Recenze: Dermacol zpevňující program na tělo

Léto se pomalu blíží a venku je to čím dál tím více na kraťasy a sukně. Většina z nás tedy začíná hubnout do plavek nebo se více starat o pokožku svého těla. Z toho důvodu jsme byly se ségrou vážně nadšené když se nám pod ruku dostal k vyzkoušení tento program na zpevnění postavy od značky Dermacol.


Jedná se o sadu dvou produktů z řady Enja, přičemž jeden z nich je určený na pokožku celého těla a druhý zase na poprsí.

1) Dermacol Enja Push Up Cream

Když jsem zjistila, že balení obsahuje tento produkt, příliš jsem nejásala. Nezastávám názor, že tyto zpevňující produkty na poprsí nefungují, ale já jelikož jsem přírodou nebyla zrovna obdarována poprsím alá Pamela, produkt nemůžu zas tak dobře hodnotit. I přesto jsem se ale rozhodla mu dát šanci. Balení není příliš velké, ale jelikož se dobře roztírá, ihned zasychá a na malou oblast stačí opravdu trošku, vydrží docela dlouho.

Za úkol má zpevňovat poprsí, oblast hrudníku a předcházet preventivně striím a konturovat. Po měsíci používání nevidím žádný extra rozdíl, avšak nějaké změny jsem přeci jen zaznamenala. Popraskaná kůže na prsou není tak viditelná - tedy strie skoro zmizely a čeho si na krému cením nejvíce je, že pokožka je po použití opravdu nádherně hebká a jemná.

Celkové hodnocení:
Doporučila bych ho těm, které trápí strie na prsou a chtějí se zbavit jejich nadměrné viditelnosti. Také bych krém určitě poslala dál těm, které mají větší poprsí a chtějí si zachovat jejich mladistvý a pevný vzhled.



2) Dermacol Enja Firming Body Oil

Na vyzkoušení tohoto produktu jsem se opravdu těšila i když osobně v lásce tělové oleje zrovna nemám. Vždy mi na nich vadí, že je pokožka mastná a produkty špatne zasychají - tady, ačkoliv produkt slibuje něco jiného, jsem se stejného efektu bohužel dočkala taky. O přesto má ale tento zpevňující olej co nabídnout.

Nebudu ale předbíhat, tento tělový olej zpevňuje pokožku, zvyšuje její odolnost a dodává ji energii. Stejně jako u prvního produktu, také zde je to skvělá prevence proti striím. Obsahuje koenzym Q10 známý pro své zpevňující účinky. Kromě toho najdete také složení olivového a avokádového oleje. Určitě musím pochválit, že produkt pokožku opravdu zpevní, po měsíc používání je moje pokožka na stehnech značně pevnější a hlavně i strie jsou méně viditelné - tady opravdu velké plus. Já ho používala na suchou pokožku, ale je možné ho využít také na mokrou (nechápu však ale, jak se pak může produkt vstřebat).

Co bych mu ale opradu vytkla je mastnota. Řeknete si, jasně kdyť je to olej, jenže výrobci v popisu produktu slibují, že nezanechává mastný film a že se rychle vstřebává. Mně osobně se olej do pokožky vstřebával špatně, musela jsem čekat zhruba dvě hodiny, než alespoň trochu zaschl a já se mohla vůbec obléci. Naopak mamince se vstřebával jedna báseň - možná je to tím, že ona má suchý typ pleti a já smíšený.


Celkové hodnocení:
Jako prevence proti striím je fajn, skvěle zpevňuje pokožku, ale mastný efekt mně osobně nevyhovoval. Kdybych ho však dostala jako dárek, byla bych určitě ráda.

Pokud byste si některý z těchto produktů chtěli pořídit, můžete v internetovém obchodě krása.cz

2 komentáře:

  1. Ja mam B a diky kremu jsem mela plnejsi, takze super. Na strie netusim, ty nastesti na prsou nemam.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. túto sadu práve testujem super článok :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...