Miluji: Kolekce štětců Real Techniques Core Collection



Určitě jste o značce kosmetických štětců Real Techniques už slyšeli. Jedná se o velmi kvalitní štětce na líčení, které bych s klidným svědomím porovnávala s těmi od Sigmy nebo M.A.C. a přitom se dají pořídit za daleko levněji, ačkoliv velmi záleží na tom, co si zrovna koupíte.

Dlouho jsem si slibovala, že si nějaké kvalitní štětce na líčení koupím, zabrouzdala jsem na internet a nakonec si pořídila tuto krásnou sadu štětců Core Collection, ve které naleznete hned čtyři velmi užitečné štětce se širokým spektrem použití. Samotná sada má zlatavě oranžovou barvu a velmi jemné syntetické štětiny, které jsou na dotek opravdu jako peříčko. Cela sada se navíc prodává ve skvělém černém cestovním pouzdře, které hojně využívám. Součástí je ještě krabička, do které si štětce můžete dát pokaždé, když opět potřebujete.

Samotná sada je součástí dalších tří sad, a sice Travel Essential a Startet Kit. Mně osobně přišla sada těchto čtyř štětců z praktického hlediska nejužitečnější. Teď už ale k samotným štětcům:



1) Contour Brush

Jak už samotný název štětce napovídá, jedná se o takový, který pomáhá vytvarovat kontury obličeje. Má zaoblený konec, tudíž usnadňuje použití líčení na místa, které chcete zvýraznit nebo naopak zviditelnit. Je určený jak na tvářenku, tak i na bronzer a rozjasňovat. Na všechny tyto tři druhy líčení ho hojně používám a opravdu už bych ho nedala. Je skvělý k vytvarování lícních kostí, modelaci čela i nanášení rozjasňovače. Práškové a pudrové produkty z něj vůbec nepadají, což je také super.

2) Buffing Brush

Největší zástupce ze sady štětců, který je určen na minerální produkty, ale zároveň je super jak na samotný pudr, tak i na rozmazávání přechodů do ztracena. Osobně ho požívám právě nejvíce na pudr a zároveň také rozmazávání bronzeru do ztracena.

3) Detailer Brush

Nejmenší ze štětců můžete používat také různými způsoby. Nejlépe se hodí na nanášení korektoru, jelikož se díky jeho malé velikosti dostanete do těžko přístupních míst – okolí kolem nosu například. Je super na zakrytí nedokonalostí a zároveň je vhodný i na nanášení rtěnky nebo lesku na rty. Osobně se mi však nelíbí, že po nanesení produktů na rty, je pak štětec takový ulepený a obarvený, tudíž ho používám vyloženě na korektor a také na zamaskování „šmouhů“ při úpravě obočí.


 4) Pointed Foundation Brush

Dostávám se ke štětci, který je sice menší velikosti, nebo spíše střední, ale i přesto je určen k nanášení tekutých produktu – např. make-upu. Vytvoří hezký a jemně lesknoucí se základ, který mně osobně se sice líbí, ale stále při nanášení tekutého make-upu dávám přednost svému Stippling Brush od ELFU. Tento používám asi nejméně, ale pokud vám vyhovuje nanášení make-upu tímto plochým štětcem, tak s ním budete určitě spokojené.

Závěrem: Se sadou Core Collection jsem opravdu moc spokojená. Je kvalitní, žádné štětinky mi ze štětců nepadají, dobře se myjí (po umytí mají vždy krásně novou barvu jako nové), jsou jemné, dobře se s nimi pracuje a výsledky vážně stojí za to. Můžete je pořídit například na e-bay (pozor ale na „fejky“) anebo na samotných stránkách RT.

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...