Nová láska: Hydrabio Sérum od Biodermy

Přeji vám krásný duben,
v dnešní recenzi bych se chtěla konkrétně zaměřit na produkt, který jsem měla možnost vyzkoušet. Abych to rychle shrnula pro ty, kteří náš blog nečtou pravidelně, jsem majitelka spíše sušší pleti, někdy smíšené, v mém případě proto potřebují opravdu důkladně hydratovat a promazávat. Musím říct, že jsem poctivá a opravdu jak každou noc, tak každé ráno, někdy jsem samozřejmě v časové tísni tak trochu nestíhám, nicméně snaha je. No a když jsme u té hydratace, mám v zásobách několik produktů a tentokrát se dostala řada na výrobek, na který jsem se už dlouho těšila - jedná se o hydratační sérum z řady Hydrabio od Biodermy.

V současné době na koleji doplácávám Hydrabio Riche, což je taktéž hydratační krém a moc mi vyhovuje. Očekávala jsem tedy podobné pocity s tímto sérem. Co se týče designu, pro Biodermu je typický jednoduchý, moderní design v podobě bílé barvy + základní řadová. U tohoto produktu mě však zaujala i krabička s proudem vody - působí tak na mě na oko ještě víc hydratačně :-)

První věc, která mě na produktu zaujala byla, že jsem čekala, že bude mít klasické krémové složení, to se ale nestalo. Složení je bílo-průhledné a řekl abych, že se jedná o konzistenci něco mezi gelem a krémem. Opět nutno podotknout, že konzistence je jemná, příjemná na pleti, lehká a neucpává póry, takže velké plus.
Co se týče toho hlavního - a to jsou hydratační účinky, jsem také velmi spokojená, pleť skutečně i ráno není suchá, je taková zářivá, svěží, pružná, jemná a především - hydratovaná, to je to, co nejvíc potřebuji.

Co se výdrže týče, usuzuji, že to bude podobné jako u Hydrabio Riche, který mám už asi měsíc, což je na 40 ml lahvičku podle mě dobrý výkon, mám jej i možná maličko déle, přesně si to nepamatuji, nicméně mi tam ještě něco zbývá, takže to určitě není špatné a "hned pryč".




A co vlastně krém slibuje dle popisu výrobce? Sérum hloubkově hydratuje pleť díky stimulaci buněk, udržuje i hydrataci na povrchu pokožky, obsahuje patentované přírodní komplexy, které zvyšují toleranci pokožky. Po dlouhodobém užívání se stává pokožka lesklá, pružná a především hydratovaná. Používá se klasicky ráno a večer na očištěnou pleť.

Tak a to je vše, co bych vám o tomto produktu chtěla říct. Pokud máte s řadou Hydrabio taktéž pozitivní zkušenosti, určitě budu ráda, když se o ně podělíte. Mějte se zatím krásně.

4 komentáře:

  1. Ahoj, mám z této řady 1 věc a jsem z ní tak nadšená, že bych chtěla další výrobky, právě uvažuji o tomto séru. Já mám čistící pěnu. Je to jak šlehačka ve spreji a pleť je po tom tak heboučká a fakt hydratovaná, s jiným výrobkem jsem tohle ještě nezažila :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Na toto sérum čtu jen samou chválu, tak se po něm musím podívat.
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem četla jen dobré recenze, asi si ho taky pořídím
    http://rychlapujckabezpoplatku1kc.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...