Dlouhotrvající láska: Nové gelové laky na nehty od Essence


S novinkami od Essence budeme ještě chvíli pokračovat - pokud mě totiž opravdu tato německá značka kosmetiky nečím potěšila, pak svou novinkou ve formě gelových laků na nehty. Ano, čtěte dobře, už si totiž nebudete muset nechat dělat gelové nehty za drahé peníze, ale můžete jednoduše z pohodlí domova a za tak málo korun!

Essence přichází se 46 odstíny gelových laků na nehty, přičemt součástí je také tzv. base coat gelový lak a top coat gelový lak, o kterých se toho dočtete více níže. Odstíny jsou nádherné, barevné, zejména jsem se zamilovala do pastelových odstínů žluté modré, růžové a zelené. Kromě nich jsou však v nabídce červené, modré, černé, hnědé, oranžové, třpytivé, prostě široká škála barev, ze kterých si vybere opravdu každý. Za jednu lahvičku tohoto laku zaplatíte pouze 45,- Kč a značka Essence tentokrát s těmito gelovými laky na nehty slibuje daleko více.





Proč dlouhotrvající láska? Protože tato generace laků obsahuje speciální formuly, která zajistí skutečně dlouhotrvající manikúru a vysoce lesklý efekt, který působí dojmem, že opravdu máte gelové nehty, s tím rozdílem, že k jejich vytvoření nepotřebujete žádnou UV lampu. Gelové složení v sobě ukrývá také inovační barevnou technologii, která slibuje opravdu intenzivní odstíny a perefktní krytí, což opravdu můžu potvrdit. Sama teď nosím na rukou odstín 39 blue bubble di blue, který je na léto prostě perfektní.

Gelové laky na nehty se nanáší klasicky jako jiné laky, ačkoliv pokud se rozhodnete je použít pro dlouhé trvání také s base a top coat lakem, pak si zajistíte ještě delší trvání. Nejdříve se nanáší base coat - průhledný, gelový lak, na který následně barevný lak lépe přilne a zajistí jeho delší výdrž. Poté klasicky použijete vámi zvolený odstín (laky jsou opravdu hodně husté a krycí, tudíž je skvělá i výdrž jedné lahvičky) a nakonec po zaschnutí nehtíky potřete top coatem, který dá vaší barvě nejen úžasný lesk, ale také barvičku ochrání před olupováním se a celkově pak krásně upravené nehty budete mít mnohem déle.


Líbí se vám nové gelové laky na nehty? Máte některé doma? Pokud ano, jakou s nimi máte zatím zkušenost? :-)

1 komentář:

  1. Ja mám rada laky od essence všeobecne, pretože rýchlo schnú, ľahko sa aplikujú, kryjú už v jednej vrstve a skrátka im niet čo vytknúť. Za málo peňazí veľa muziky ako sa vraví, fakt sú super a najradšej mám krvavočervený lak.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...