným systémem, který je tří fázový, ale vlastně úplně zbytečný.

Balení obsahuje:
4 aplikátory (oceňuji, že když se vám nepovede jeden vytvarovat, máte k dispozici další)
startovací gel (klasická zubní pasta s příchutí - zbytečnost)
aktivační gel (používá se pouze na přední zuby, údajně bež nej bělící gel nefunguje, co pak ale tedy zadní zuby, na který se gel používat nemá?....)
bělící gel (s obsahem peroxidu 0,1 % - hahaha)

Místo vražení pěnez do Elišky Bučkové, které tento zázrak propaguje, si měli spíše výrobci rozmyslet, zda není lepší investovat peníze do funčknosti produktu. Ty, kteří si ho rozhodnou koupit určitě v první chvíli překvapí, že po vyčištění zubů, nanesení aktivačního gelu a následně bělícího gelu, se nechává na zubech pouze 5-10 minut a pak sundává. Ano, jedná se o opravdu krátkou dobu, avšak výrobci slibují, že to stačí a že výsledky jsou vidět již po prvních pěti použitích. To je velký omyl.


Obecně jsem s tří fázovým systémem byla spokojená, líbil se mi, jenže po 14 dnech používání nevidím výsledky absolutně žádné. Gel jsem pro svůj dobrý pocit na zubech neměla 5 minut ale rovnou hodinu s tím, že je vlastně budu mít bělejší ještě rychleji. Čekalo mě zklamání.

Staré modré balení v bělícím gelu ukrývalo 10 % peroxidu, který nádhěrně bělil. Ségra, která ho doma ještě má, má krásně bílé zuby a hollywoodský úsměv, já se můžu jít zahrabat. Červené balení totiž osabuje pouze 0,1 % peroxidu, což jasně svědčí o tom, že zuby vám to prostě nevybělí a když, tak opravdu nepatrně. Pokud si na internetu najdete recenze na tento NOVÝ bělící systém, uvidíte, že najdete spoustu stížností na to, že výsledky nejsou viditelné ani po měsíci používání. Ačkoliv výrobci garantují záruku kvality a funčknosti, mně to připadá jako jeden velký žert.

Pokud některá z vás doma tento bělící systém má, budu ráda, když mi napíšete svůj názor. Je dost možné, že dělám něco špatně, ale stále jsem dostatečně inteligentní na to, číst návody a pak je následně správně provést...chyba tedy snad není ve mně. :-)

3 komentáře:

  1. Podľa mňa všetky tie bieliace veci na zuby sú na jedno kopyto, či už gély alebo zubné pasty, ktoré ani nefungujú. Ak by som fakt, že veľmi chcela mať biely úsmev tak by som zašla za stomatologičkou, ktorá to spraví odborne :D

    OdpovědětVymazat
  2. ja neverim takymto podomackym bielacim pripravkom raz som si dala vybielit u zubarky a bolo to fkt ze nieco uzasne
    pozyvam na mini GA http://ela-ika.blogspot.sk/2014/05/majova-giveaway.htm
    Ela

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, zcela souhlasím, s modrým jsem měla zoubky jak perličky hned po pár dnes, s červeným ani ň a to jsem používala trpělivě měsíc. Vyhozené peníze!!!!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...