NEW IN: Naušnice Troli a skřipec do vlasů LinziClip

Ahojda všem, přeji krásnou středu,
protože se nám doma objevují kosmetické novinky, doplňky a další krásné kousky, byla by škoda se o nich nezmínit. Tedy alespoň o těch, které skutečně stojí za to. V dnešním článku bych se ráda věnovala dvěma takovým „maličkostem“, které mám doma poměrně čerstvě, nicméně vás určitě bude zajímat, o co jde a jaký na ně mám názor.


Prvně bych se ráda věnovala náušničkám Troli, resp. jednomu páru z kolekce Troli Cabo. Já osobně jsem na doplňky naprosto ujetá, resp. co se týče především náušnic, náhrdelníků a hodinek, proto když se mi naskytla možnost vybrat ti jedny tyto náušničky od značky Troli, neváhala jsem.  Když jsem tak listovala nabídkou, říkala jsem si, která barva mi doma chybí, tedy konkrétně který odstín náušnic ještě nemám a hodil by se mi. Na vysvětlenou bych ráda řekla, že u mě nenajdete náušnice, které nejsou elegantní a působí jak z poutě. Možná z toho důvodu jsem i věnovala pozornost spíše neutrálním barvám.
Musím říct, že celá kolekce Cabo je krásná, doporučuji se určitě mrknout. Na první pohled se může zdát, že jsou náušnice až moc decentní a nevýrazné, ovšem opak je pravdou. Já jsem listovala nabídkou a nejvíce mě oslovily náušničky fialkové a šedé, nicméně jsem si uvědomila, že fialkové bych neměla moc k čemu nosit, proto jsem sáhla po šedých a můžu vám říct, že tyhle náušnice teď patří k jedněm z mých nejoblíbenějších, protože je skutečně nosím v poslední době nejvíce. Naprosto jsem nadšená z jejich matného, ale výrazného efektu. 

Pokud však nepatříte vyloženě mezi fanoušky takových decentních náušnic oválného tvaru, můžete zkusit jiné, např. ty z kolekce Cosmic, které jsou navíc zdobené luxusními krystaly Swarovski. Obecně, když jsem koukala na ostatní kolekce, jsou všechny moc krásné. Je jich celá řada a já osobně bych si jedny nevybrala, musela bych jich mít tak dvacet, protože krásné jsou téměř všechny. Krom hravé kolekce Cabo a Cosmic je např. dokonalá kolekce Dentelle, Trilliant nebo Rivoli. A abych nezapomněla, Troli nenabízí jen náušničky, ale také krásné náhrdelníky a prsteny. A co se cen týče, tak to není nic, co by si normální holka nemohla dovolit. Navíc jsou kvalitní, neohýbají se a nestane se, že by se vám za dva dny rozpadly. Za mě mají pět ***** hvězdiček!
Pro celou nabídku určitě doporučuji podívat se na tomto ODKAZE!

 
A dnešní druhou část článku bych chtěla věnovat tomuto černému skřipečku, která patří pod UK značku LinziClip a jedná se vlastně o novinku, která přichází do ČR. Skřipeček je praktický, neutrální a přesto poměrně výrazný. Líbí se mi na něm především to, že je pevný a dokáže skvěle doladit opravdu obyčejný účes - např. culík. Doma ho často nosím i jen tak místo gumičky.  
Výhodou je, že skřipec lze nosit na celou řadu způsobů. Mohou si jej dovolit jak dlouhé, tak polodlouhé vlasy. Skřipec lze nosit jako „fixátor culíku, ovšem je super také když chcete vytvořit drdol nebo jen ozdobit natočené vlasy. Manipulace s ním je opravdu jednoduchá a opět se nejedná o něco, co by si normální holka nemohla dovolit. Skřipec je v zahraničí k dostání v celé řadě barevných variant, nevím, jak to bude u nás, ovšem myslím si, že černou nikdo nic nezkazí. Pokud chcete, můžete mrknout na oficiální stránky http://www.linziclip.cz/, ovšem jinak by měl být k dostání na Krása.cz

Tak a to je z dnešního článku vše. Pokud máte se skřipcem či náušničkami Troli nějaké zkušenosti, budu ráda, když se o ně podělíte. Přeji krásný večer a užijte si víkend!



4 komentáře:

  1. Krásné naušnice :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty naušniceee♥ . Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  3. ty náušničky se mi líbí :)

    Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. Náušničky jsopu opravdu pěkné, taky jsem si zrovna kupovala jedny uplně nové zlaté naušnice. Přijít by mi měli do několika dnů, takže jsem na ně opravdu zvědavá. Doufám že budou v reálu stejně pěkné jako na fotkách ! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...