IN LOVE WITH SEBAMED

Ahojda holky,
dnes bych se s Vámi ráda podělila o své dojmy s kosmetickou značkou Sebamed, která nabízí svým zákaznicím produkty založené na filozofii prostředků na mytí a péči o pleť s pH 5,5, aby byla pleť zdravá. Celkově abych to shrnula, nabízí kosmetika Sebamed produkty nejen pro ženy, ale také pro muže i děti. Mě obecně zaujala tato značka už jen kvůli svému vzhledu, jinými slovy, působí na mě dobře, zdravě a účinně, a to je to, co mě vždycky osloví.
Já jsem měla nedávno možnost vyzkoušet hned několik vzorečků kosmetiky Sebamed, přičemž musím říct, že jsem z jejich použivání byla nadšená, proto vám nyní řeknu, které produkty rozhodně stojí za to vyzkoušet. Samozřejmě je pro vás asi klíčovou informací, kde produkty seženete.
Tak asi jak správně tušíte, kosmetika Sebamed není k dostání pouze v lékárnách, ale také, pokud si dobře pamatuji, i v "obyčejné" drogérii jako je například DMko. Co se cenové relace týče, nepovažuji kosmetiku Sebamed za přehnaně drahou, ale ani úplně takovou tu levnou, je to prostě zlatý střed, nicméně když je výprodej (např. často v DM), dají se produkty Sebamed sehnat i za opravdu nízké ceny (většinou do stovky).
A se kterými produkty jsem tedy byla nad míru spokojená a které si zase vychvaluje moje maminka? Začněme nejdříve řadou CLEAR FACE. Z této řady jsem si opravdu oblíbila hluboce čistící pleťové tónikum, které má hezkou mintovou barvu, přičemž mi celkově nejen voní, ale především musím zhodnotit, že skutečně pleť hloubkově vyčistí, nevysušuje ji, je hladká, nezůstává mastná nebo dlouho vlhká a i to malé baleníčko mi vydrželo poměrně dlouho. Za tento produkt dávám rozhodně jedničku. Ostatní produkty z řady CLEAR FACE jsou také super, nicméně jsem se rozhodla, že z každé řady vyzdvihnu opravdu to Top a v této modré je to podle mě to čistící tónikum!
Dále bych ráda zmínila sprchové gely, já měla možnost vyzkoušet SPA SHOWER a FRESH SHOWER, oba jsme si opravdu moc oblíbila, vzhledem k tomu, že je to jen vzoreček, tak samozřejmě nevydrží dlouho, nicméně jako cestovní balení je perfektní. Oba dva mají opravdu příjemnou vůni, klasickou gelovou texturu a hezky pění. A ne s každým sprcháčem mám pocit, že moje pokožka je po umytí opravdu čistá, ale s těmito jo, jak jsem řekla, tahle pleťová a tělová kosmetika na mě působí prostě tak nějak zdravě, čistě a účinně. Za třetí bych ráda jen krátce zmínila produkt z řady ANTI AGEING. Já měla možnost vyzkoušet pleťový krém s Q10 proti vráskám. Je mi sice jen 21, nicméně si myslím, že tohle je právě ta doba, kdy by měl člověk pomalu ale jistě začít o svou pleť pečovat do budoucna. S tímto krémem jsem opět byla nadmíru spokojená! Má příjemnou máslovitou texturu, poměrně hezky se vstřebává a luxusně voní - neumím to moc popsat, ale všechny výrobky Sebamed prostě voní tak jako "zdravě". Takže tento krém ode mně dostává taktéž jedničku!

A abych dokončila to, co jsem si oblíbila já, tak bych ráda ještě zmínila pár věcí. Dalším mým oblíbencem se stal krém na ruce a nehty, který má jemnou sametovou texturu, hezky se vstřebává, opět krásně voní a opravdu ruce dlouhodobě hydratuje. Jsem s ním moc spokojená a jelikož já krémy na ruce moc nepoužívám, ráda vám ho mohu doporučit jako mého nového oblíbence. A nyní se na momentík přesunu k tomu, co si oblíbila mamka. Dostala jsem také dva vzorečky intimních gelů Sebamed. Oba krásně voní, jsou příjemné a mamka je chválí, takže pokud nevíte, jaký intimní gel si koupit, zkuste třeba tyto dva!

A ještě nekončíme. Já osobně bych vám moc ráda doporučila ještě vyživující tělové mléko Sebamed, které u mě dostalo také jedničku s hvězdičkou, musíte ho sice chvíli rozmazávat, než se úplně vpije do pokožky, ale jinak je vážně bombastické a mě ty produkty tak krásně voní, že bych je i snědla. :-D
Stejně tak je super výživný krém na obličej, který také moc ráda používám, ten vám také mohu doporučit. Není mastný, rychle se vstřebává, voní, nezanechává pleť mastnou  nebo vysušenou.
Co se týče mýdel Sebamed, já osobně tyto produkty moc nepoužívám, takže ty mi moc k srdci nepřirostly, nicméně opět o nich mohu říct, že krásně voní, nevysušují a jsou příjemné na pleti.

A co vy, také už máte zkušenost s některými z produktů Sebamed?







1 komentář:

  1. ja som mala krém na ruky a bol skvelý, spomenula som ho tu:http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2014/09/nieco-z-kozmetiky.html

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...